Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 (edytowany) [branoc :3] - Jasne. - powiedziała i skierowała się do wyjścia. - Ten dzień tak szybko się skończył... - westchnęła. Edytowano Lipiec 18, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Niestety... - powiedział. - W sumie, może uda mi się kiedyś ogarnąć te całe portale i będę mógł cię odwiedzać. - powiedział wychodząc razem z Lorence ze szkoły. - Mhm. - mruknęła Elesis. - Dobra, jestem śpiąca, i ty pewnie też. Śpijmy. Już prawie druga. - powiedziała. - Dobranoc. - dodała zamykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Byłoby wspaniale... - powiedziała z uśmiechem. - Tak w ogóle to nie masz mojego numeru telefonu... Jak pożyczysz mi telefon to ci go zapiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Fakt. Proszę. - podał dziewczynie swój telefon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Lorence wzięła telefon i zapisała swój numer. - Proszę. - powiedziała zwracając Jonathanowi telefon. - Teraz będziemy w kontakcie. Jeśli chcesz dzwonić to możesz zawsze o każdej porze. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Postaram się ogarnąć strefy czasowe tak żeby nie dzwonić jak będziesz w szkole albo będziesz spać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Możesz dzwonić kiedy chcesz. - powiedziała z uśmiechem. - Mnie to nie będzie przeszkadzać. - niebawem doszli pod mieszkanie Elizy. - Coż... Chyba musimy się już pożegnać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Ta. - powiedział. - No to Lorence... - nachylił się. - Do widzenia. - powiedział i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Lorence po chwili odsunęła głowę uśmiechnęła się. - Do zobaczenia jutro kochanie. - powiedziała i weszła do środka machając chłopakowi na pożegnanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Do zobaczenia. - powiedział. Po chwili ruszył do siebie. Wszedł do domu, jego rodzice spali. Widział że jego rzeczy są już spakowane, wszedł do pokoju. - Blair. Wyjeżdżamy stąd. - powiedział do chowańca. Ta spojrzała na niego tak jakby chciała powiedzieć że wie. Jonathan usiadł na łóżku. - A...ale ja tego nie chce... - mruknął i ukrył twarz w dłoniach. - Po prostu nie chce... - dodał. Nie był jedną z tych osób co płacze. Nie ważne co się działo, nigdy nie płakał. Był smutny, ale nie płakał. Blair usiadła obok niego i przytuliła go. - Dzięki Blair... - mruknął. - Chodźmy spać. - powiedział. - Jutro czeka mnie ciężki dzień. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Lorence wbiegła na górę i weszła cicho do mieszkania. Eliza od dawna już spała jednak Break siedział na fotelu wyczekując jej przyjścia. - Panienko... Twoi przyjaciele wiedzą. Powiedziałem już im. Chciałem żebyś nie musiała im o tym mówić. - oznajmił. - Dziękuję Xerxesie. - odpowiedziała Lorence. Znowu poczuła ból w sercu. - Boję się jutra... - westchnęła. - Rozumiem...Proszę się położyć. To dobrze ci zrobi. - powiedział. - Tak... Pójdę spać. Obudź mnie o ósmej proszę. - powiedziała, umyła się i położyła się. Bardzo szybko zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 [Nowy dzień? ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 (( taa )) Rin obudził się. Zauważył że Elesis wtuliła się w niego. Ahh miłe uczucie - Rin pomyślał. Zrobić śniadanie i do szkoły. Rin wymknął się cicho z pokoju zrobił jajecznice z bekonem i tosty. Przyniósł to wszytko do swojego pokoju ale Elesis jeszcze spała więc postawił jej porcje na łóżku i patrzył jak oddycha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 ((I watch you sleep... )) Elesis otwarła oczy. Wstała. - Hej Rin. - mruknęła poprawiając włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Hej - Rin uśmiechnął się na widok fryzury Elesis - Zrobiłem śniadanie, proszę - Pokazał jej tackę z jedzeniem która leżała na biurku. - Smacznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Przespałem całą noc na kanapie. Gdy wstałem nie mogłem się przez chwilę ruszać ale w końcu wstałem a wtedy coś łupło w krzyżu i nie było bólu. Nagle poczułem zapach jajecznicy i bekonu. - Jeść, jeść, mamo, głodny jestem... - mruczałem pod nosem. Chwilę mi zajęło czasu dojście do kuchni i zorientowanie się, że nie jestem u siebie. Usmażyłem sobie jajecznicę i bekon, zasiadłem przy stole i rozpocząłem ucztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Lorence wstała wcześniej niż się spodziewała. Ubrała się i poszła do kuchni gdzie Break robił naleśniki. - Właśnie miałem panienkę budzić. - powiedział i podał jej talerz ze śniadaniem. - Eliza już wyszła. - Wiem. Ja nie idę do szkoły, ponieważ chcę się jeszcze zobaczyć z Jonathanem zanim wyjedzie. - powiedziała i zabrała się za jedzenie. Miała nerwy w strzępach. Po jakimś czasie wyszła z domu i poszła w kierunku apartamentowca w którym mieszkał Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Jonathan akurat wychodził z mieszkania. Zszedł na dół z walizką. Postawił walizkę obok samochodu, po chwili jednak zauważył Lorence. - Um, zaraz wrócę. - powiedział do rodziców i pobiegł do Lorence. - H...hej. - mruknął. - Dzięki. - mruknęła Elesis spinając włosy. - Mam nadzieje że ci nie przeszkadza że wepchnęłam ci się do łóżka. - powiedziała. Przeciągnęła się. Usiadła przed talerzem i zaczęła jeść. - Dobre. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Nie, było całkiem przyjemnie, chociaż dość niespodziewane i dzięki - Rin uśmiechnął się. - Idę dzisiaj do szkoły więc jak coś nie będzie mnie gdzieś do 15, jak chcesz mogę ci dać trochę środków by się rozerwać. Oczywiście jeśli chcesz - Rin dokończył swoje śniadanie i zaczął pić kawę. - Ehhh ta moja nie jest dobra jak twoja - Rin uśmiechnął się do Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Nie spoko, nie chce mi się dziś nigdzie iść. Ostatnimi czasy sporo się nachodziłam. - powiedziała uśmiechając się. - Chyba sobie jeszcze pośpię. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Dobrze, to miłej drzemki - Rin wyszedł z pokoju i poszedł do łazienki i wszedł pod prysznic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Drzemki? Ja będę spać do piętnastej. - mruknęła pod nosem gdy Rin wyszedł. Dokończyła śniadanie. Odniosła talerze do kuchni. - Siemka. - powiedziała do Franklina. ((Ona jest w samej bieliźnie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Cześć... - mruknęła i uśmiechnęła się. - Za chwilę jedziesz, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Ta. - odpowiedział. - Znaczy najpierw jadę na lotnisko. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Gdybym mogła odwiozłabym cię. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts