Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Kocham cię... - powiedziała. - Tak bardzo będę tęsknić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Ja też cię kocham. - powiedział. - I też będę tęsknić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Chodźmy... Jest już bardzo późno. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Dobra. - powiedział ruszając razem z Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Po jakimś czasie dotarli do opuszczonej szkoły. - Pewnie jest w swoim pokoju... - mruknęła. Zapukała do drzwi pokoju Rin'a. Po dłuższym czasie gdy nikt nie odpowiedział weszła do środka. Gdy zobaczyła Rin'a z Elezis śpiących razem w łóżku Lorence musiała aż wybiec na korytarz. Tam wybuchła śmiechem. Cała sytuacja wyglądała dość komicznie bo Elesis na dodatek była w stroju pokojówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - C się stało Lo... - niedokończył. Widok Rina i Elesis w jednym łóżku sprawił że opadła mu szczęka. - c...co?! - powiedział. Zauważył że Elesis jest w stroju pokojówki. Spojrzał na Lorencei uśmiechnął się lekko. Wyobraził sobie ją w tym stroju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Lorence pękała ze śmiechu. - Oni... Pfhahaha... - zaśmiała się. Po dłuższej chwili jednak próbowała się uspokoić. Jednak na próżno. - Może by ich obudzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Ta, dobry pomysł... Swoją drogą Rin szybko ją zaciągnął do łóżka. A może to ona zaciągnęła jego... hmm. - mruknął. - No cóż, spróbuję. - powiedział i wszedł do pokoju, zapalił światło. - Ekhem. Przepraszam że przerywam ale... - nie zdążył dokończyć bo dostał w twarz butem którym rzuciła Elesis. - Jest noc gnoju! Gaś to światło. Potrzebuje snu dla urody! - krzyknęła w stronę Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Pfhahaha... - Lorence wpadła do pokoju ciągle się śmiejąc. - Jesteście przekomiczni... Rin! Wstawaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 Rin dobudził się przez cały ten wrzask. Hmmm coś miękkiego miałem w ramionach. Rin uchylił oczy i zobaczył że ściska Elesis. - Ha? - Rin był tak zdziwiony że zdołał tylko to powiedzieć, co ona tu robi i czemu korzystam z niej jako przytulanki - Rin pomyślał. - Koniec z przepracowywaniem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Wybacz że przerywamy ten romantyczny mome...- znowu nie dokończył bo kula ognia niemal nie spaliła mu twarzy. - Mówiłam zgaś to światło! O cześć Rin. - Elesis uśmiechnęła się do Rina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) - A ten nawet nie wie co się dzieje. Zaśmiała się na widok Rin'a. - Ładną dziewczynę sobie do łóżka zaciągnąłeś. Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) - Hej, to przeze mnie nie mogłaś się uwolnić co? - Rin zapytał z beztroskim uśmiechem i pocałował Elesis. - Poczekasz chwilkę ? - Rin zapytał Elesis. - A co nie mogę - Rin zaśmiał się i odpowiedział Lorance. Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) - Przecież ja nic nie mówię. - powiedziała uśmiechając się słodko. - Ale wyglądało to przezabawnie. - znów wybuchła śmiechem. Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Racja, nie śpi się w ubraniu. - powiedziała Elesis wstając i ściągając fartuszek. - Czy ty się masz zamiar rozebrać? - zapytał Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Lepiej wyjdźmy - Rin złapał szkicownik, małą paczuszkę i pociągnął za sobą Jonathan'a i Lorance. Wyprowadził ich poza pokój. Całą koszule miał pogniecioną - Ehh, Jonathan. Muszę dać ci 4 niezbędne rzeczy byś mógł opuścić na jakiś czas to miejsce. Pierwsze to ten sygnet - Rin odwinął paczuszkę i pokazał pierścień - Zwodzi wszystkie sztuczki magiczne i chroni użytkownika, kolejna to pieczęć byś nie zamienił się w dzikiego diabła. - Rin palcem zakreślił dziwny znak na klatce piersiowej Jonathan'a. - Kolejna to cząstka mojej aury by w razie przypadku problemów mogli natychmiast przybyć i ci pomóc, będziesz mógł to sam uaktywnić tak samo jak boski dar tyle że musisz o nas pomyśleć. Ostatnia rzecz to ten szkic - Rin wyjął ze szkicownika kartkę. - Dzisiaj to zrobiłem, mam nadzieje że będzie to ci przypominało że masz tutaj rodzinę. Przyjmij to od swojego króla - Rin uśmiechnął się do Jonathan'a, pojedyncza kropla ściekła z jego oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Rin... Wszystko będzie dobrze. - powiedziała Lorence i uśmiechnęła się do niego. - Przynajmniej mamy pewność że o nas nie zapomni, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Dzięki. - uśmiechnął się. - Jeśli będę miał kiedyś okazje przyjechać wcześniej to to zrobię. - powiedział. - I dzięki za wskrzeszenie mnie. Jakby nie było bez ciebie leżał bym w grobie. - powiedział do Rina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Nie mogłem cię zostawić - Rin uśmiechnął się do niego - Mogę powiedzieć chyba nawet że uważam cię za brata, no ale nie musisz się przejmować tym co teraz powiedziałem. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Ubieraj się tam ciepło i pamiętaj o praniu bielizny - Rin zaśmiał się gromkim śmiechem - ehh to ostatnie to żart oczywiście, hah. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Tak trzymać. - powiedziała z uśmiechem. - To jak panowie... Wszyscy idą spać czy coś jeszcze porobimy? W końcu noc jeszcze młoda. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Ja wracam do Elesis - Rin uśmiechnął się i przeszedł przez drzwi. - No jestem - Rin podszedł do przebranej < Nie opisałeś wcale więc tak napisałem > w piżamę Rin'a składającą się z krótkich spodenek i bluzki. - Ehh no dobra - Rin zdjął koszulę i spodnie, wszedł do łóżka czekając na to co zrobi Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Ja niestety muszę już iść. - powiedział. - Ale dziękuje wam za wszystko. - Dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 (edytowany) - No cóż... To wracam z tobą. - powiedziała do Jonathana. - Dobranoc Rin! - zawołała. Edytowano Lipiec 18, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - branoc. - powiedział. - I w sumie żegnaj. - dodał ciszej. - No to idziemy? - zapytał Lorence. ((Czy ja wiem czy Elesis przebrała by się w piżamę? Raczej została by w bieliźnie.)) Elesis położyła się obok Rina. - Musi wyjechać z kraju tak? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Niestety - Rin objął Elesis - Nie będę go zmuszał do czegoś czego nie chce, nie jestem taki - Rin uśmiechnął się i pocałował Elesis. (( Okej ja spadam spać, jutro mam wolne od pracy więc będziemy mogli pisać cały dzień, cały :3 branoc wszystkim )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts