Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Hmm dawno nie jadłem, daj jednego - Poprosił Rin - No to czekamy jeszcze na Vergil'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Ja podziękuję. Najadłam się lukru. - powiedziała i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Franklin postawił kubełek na stoliku i usiadł na kanapie. - Nie ma tu gdzieś jakiejś strzelnicy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Jeśli chcesz to cię jutro zaprowadzę - Rin odpowiedział do Franklina po przyjacielsku - no gdzie ten Vergil, już 23:30. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - A szeroki mają wybór? Czy mam zabierać swój sprzęt? - zapytał jedząc kurczaka ((lol nigga)). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Mają tu szeroki wybór, w końcu to Tokio - Uśmiechnął się Rin - Masz jakąś broń - Nagle Rin się otrząsnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Oczywiście - powiedział. - Jedyne czego nie zabrałem to AS50 bo nie pozwolili. Tutaj mam SIG P228, Desert Eagle, ACR i SAR-21 oraz trochę amunicji. Ostrej oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Masz broń palną ze sobą? Ale super... - powiedziała Lorence. - Durny Vergil... Jeszcze chwila i sama go znajdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 ((( Sorry Lucypher ale nie mam zamiaru czekać na twój post )) Wszyscy już byli w starej szkole. Rin popatrzył po wszystkich i uśmiechnął się. - Dobrze wystawcie teraz lewą rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lorence wystawiła niechętnie lewą rękę czekając co będzie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Jonathan wystawił lewą rękę. - Ale jak ją stracę to cię ukatrupię. Jestem leworęczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Spokojnie - Rin w powietrzu nad każdą ręką zakreślił dziwny znak. Na dłoniach pojawiły się pomarańczowe wygrawerowane litery B które zniknęły po chwili i poczuliście jakąś dziwną siłę w waszych ciałach. - Dzięki temu możecie teraz podróżować kręgami teleportacyjnymi rodziny Bael. Stańcie obok mnie. - Pod nogami Rin'a pojawił się krąg teleportacyjny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Muszę się tego nauczyć. - Stwierdził stając w kręgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - No to koniec z chodzeniem piechotą do szkoły. - powiedziała i stanęła obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (( Znowu powiedzmy że wszyscy już stanęli obok Rin'a xD )) Krąg zalśnił mocniej, i nad głowami wszystkich pojawił się kolejny, który opadł na dół. Nagle wszyscy pojawili się w lesie, drzewa były obumarłe i wyglądały jak z horroru. - Dobrze chodźmy - Rin pewnym krokiem ruszył ścieżką - I nie zbaczajcie z drogi - Ostrzegł resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Uroczy las... gdzie my tak w sumie jesteśmy? Że w lesie to wiem ale... - powiedział rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Lubię takie klimaty. Mogłabym tu mieszkać. - powiedziała rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - To zaświaty, miejsce gdzie nie jest potrzebna przepustka i gdzie mieszkają chowańce - Nagle wrona zaskrzeczała i spojrzała na Jonathan'a - O i chyba nam się poszczęściło, mamy pierwszego chowańca, hmmm wygląda na silną bo to ona Jonathan uważaj bo musisz ją złapać. < Wybierz wygląd jak będzie wyglądała pod postacią człowieka, najlepiej zdjęcie i nie musisz dawać w spoilerze>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) - Złapać? Jakże fajnie iż moje umiejętności pozwalają na łapanie... raczej na... - zamyślił się. - Niekontrolowaną rzeź tak sądzę... No ale dobra... wrona to zacne stworzenie. Much Dhark... - powiedział pod nosem. - Jak ją złapać? - zapytał. ((Wygląd co? Pierwsze co mi przychodzi do głowy to coś dziwacznego... Ale dobra, niechaj będzie to Tak to jest Stocking, ale trudno. )) Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Po prostu w ręce - Rin zaśmiał się, wrona zleciała i przypuściła atak w stronę Jonathan'a po obu stronach wrony wytworzyły się 2 czarne kule aury które poleciały w Jonathan'a. Rin utworzył bariery które pochłonęły kule. - łap teraz - Wrona akurat była na wyciągnięcie ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Um ok. - Jonathan spróbował złapać wronę. Miał wrażenie że coś złapał ((Dało by radę zrobić aby ta wrona właśnie się odmieniła i Jonathan złapał ją za biust? to takie w stylu DxD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (( Ehh postać Szeregowej nie będzie zadowolona )) Gdy Jonathan złapał wronę ta zamieniła się w człowieka. Rin zauważył za co złapał ją Jonathan i zaśmiał się. - Dobrze, chociaż mogłeś trochę lepiej celować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) [Właśnie ] Lorence patrzyła na całą sytuację z zaciekawieniem. Nagle zorientowała co się właśnie stało. - No wiesz co? - powiedziała z wściekłością i odwróciła się do niego plecami. Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Jonathan puścił wronę, czy też raczej człowieka którym jest ta wrona. - O kurde... ja nie ten... - wybąknął. - Nie wiedziałem że się zmieni i w ogóle. - powiedział widocznie zawstydzony i skołowany całą sytuacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) (( Od tej chwili ty sterujesz swoim chowańcem )) Wrona spojrzała się tylko z zaciekawieniem na Jonathan'a i uśmiechnęła się do niego. - Zawiąż z nią kontrakt i nadaj jej jakieś stosowne imię - Powiedział Rin. - Mów to co ja powiem: Chcę zawiązać z tobą kontrakt, nazywam się Jonathan Faust, od dziś będziesz mi służyć. Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts