psoras Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Radiobudzik zaskoczył mnie tą piosenką w piątek o 4:30 i tym samym sprawił, że nie miałem ochoty cisnąć nim o podłogę. Od tego czasu to się za mną wlecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 https://youtu.be/kRteE5qwDkE Król Szamanów dragon ballem nowego pokolenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 12, 2015 Share Napisano Listopad 12, 2015 RUM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 lel 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katastrof Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Zacząłem oglądać Tri ale oryginał i tak rządzi:https://www.youtube.com/watch?v=_xAueTwJFV4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konto Zamknięte Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Virtual Riot- Idols... Zwłaszcza w wersjii [PMV] I Muse- Madness [PMV] A inne: Adele- Hello... Naughty Boy- Runnin' Kitsune^2- Avast your ass.. I Kitsune^2- Rainbow Tylenol Nie mogę przestać tego słuchać. Zwłaszcza dwóch pierwszych PMV Dodałabym filmy, ale nie chce mi się ich szukać... W razie czego sami znajdziecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Spoiler ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Spoiler Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlajt Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 @ChesterV2 Kiedyś słuchałem tego w kółko, nie mogąc uwierzyć, że jest możliwe stworzyć coś tak pięknego. "Nie wiesz komu depczesz kwiaty" i "Umieram na wyobraźnie" to moje ulubione kawałki z płyty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 @Phosky Ktoś musi trzymać poziom na dzisiejszej rap scenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 @up, zgadzam się. Miałem problem ze znalezieniem naprawdę dobrych wykonawców, a Hans Solo i 52 debięc trochę mi się "przejedli". Może nie jestem ich wielkim fanem (bo rapu słucham czasami), ale ich rapsy naprawdę mi się podobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się