Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) - Ja cię podziwiam, a w dodatku pasujemy do siebie ponieważ oboje władamy ogniem. - Rin pocałował Elesis w policzek. - Kocham cie. - Rin powiedział to pierwszy raz. Edytowano Lipiec 25, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Uroczy jesteś. - powiedziała do Rina. Wzięła łyka kawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Rin zaczerwienił się. - Gdy tak mówisz to jeszcze bardziej się krępuje - Rin nalał sobie herbaty i upił trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Aż się miło na was patrzy... - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Rin zasłonił twarz dłonią. - Jeszcze ty musisz mnie bardziej zawstydzać - Pomimo tego Rin się uśmiechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - No, no... czyli jednak moje przypuszczenia się potwierdziły. Ty jesteś księżniczką, a ja rycerzem. - stwierdziła Elesis uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Jesteście tacy uroczy. - zaśmiała się i oparła głowę o rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Rin nie wiedział co na to powiedzieć. - Skąd ci to do głowy wpadło - Rin nadal czerwony zapytał się. << Wolicie opisywać jak wasze postacie trenują czy przewijamy ten cały tydzień z obozem treningowym? Co wolicie? >> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Nowa gwiazda na niebo - wtrąciłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 ((Ja bym chętnie zobaczył ten obóz ale nie będę rozpaczać jak go nie będzie)) - Co masz na myśli? - zapytała Franklina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (( Mi to obojętne. )) - Powiadają, że kiedy między dwojgiem kochanków wybucha prawdziwa miłość to przybywa jedna gwiazda na niebie - odpowiedziałem zjadając kolejny kawałek ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 [Mnie obojętne ] - Oww... Jakie to urocze. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - A ty tylko to potrafisz powiedzieć - Rin uśmiechnął się. Nagle poczuł spokój jakiego nie czuł już od dawna. Było to przyjemne uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Znasz się bardziej na romansach ode mnie Franklin... a to niby ja jestem dziewczyną... - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nagle w głowie Rin'a odezwał się Jibril. - Musisz teraz uważać na to by się nie denerwować. - A czemu to? - Rin zapytał w myślach. - Istnieje forma która pozwala na wykorzystanie większej ilości mocy niż ta w Łamaczu, istnieje ona tylko w tych boskich darach które posiadają żywą istotę. Nazywa się "Niszcząca Furia" < Owszem to będzie w kolejnym sezonie Highschool DxD, a i Vali chciał to uruchomić na koniec 2 sezonu :3 >, uważaj na to by się nie zapominać w gniewie bo poprzednicy mogą próbować przejąć twoje ciało. - Ale jak to? - Rin był zdziwiony ale nie dał po sobie tego poznać reszcie. Był nadal uśmiechnięty. - Jest wers który recytuje i wtedy się zmieniasz. Jest to nie bezpieczne bo zabiera lata życia, inaczej mówiąc krócej żyjesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Co jest Rin? Czemu tak nagle nic nie mówisz? - zapytała ot tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Rozmawiałem z Jibrilem - Rin zaśmiał się - Zawsze lubi mnie wkurzać, kurczak jeden. Tak czy inaczej idę się przejść, możecie zostać tu ile chcecie. - Rin wstał i założył bluzę, wziął mp3 i wyszedł. Ruszył w stronę parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Dzięki - odpowiedziałem lekko zawstydzony. - To może i my gdzieś wyjdziemy. co wy na to? - zapytałem z nadzieją, że nie będę musiał znowu się nudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) - Ech... Ja jednak chyba wrócę do domu. - powiedziała i dopiła herbatę. - To do jutra. - odparła i wyszła. Edytowano Lipiec 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Nie wiem... ja chyba nie pój... - nie dokończyła, opadła głową na stół, część jej włosów wpadło do jej filiżanki. Sama Elesis zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Rin szedł myśląc o tym co powiedział, włożył słuchawki do uszu i puścił piosenkę <https://www.youtube.com/watch?v=up18_pNnku4>. Ciężko my było o tym pomyśleć że mógł postradać zmysły, ale jedynie co mogło go by wyprowadzić z równowagi to zranienie jego członków rodziny. Już się denerwował gdy ktoś chciał ich skrzywdzić a co dopiero by było gdyby to mu się udało. - Ehh nie myślę tak jak król powinien myśleć - Rin był zły na samego siebie. - Tak czy inaczej muszę ich chronić. - Rin postanowił to sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Elesis! - złapałem dziewczynę za ramiona. Położyłem na plecach i lekko zacząłem ją ocucać mając nadzieję, że nic jej się nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Elesis obudziła się. - Hę? Co? - mruknęła. - Chyba zasnęłam... - stwierdziła podnosząc się do siadu. - Muszę coś zrobić z tym ogniem starożytnych. - stwierdziła. Wstała. - Nie obraź się ale idę spać. - powiedziała i poszła do pokoju Rina gdzie położyła się spać. ((Ponieważ ogień starożytnych sprawia że jest zmęczona )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (( No wiem ale to wyglądało jakby zemdlała albo coś. Takie nagłe łupnięcie w stół nie wygląda normalnie )) - To cześć - odpowiedziałem zanim wyszła. Zostając sam zabrałem kawałek ciasta na drogę i wróciłem do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 ((Moja postać nie jest normalna więc to dla niej normalne )) Elesis ściągnęła ubranie i została w samej bieliźnie. Westchnęła, zamknęła oczy i szybko zasnęła. ((Phoenix, Rin ma laskę w samej bieliźnie w łóżku )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts