Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - Oj no... No przestańcie! - pisnęła. - Tak to jest z facetami... - mruknęła i przewróciła oczami. - Nic im się nigdy nie podoba. - powiedziała i skrzyżowała ręce na piersiach. Wyglądała jakby dosłownie strzeliła focha ale uśmiechała się pod nosem. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy westchnęła. Nagle jakby ją oświeciło. -Mieszkasz w dwójce? To wspaniale, współlokatorko.-powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ha, mnie tak nie powiedziała... - zauważyła Tori, mówiąc o Jess. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Dziewczyna przewróciła oczami z uśmiechem. -O jeju no, przestań-powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -No jak chcesz. Cóż widzę, że w naszym pokoju będzie ciężko;- Powiedział Nick po czym zamknął oczy. Wyglądało jakby poszedł spać ale on czekał na początek zebrania albo na jakąś bardziej interesującą akcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ale co mam przestać? - zapytała z uśmiechem Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Marudzić. Z tobą też na pewno będze fajnie w pokoju-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Jakbyś zachowywał się chociaż trochę bardziej dorosło i nie zakochiwał się po jednym dniu znajomości to nie było by problemu. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Cat podniosła na niego wzrok pełen na siłę udawanej irytacji i uderzyła go w ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Koleżanko... Jest różnica pomiędzy marudzeniem, a żartobliwym wtrąceniem swojego zdania, również żartobliwego - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ej no. A to za co? - zapytał Cat rozmasowując ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick nie otwierał oczu ani nawet się nie poruszył -A ty jakbyś nie narzekał na to, że znalazłem kogoś też nie byłoby sprawy. Nawet mnie nie znasz i nie wiesz co przeżyłem. Więc nie oceniaj.-Odparł sucho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Za to że irytują cię czyjeś prywatne sprawy. Po co się w ogóle wtrącasz. To bez sensu. - powiedziała machając rękami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - A co przeżyłeś trzy wojny? - zapytał ironicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy ukrała twarz w dłoniach. -O Boże... nie bedzie łatwo...-szepnela do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - No widzisz. Teraz Jessy będzie przykro i tyle narobiłeś. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick otworzył oczy i spojrzał na Danatego. -Przeżyłem utratę ukochanej osoby. Wtedy zakończył się dla mnie świat. Jednak Jess sprawiła, że zacząłem go odzyskiwać. Sprawiłem jej przykrość i chciałem to naprawić. A ty mi się wtrąciłeś.- Po tych słowach spojrzał na Jessy.- Mam nadzieję że jesteś z siebie zadowolony bufonie.- Powiedział cicho ale wiedział, że ten go usłyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy spojrzala na nią. -Nie jest mi przykro, ale jak pomysle ze mają kłócić sie o takie bzdury to zyc sie odechciewa-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - I właśnie pod tym względem faceci to idioci. - zakryła dłonią usta szepnęła do niej. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jess uśmiechnęła się lekko. Bardzo dobrze rozmawiało jej się z Cat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ta... wielka miłość trzynastolatków. - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -*wzdycha* Nie chce mi się tego słuchać, wychodzę- po tych słowach wyszedł ze świetlicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick nie dosłyszał, co powiedział pod nosem Danate ale mało go to teraz obchodziło. Zobaczył, że Jessy rozmawiała z Cat po czym zamknął oczy. Cóż przynajmniej ona będzie szczęśliwa. Ucieszył się w myślach Nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - To słychać Danate. - powiedziała. - Bardzo śmieszne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) ((Czy wszyscy tutaj mają słuch nietoperza?)) Danate przewrócił oczami. Oparł głowę o rękę, i zaczął czekać aż wreszcie zacznie się to całe zebranie. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts