Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Wyjdźmy stąd - Zaproponował Rin. - Nie chcę tu przebywać dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - To prawdopodobnie najlepszy pomysł jaki można teraz mieć. - stwierdził. - Lorence, w porządku? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 (edytowany) - Ta ja też. Nie podoba mi się tu... - powiedziała i gdy skończyła zajmować się ranami Rin'a podniosła się i podała mu rękę żeby pomóc mu wstać. - Tak, Jonathan. Wszystko w jak najlepszym porządku. Edytowano Lipiec 3, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Rin wychodząc podpalił stertę papierów. Dusze tych ludzi będą mogły odpocząć. Grupa wyszła przed posesje, Rin wyjął zeszyt zabrany z laboratorium i zaczął czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Szkoda że z tego kina nic nie wyszło. - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Ta. No ale tu było chyba wystarczająco strasznie. - stwierdził. - No i możemy pójść kiedy indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Przepraszam, naprawdę - Powiedział Rin odrywając się od lektury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Spoko. Jakbyś nam padł mogło by być kiepsko. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Ciekawe co by było gdybyśmy tam nie przyszli... Jednak czasem dobrze jest mieć kogoś kto ci pomoże. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Ehhh, zawaliłem jako król - Rin schował zeszyt - Wracam do szkoły, muszę jeszcze złożyć raport głowie rodziny Bael. (( Okej przyznać się kto oglądał anime a kto czytał light novelke :3 ? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Oj no nie martw się już. - powiedziała. - No cóż... Jutro robotę mam więc mnie pewnie nie będzie... To cześć. - powiedziała i ruszyła w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 ((Ja oglądałem pierwszy sezon )) - Czekaj, odprowadzę cię. - powiedział do Lorence i poszedł razem z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 (( oglądałem ale trzy miesiące temu, nie bardzo pamiętam ale sobie przypominam )) - No to ja spadam postrzelać - Franklin ruszył w stronę miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 (( A Novelke czytaliście :3 )) Rin poszedł do starego budynku szkoły. Miał zamiar przetrzymać zeszyt i dowiedzieć się więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - No dobrze. Jeśli chcesz. - powiedziała i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Nie no, nie mam powodu by nie chcieć. - powiedział uśmiechając się do Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - To świetnie. - odparła i spojrzała na niego. Zwolniła. - Ech... Jutro pewnie znowu nie będziemy się widzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Niestety... a piątek? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Chyba piątek mam wolny... O ile nie dostanę dodatkowych zleceń... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Pomógł bym, gdyby nie fakt że jeśli chodzi o gastronomię to jestem beztalenciem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Nie każdy jest w tym dobry. - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Praca dekoratora naprawdę wymaga skupienia. Robię to po to by zająć czymś myśli... Bo... Nie ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Żeby zająć myśli przed swoją drugą jaźnią tak? - zapytał i spojrzał na Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Tak. - mruknęła i stanęła w miejscu. - Chcę od niej uciec jak najdalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Wiem. - powiedział i przytulił dziewczynę. - Ale nie wiem czy to możliwe... - pomyślał. - Coś pewnie da się zrobić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 (edytowany) - Może przejdziemy się w jakieś ciche miejsce? Do parku? Porozmawiamy... - zapytała i spojrzała na niego. Edytowano Lipiec 4, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts