Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Nie martw się... - powiedziała wciąż się uśmiechając. - Przecież wszystko będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 (edytowany) (( Obok stolika )) Rin nieświadomy tego co robi < bo spał > wtulił głowę w piersi Elisis łaskocząc ją włosami. (( up chciałem napisać że w piersi ale zrezygnowałem, AVE JA )) Edytowano Lipiec 16, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 ((W piersi będzie śmieszniej, weź zmień.)) Elesis zdziwiła się zachowaniem Rina. Spojrzała na niego. - Wygodnie? - pomyślała, podeszła do łóżka i położyła go na nim. Usiadła obok. - Nah, spać mi się chcę... - mruknęła i ściągnęła buty. Położyła się obok. - Nie chce mi się wracać do pokoju... - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 (( Okej ja spadam na dziś, papatki i dobrych snów dla wszystkich :3 )) Rin objął Elesis rękami i wplótł nogi między jej nogi. - Przyjemna.... ta poduszka - Rin wybełkotał coś przed sen i uśmiechnął się z zadowolenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Ciekawe co pomyśli jak się obudzi... - pomyślała wyciągając wsuwki z włosów i kładąc je na stoliku. Po chwili sama zasnęła. - Ale ja nie chcę cię opuszczać... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Przecież wiem... Ja też tego nie chcę... Ale tak najwyraźniej już musiało być. - powiedziała nie zmieniając wyrazu twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - No to może chociaż jeszcze zatańczymy? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - A no tak, mieliśmy potańczyć. - powiedziała. - Jak w bajkach. Ostatni taniec przed rozstaniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Ta... - mruknął. - Z tym że my zamiast w rytm muzyki klasycznej będziemy tańczyć w rytm AC/DC... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Bajka XXI wieku. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Ta. - uśmiechnął się. - No to jak. Mogę panią prosić? - skłonił się teatralnie i podał Lorence rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Ależ oczywiście. - powiedziała i uśmiechnęła się. Chwyciła rękę Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Jonathan uśmiechnął się. Pociągnął Lorence na parkiet. - Przyznam się szczerze że nie potrafię tańczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Nie martw się... Ja właściwie też nie umiem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 ((Dobra powiedzmy że sobie potańczyli)) Po około dwóch godzinach Jonathan wraz z Lorence wyszedł z baru. - No cóż, jest już późno. To odprowadzę cię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Dzięki. - powiedziała. - A o której jutro wyjeżdżasz? Chciałabym się jeszcze z tobą pożegnać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - O dziewiątej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - No to się najwyżej wyrwę ze szkoły. - powiedziała. - Ach... Rin jeszcze chciał ci coś dać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - No to może do niego pójdźmy? - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Mhm... - mruknęła i skręciła w odpowiednim kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Jonathan poszedł razem z Lorence. Złapał ją za rękę. - Lorence... - powiedział pochylając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Lorence zamyśliła się. - Tak, kochanie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Jonathan uśmiechnął się lekko i pocałował Lorence. Po chwili odsunął głowę. - Po prostu chciałem to zrobić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) Lorence uśmiechnęła się. - Ach... Przepraszam... Zamyśliłam się. - powiedziała. Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Nic się nie stało. - Powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts