Rapid Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Spoiler Tyle lat tego wykonawcę znam, a o tym utworze nie słyszałem...może za dużo rock radia? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Ta muzyka sprawia, że czekam na tę grę z wypiekami na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Super temat! Szukałem miejsca w którym można dzielić się ulubioną muzyką Jestem trochę spóźniony jeśli chodzi utwory związane z MLP, ale możliwe że o Mush'u nikt tutaj nie usłyszał 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Wróciłem do starego prezentu jeszcze na kasecie... Meh. Reszta piosenek łamie niestety regulamin, a ta wyjątkowo nie. Pozdrawiam świadomych. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niku$ Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Może niezwiązane z MLP, nie tryska ( ͡° ͜ʖ ͡°) tęczą, ale wpada w ucho i jest trochu mroczną satyrą piosenek o miłości. Czegoż chcieć więcej? Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 (edytowany) Może ne jest to ciekawe ale wpada w ucho i da się słuchać bez końca: Autor:Dann Bull Edytowano Luty 19, 2017 przez BeckerProPl (official) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Celldweller - ostatni raz slyszalem ja z 7 lat temu, przypomniala mi sie wlasnie wczoraj :' ) pieknie wspominam tamte czasy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Oglądałem sobie Mustanga z Dzikiej Doliny i to usłyszałem... Bjutiful. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Uzbierało mi się parę piosenek które puszczałem non-stop Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Na pewno ktoś z was to kojarzy Nie mogę przestać!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Wzięło mnie ostatnio na takie japońskie cuś. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 5 minut temu Uszatka napisał: Wzięło mnie ostatnio na takie japońskie cuś. A, to to znam i polecam lepszą wersję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 @Mielcar Wolę tą, co ja posłałam. Tego z Fluttershy się słuchać nie da 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 @Uszatka No może... ale jest chociaż alternatywa Wydaje mi się że to przez przerobione sample głosu fluttershy, by brzmiało jakby to była ona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 @Mielcar Za taką alternatywę to ja dziękuję Ale fakt. Niepotrzebnie aż tak jej obniżali ton głosu. Piszczy okropnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 :') Łezka mi zawsze przy tym leci jak oglądam Mustanga... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 (edytowany) Nie tyle pojedynczy utwór, co cały set. Jest po prostu "epicki" (nie przepadam za tym słowem). Godzina absolutnych klasyków muzyki trance. Polecam każdemu, nie tylko miłośnikom gatunku Armin van Buuren - ASOT 800 classic vinyl set Spoiler Edytowano Luty 20, 2017 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livialeil Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 uhu u mnie to się zmienia tak szybko... ale na chwilę obecną to Na Na Na - My Chemical Romance Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się