Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Z takimi jak ja... Czyli jakimi? - zapytała Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Każdy? Ja tam wolę być w towarzystwie. - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Samotność jest spoko, ale taka nie przesadna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -I jeszcze sie pytasz-mruknela pod nosem i wrocila do pisania w notesie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - No, co kto lubi. - powiedział wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (kurczę, zupełnie zapomniałem o tej sesji XD) -A więc i z nim mieszkam?-powiedział Andrew do siebie po czym zwrócił się do Kenta-Idziesz do pokoju naprzrciwko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - A pogodziłeś się chociaż z tym Nickiem? - zapytała. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick w końcu podniósł się. Cholera nie wiem która jest godzina. Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno. Pośpiesznie zebrał się w kierunku internatu. Jednak w drodze powrotnej usłyszał głosy. Postanowił sprawdzić kto to jest. Po przejściu kilkunastu metrów zobaczył dwójkę ludzi siedzących na trawie. Rozpoznał w nich Cat i Danatego. -Hej- powiedział spokojnie. Powoli podszedł do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Tori wybuchła śmiechem. - Zapiszę to sobie gdzieś, dobrze? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Jego spytaj. - powiedział wskazując na Nicka który podchodził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Co ja?- zapytał lekko zaskoczony. Usiadł w niedużej odległości od nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - Dobry. - powiedziała, przewróciła się na brzuch i zaczęła machać nogami podpierając głowę o ręce. - To jak... Pogodziliście się? Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Jeszcze nie.-Odparł do Cat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - O nie... Macie się pogodzić i to już. - powiedziała z udawaną złością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -O Boże... jak patrzę na tą twoją morde tez mi sie śmiać chce-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick spochmurniał -Powiedziałem. Pogodzę się z nim jak on przeprosi ze to, że wtrącił się do mojej rozmowy z Jessy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ta? No widzisz. Jestem ci potrzebna. Gdyby nie ja, cały czas płakałabyś za utraconymi marzeniami, Romeem, czy za czym tam płaczesz... - Tori przybrała dramatyczną, półleżącą pozę i położyła na swoim czole dłoń. - I pamiętaj, Jess. Uroda przemija, głupota raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Przeproś. - powiedziała i obróciła głowę do Danatena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Danate przewrócił oczami. - Przepraszam. - powiedział niechętnie i bez przekonania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick usłyszał jego ton i mimowolnie się uśmiechnął - No dobrze. Ja będę się trochę ograniczał już. Dobrze?- Zapytał po czym wyciągnął do Danatego rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Catrina zaśmiała się triumfalnie. - Nareszcie! - powiedziała i uśmiechnęła się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Wiecie może ile zostało czasu zanim musimy znaleźć się w internacie?- Zapytał Nick.- Przesiedziałem trochę w tym parku i nie wiem, która jest godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Mniej więcej pół godziny. - odpowiedział. ((Kurde no, odszedłem od kompa i już nie zdążyłem uścisnąć ręki...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Chyba nawet mniej... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (( jakoś przeżyję. Poza tym nie napisałem, że cofnąłem rękę więc możesz to nadrobić... Ewentualnie powiedz coś jako wymówkę )) -hmm... więc powinnyśmy się chyba powoli zbierać?- Zapytał obu jego rozmówców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 ((Załóżmy że podał.)) - W sumie tak. - powiedział wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts