Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Cześć - powiedziała cicho Tori, patrząc na nowego gościa. Ona również skończyła już jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Całkiem zjadliwe - stwierdził białowłosy. - Ja się zwijam - oznajmił wstając z miejsca i widząc, że Tori już skończyła, zabrał jej talerz i wraz ze swoim odstawił do okienka, gdzie było widać sterty naczyń. - Idziemy zająć jakieś miejsca na tym zebraniu? - zwrócił się do Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) - Jak to miło wiedzieć że nikt mnie nie zauważył. - powiedziała z wesołą ironią w głosie i wstała. Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) - Doobra... - mruknął pod nosem kiedy większość osób odeszła od stolika. Westchnął i kontynuował jedzenie. Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Tak. Jak najmniej widoczne - powiedziała. - A gdzie ma być to zebranie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - No to fajnie że chociaż ty. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ej, nie obrażaj się - rzucił do nieznajomej mu rudowłosej, a zaraz potem spojrzał z powrotem na Tori. - Nie wiem, trzeba zobaczyć na tym ogłoszeniu. Chodź. - Chwycił ją za nadgarstek, wyciągając ze stołówki i kierując w stronę kartki informującej o zebraniu. - Na świetlicy - przeczytał. - Podejrzewam, ze jest na górze. - Spojrzał na schody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie dałaś mi nawet czasu na odpowiedź a już wstałaś. - powiedział. - Jakby nie było jem, nie mogłem się akurat odezwać. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 ((eh szkoda że się zmyła... A było fajnie I to nie tylko dla nas. No cóż ona poszła. Więc ją ominie spotkanie. A ja nie mogę pisać bo chcę poczekać na jej wpis.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ja się na ogół nie obrażam.- powiedziała i wzruszyła ramionami. - Ale miałam na myśli ich. - powiedziała i wskazała na odchodzących. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) Po obejżeniu dokładniej wędliny Andrew zrobił sobie kanapkę. -Właśnie, zebranie.-powiedział i po chwili kończył jeść kanapkę. Odniósł talerz i podszedł za dwoma osobami które toważyszyły mu przy stole. Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Tori pobiegła za Kentem. Nie miała wyboru, jako że zasadniczo została przez niego wytargana ze stołówki. - Kent, podstaw mi kiedyś nogę podczas biegania albo coś... Czuję się naprawdę zaniepokojona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Mhm. - wymamrotał. Przełknął. - Dobra, skończyłem. - powiedział wstając i zabierając talerz, zaniósł go do okienka gdzie oddaje się brudne naczynia i odwrócił się żeby sprawdzić czy Cat poszła za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Dziewczyna również wstała, odniosła swój talerz i poszła w stronę wyjścia ze stołówki. - A gdzie jest to całe zebranie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie będę się przyczyniać do twoich wypadków - odpowiedział z powagą i puścił jej nadgarstek, gdy zdał sobie sprawę, że cały czas ją trzyma. - Przepraszam. No to ten, chodźmy na górę. - Ruszył po schodach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Na dyżurce można sprawdzić. - powiedział i ruszył w tamtym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Dobra. - powiedziała i ruszyła za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Nick odebrał talerze i odwrócił się. Jessy zniknęła. Przez drzwi wychodziły pojedyncze osoby, W pośpiechu zrobił dwie kanapki i ruszył za resztą. Zjadł jedną. widać musiała wyjść. Zastanawiał się Nick idąc za resztę w na miejsce zebrania. Mam nadzieję, że nic jej nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Danate zatrzymał się pod dyżurką. Odwrócił się do Cat. - Um, to będzie tam. - stwierdził wskazując na dany kierunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ech... Schody. - westchnęła i podreptała w tamtym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Za co przepraszasz? Za to, że mi nie podstawisz nogi? Świat przepraszaj, jak nastąpi apokalipsa - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Nick zobaczył jak dwójka wchodziła po schodach. Zaczepił chłopaka, który przed chwilą był przy dyżurce. -Witaj. Nie widziałem cię wcześniej a wygląda na to, że mieszkamy razem.- Mówił spokojnie. Zobaczył również rudą dziewczynę.- Jestem Nick.- Skierował to do obojga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) Danate odwrócił się. - Jestem Danate. - odpowiedział serdecznie. - Miło poznać. - dodał. Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 ((Pragnę powiedzieć że korzystam teraz z mobila więc nie zawsze jestem na bierząco[za szybko posty idą])) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Cat nagle się rozpromieniła dlatego że znów może poznać kogoś nowego. - Jestem Catrina, ale mów mi po prostu Cat. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts