Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Zastanawiasz się czemu jestem na niego zła? - zapytała. - Nie jesteś człowiekiem, więc raczej nie zrozumiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Och ja też bym się chętnie dowiedział. - pomyślał. Blair spojrzała na Lorence pytająco. Faktycznie, nie rozumiała. Ale uznała że jakieś powodu musi mieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Nie obwiniam cię o nic... Ani jego też. - powiedziała z wyraźną powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Blair teraz była po prostu skołowana, skoro o nic go nie obwinia to czemu jest na niego zła. - To o co ci chodzi? Dostałaś liska względem którego z miejsca jesteś milsza niż dla mnie. - pomyślał i przewrócił oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Co tak przewracasz oczami? - zapytała z ironią w głosie. On jednak naprawdę nie widzi że jestem o niego zazdrosna. - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) - A nie, tak się zastanawiam czemu jesteś tak zazdrosna. - odpowiedział spokojnie. Blair zdziwiła się. Zazdrosna? Ale o co? Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Franklin przyglądał się wszystkiemu bacznie. - Tak właściwie to co się stanie jak zejdziemy ze ścieżki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Lorence westchnęła tylko cicho, spuściła głowę i kopnęła jakiś kamyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Jonathan spojrzał na Lorence. - Przepraszam. - powiedział spuszczając wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Już w porządku. - powiedziała cicho. - Nikt nie jest idealny, a gdybyś był to mogłabym cię przypadkiem udusić. - powiedziała i wyszczerzyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Och, to chyba jednak dobrze że nie jestem idealny. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Lorence kiwnęła tylko głową. - Mniejsza o tamto... Teraz chcę znaleźć sposób na komunikowanie się z Break'iem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Najlepiej będzie nauczyć ich języka migowego. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Mam nadzieję że jest łatwiejszy sposób. - powiedziała i pogłaskała Break'a po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) - Ten jest raczej najskuteczniejszy. - powiedział. Blair wzruszyła ramionami. Sądziła że raczej da radę się nauczyć. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Może i tak... - mruknęła. - Jakoś tam go nauczę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Znaczy ja znam podstawy. Mogę ci z tym pomóc. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) - W sumie... jeśli chcesz. - powiedziała i postawiła Break'a na ziemi, a on przybrał ludzką postać. - Chętnie zapytałabym go o parę spraw. - powiedziała. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - No ale nie wiadomo ile to zajmie, zależy jak szybko będzie się uczyć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Przecież wiem. - odparła krótko. - Dlatego spróbuję znaleźć też inny, szybszy sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Jak coś znajdziesz daj mi znać. - poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Vergil rozglądał się za jakims chowańcem. Nagle zza krzaka wypełzł wąż (( dokładnie kobra królewska.)). Podpełzła do niego niepewnie a Vergil pogłaskał ją po głowie. -Milusia jesteś.- mruknął patrząc jak się przemienia. Wygląd: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Jasne. - powiedziała i uśmiechnęła się pod nosem. - Na razie przynajmniej tyle dobrze że rozumie co mówię. - powiedziała i spojrzała na Break'a, a on tylko kiwnął twierdząco głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Niczego nie żałuję. pomyślał gdy wskoczyła mu na ramiona. -Nazwę cię... Mei! Pasuje?- zapytał patrząc na nią z uśmiechem. Dziewczyna tylko się uśmiechnęła. -Czyli pasi.- mruknął głaszcząc ja po głowie. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) ((Chyba to Luce wybiera jakie to zwierze no i nie było formułki nie masz chowańca noobie.)) Blair przyglądała się Vergilowi. Wzruszyła ramionami i spojrzała na Jonathana, potem na Lorence. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts