Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick widział, że dziewczyna nie odpowiada. Widział jednak, że dużo dzisiaj przeżyła i musi to sobie poukładać. Dlatego nie powiedział nic. Natomiast podał dziewczynie rękę. -Nie musisz nic mówić.-Uśmiechnął się lekko patrząc na dziewczynę.- Odpowiesz mi jak wszystko sobie poukładasz. To co się stało to moja wina.-Dodał smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Danate westchnął. - Litości, piszecie tu jakieś kiepskie romansidło? Znacie się jeden dzień i już miłość. - Zwrócił się do Jessy i Nicka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick spojrzał na osobę, która odezwała się do niego. Jego głos był spokojny ale dało się w nim usłyszeć nitkę zirytowania. -A coś ci się nie podoba- Odezwał się krótko.- Możesz nie słuchać Danate. Lepiej zajmij się Cat bo odniosłem wrażenie, że dobrze ci w jej otoczeniu.-Dodał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Każdemu dobrze w moim otoczeniu głuptasie. - zaśmiała się. - Tak już jest i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Widzę, że grube obelgi tu lecą - stwierdziła Tori, słysząc rozmowę ludzi z internatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick usłyszał jej wypowiedź i uśmiechnął się lekko. -Ciężko się nie zgodzić. Ale Danatowi najwyraźniej to za mało skoro włącza się w moją rozmowę z Jessy.- Odpowiedział dziewczynie.- A nie jest to ani kulturalne ani potrzebne. Nie chce słuchać to niech nie słucha.-A po tym popatrzył na chłopaka.-Dotarło?-Powiedział to już z wyraźną irytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Nie przesadzajmy. - powiedziała do dziewczyny która właśnie się odezwała. - Po prosu koledze nie podoba się miłość od pierwszego wejrzenia. - powiedziała i dźgnęła Danate'a łokciem. - Ale już w porządku prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Zwyczajnie zachowujecie się dziwacznie. - stwierdził. - I trudno tego nie słuchać jak ciągle coś gadacie. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Oj no daj już im spokój. - powiedziała Cat z wesołą irytacją. - Niech się cieszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy westchnela. -Ja juz siedze cicho-powiedziala podpierając glowe reką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Nie martw się. - powiedziała z uśmiechem. - On już wam da spokój prawda? - powiedziała i popatrzyła na Danate'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick przewrócił oczami. -Byłoby dobrze.- Powiedział już bez przekonania po czym obrócił się w stronę Jessy. Jednak kiedy zobaczył, że ta ma już dość tej rozmowy westchnął, wyprostował się na krześle i zaczął rozmyślać. hmm... może jednak Danate ma racje? Zastanawiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Dam. - powiedział przewracając oczami. - Miłość od pierwszego wejrzenia co? - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Nie, on ma rację. Nie istnieje miłość od pierwszego wejrzenia-szepnela smutno do Cat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Jak to? - zapytała piskliwie. - Ludzie! Bierzcie świat na optymistycznie! Jak ja. - powiedziała z uśmiechem. - Miłość od pierwszego wejrzenia istnieje i koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Właśnie, zgadzam się z koleżanką. Spójrzcie tylko: przez te kilka godzin pobytu tutaj, oboje wyrobiliście średnią płaczu całego internatu - wtrąciła się Tori i mrugnęła do nich. - Uśmiechy na twarz i cieszcie się życiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy westchnęła i lekko się uśmiechnęła. -Postaram się-powiedziała do Tori Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - I tak właśnie ma być. - zaśmiała się. - A do tych którzy jeszcze mnie nie znają to jestem Catrina ale możecie mówić mi Cat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Uśmiechnę się jak Danate mnie przeprosi za to, że wtrącił się w moją rozmowę z Jessy.- Powiedział ponuro Nick. Wiedział, że trochę przesadzili z Jessy ale to już było niegrzeczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - Danate przeprosi... Prawda? - zapytała chłopaka z nadzieją w oczach. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ja jestem Tori... I Cat, chyba mieszkamy w tym samym pokoju, prawda? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Jeśli mieszkasz w dwójce to owszem. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick siedział spokojnie rozmyślając. Chłopak nadal go nie przeprosił więc on nadal się nie uśmiechnął. Czekał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Nie zamierzam przepraszać za to że przerwałem romansidło na poziome harlekina. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Tori zachichotała, słysząc odpowiedź Danatego. Ludzie tutaj naprawdę byli lepsi, niż w poprzednich szkołach, a w każdym razie zabawniejsi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts