Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - No dobra. Jeśli tak bardzo chcesz mi to coś pokazać to masz. - powiedziała i podała mu laptopa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 -Nie dziękuję.- odparł i wszedł do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie to nie. Łaski bez. Nie mam zamiaru się za tobą uganiać. - powiedziała obojętnie odwróciła się na pięcie i poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Rin siedział dalej w knajpie i wyczuwał zmieniające się emocje u pozostałych. - Tsskk - Rin był lekko zdenerwowany zachowaniem Vergil'a - Frankiln sorry ale muszę iść- Położył na stole pieniądze za jedzenie i piwo. Wyszedł z baru i wszedł w uliczkę. Utworzył magiczny krąg i przeteleportował się obok Vergil'a. - Co ty w ogóle robisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Spoko ziom - Franklin wyszedł z baru i poszedł do domu. - Wróciłem! - krzyknął zamykając za sobą drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 -Mam nieskończone sprawy- warknął i wskoczył jeszcze głębiej w las Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie myśl że uciekniesz teraz - Rin pojawił się przed Vergil'em. Na około Rin'a latała czerwono krwista aura. Rin niewidocznym ruchem dotknął Vergila w kilka punktów na ciele paraliżując jego całe ciało oprócz ust i języka - Ehh - Aura zniknęła - Albo mi wyjaśnisz co ty wyprawiasz albo będę cię tak trzymał do końca twojego życia które teraz będzie trwało kila tysięcy lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 -Miałem zamiar wrócić na chwilę do domu bo zostawiłem tam coś bardzo ważnego.- odburknął nierozumiejąc o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - To wyjaśnij mi dlaczego Lorance była zła na ciebie a ty ją drażniłeś - Rin nadal był zdenerwowany - Jeśli mi tego nie wyjaśnisz to cię tu zostawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Lorence wróciła do domu przyjaciółki i położyła się na kanapie. Włączyła laptopa i zaczęła słuchać muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Bo wydawało mi się,że ma rozdwojenie jaźni.- warknął wstając gdy Rin go uwolnił. -Ide już do szkoły powiedział wracając w kierunku budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Vergil wszedł do budynku. -Jest tu ktoś?- krzyknął. Gdzie się wszyscy podziali? pomyślał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Lorence zapomniała kilku rzeczy z opuszczonej szkoły. Postanowiła wrócić tam na chwilę. Gdy była już na miejscu usłyszał wołanie Vergila i wbiegła do budynku. - Ja jestem. - powiedziała stojąc za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Miło mi cię widzieć.- powiedział odwracając się. - Sory za to co gadałem w moim pokoju.- mruknął z przeprosinami w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - W porządku. - powiedziała. - Ale następnym razem uważaj co mówisz. Mnie łatwo zdenerwować. [Jeśli czcionka będzie przekrzywiona to mówi ta druga jaźń. Od teraz.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Spodziewam się- powiedział mrużąc oczy i przypatrując się jej niepewnie. Masz może nóż?- zapytał. - Mam zamiar coś sobie wyrzeźbić.- mruknął z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Mam. Właśnie po niego szłam bo został w pokoju z jakimiś drobiazgami. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Spoko. Podaj.- powiedział odsuwając się i odwracając aby poszukac czegoś w plecaku. Wyystawił rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Lorence weszła do pokoju wzięła wszystkie rzeczy które tam zostawiła i podała chłopakowi nóż. - Masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Dzięki.- powiedział biorąc nóż. - A myślałem że znajdę go w swoich plecach.- zazartował wbijając go w drewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Ha-ha. Śmieszne. - mruknęła i przewróciła oczami. - Ja się zmywam. Pa. - powiedziała i wyszła z budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Narazie.- powiedział. -A tak w ogóle. Gdzie do szkoły chodzisz?- zpytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Lorence wróciła jeszcze na chwilę. - A po co ci to? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -A tak z czystej ciekawości.- powiedział wpatrując się w kawałek drzewa które właśnie ciął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Lorence w odpowiedzi tylko prychnęła i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts