mientuma Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Witam was. Co prawda, planowałem zrobić jedną skórkę, jedynie na użytek własny, ale co tam. Za namową tego Pana będę wam udostępniał to, co udało mi się zrobić. Korzystam z gotowych grafik, jedynie je nieco przerabiając / skalując, więc szału nie ma, jednak jeśli spodobają się wam te skiny, to proszę bardzo: Twilight Sparkle: Twilight Sparkle.zip [Obrazek] Fluttershy: Fluttershy.zip [Obrazek] Dark Fluttershy.zip [Obrazek] Rainbow Dash: Rainbow Dash.zip (v.1.12) [Obrazek] Rainbow Dash.rar (Autor - Guzik) [Obrazek] Applejack: Dark Applejack [Obrazek] Rarity: Rarity.zip [Obrazek] Rarity Dark.zip [Obrazek] Pinkie Pie: Pinkie Pie.zip [Obrazek] Luna: Luna.zip [Obrazek] Luna (Neon).zip [Obrazek] Luna (Filly).zip [Obrazek] Luna (Normal).zip [Obrazek] _______________________________________________________________ Co jakiś czas postaram się dodawać nowe... Zależnie od chęci i czasu Dla tych, co się nie orientują, jak użyć: 1. Otwórz folder ze skinami gg [np. C:\Program Files\Nowe Gadu-Gadu\skins] 2. Wrzucasz tam to, co pobrałeś (plik .zip) i wypakowujesz go, na przykład WinRar'em. 3. Zmieniasz skórkę w komunikatorze [Gadu-Gadu -> skórki] Jeśli obrazek tła jest dla was zbyt duży lub za mały, możecie go zmienić, edytując plik contactListBackground.png w folderze ze skórką. Chyba najlepiej po prostu go przeskalować. Jeśli z kolei przeszkadzają wam kolory ramek, musicie plik mainColors.png potraktować jakimś edytorem graficznym, nawet Paint się nada Będę wdzięczny za każdą krytykę, ale podkreślam, że grafik ze mnie żaden, więc w tej materii za dużo zrobić nie mogę WAŻNE! Skórki będą działać tak jak na załączonych obrazkach jedynie pod GG v. 9.0. Poradnik tworzenia skórek GG autorstwa Guzika. _______________________________________________________________ Kolejka: 1. AJ 2. Poprawa skórki z RD 3. Kolorowa wersja Pinkie 4. Discord 5. Celestia 6. Kolorowa wersja Twilight 7. Ciemniejsza wersja Rainbow 8. Luna 9. Zecora 10. Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Fajne skórki! Naprawdę! ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 O dzięki! Myślałem, że to będzie pierwszy lepszy shit, ale solidne wykonanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Gdybym używała GG, to bym sobie pobrała te skórki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Ech, szkoda że mam GG 10, przez co nie ma u mnie tła :/ tylko same ramki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Nie masz nic przeciwko jakbym spróbował zrobić port na AQQ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Ech, szkoda że mam GG 10, przez co nie ma u mnie tła :/ tylko same ramki Mam to samo. Ale lepsze to niż nic. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Czerwiec 26, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Nie masz nic przeciwko jakbym spróbował zrobić port na AQQ? Oczywiście, że nie mam nic przeciwko Można śmiało przerabiać, zmieniać, ect. Dodaję nową skórkę z Fluttershy. Ciemniejsza, znacznie mniej różu. Obrazek wrzucę... Później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Na AQQ też można ustawić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Nice Tylko zmienię wersję gg i już będę się ciszył Flutterką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Dobra robota, ściągną bym Fluttershy tylko że też mam wersję 10 gg ale i na to znajdziemy jakąś radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Czerwiec 26, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Oki, wrzuciłem obrazek do ciemniejszej wersji Fluttershy. Co do AQQ - nie wiem, nie używam, ale patrząc na pytanie Sipera domyślam się, że nie bardzo. Jak widać, skiny nie działają niestety w innej wersji niż 9 Ale, zawsze można ją ściągnąć! (zrobicie to dla Fluttershy, prawda?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Pozwoliłem zrobić sobie skórkę z RD. Działa też na wersji 10 - właściwie testowana tylko na tej wersji. Rainbow Dash - tak wyglada download RD.rar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Guzik, a mógłbyś zrobić podobną z psycho Twilight , też żeby wychodziła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Czerwiec 26, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Skończyłem skórkę z Luną, jest w pierwszym poście. Nie jestem z niej jakoś szczególnie zadowolony, ale nie mogłem znaleźć odpowiedniej grafiki. Skoro już jednak zrobiłem, niech jest. Być może jutro uda mi się wykombinować coś lepszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Gdybym używał częściej GG, pobrał bym skórkę z RD. Ale tak czy inaczej - dobra robota. I mam pytanie: czy te skórki dałeś np. na tą stronę: http://www.gadudodatki.pl/ ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Nie używam GG, więc nie pobiorę żadnej :( Może Sip da rade coś zdziałać dla AQQ. Dałoby rade zrobić skórkę taka jak z Twi, tyle że z Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Myślałem że tylko ja jestem jakiś inny, ale widzę więcej osób używa AQQ. W takim razie ja też będę czekał na takowe. A skorki na gadu wyglądają bardzo fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Czerwiec 27, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Wakacyjna skórka z Rainbow Dash dla użytkowników GG 9 pojawiła się w pierwszym poście. Jeśli zaś powyższe pytanie o publikację skórek było skierowane do mnie - nie, nigdzie (poza tym forum) ich nie wrzucałem i nie zamierzam. Jeśli ktoś będzie zdeterminowany, dobrze poszuka, to znajdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Skórki na gg? Skórki na gg! Łaaa, dlaczego nie mogę ustawić wszystkich naraz... :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Czerwiec 27, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2012 AKTUALIZACJA: Skórka z Rarity skończona i udostępniona :sleepy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Łooo, ta skórka z Rarcią jest świetna! Aż się poważnie zastanawiam czy nie zaczać znowu uzywać gg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Me gusta! Skórka z Luną już zainstalowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Takie fajne skórki, a ja używam GG 11 beta, bo jest mniej przekombinowana od 10. Muszę pooglądać w ustawieniach czy da się w ogóle skórkę zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 mam nieprzezroczyste kontakty i nie troszkę nie widać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts