Kuba Dmode Coke Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Może mała porada dla no-lifeów z mojej strony. Sam zostałem no-lifem ale to nie prawda (bo gram prawie TYLKO w nocy) 1. Prześpij się w dzień. Od 16.00 do 21.00 lub 18.30 do 23.00 Jak kto woli. 2. Odrazu po przebudzeniu walimy tak: ( Rzecz jasna nie razem ) Kawa + Zielona herbata lub Zielona herbata + melisa lub coś ala Tiger + magnez Lecz dobrym sposobem jest po prostu zjeść coś solidnego, i popić mocną, gorzką herbatą. ~ Ares Prime PS: DLA OSÓB Z NIEDOMYKAJĄCĄ SIĘ ZASTAWKĄ SERCA, 3 OPCJA ODPADA 3. ZIMNY PRYSZNIC! (dla tych co jeszcze "śpią na stojąco" 4. Muzyka podczas użytkowania też jest ważna inaczej padniemy przy 3.00. Więc polecam z Groovesharka zestaw Dyrusa. http://grooveshark.com/#!/playlist/GuardsmanBob/55269800 lub http://grooveshark.com/#!/leritt/music Co nam pozostało? Uploaded with ImageShack.us PS: Najgłupszy poradnik na tym forum XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Dzieki przyda mi się, szczególnie w kwestii treningów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Ja bez tych rzeczy wytrzymać mogę od 7:00 do maksymalnie 3:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Jak ja się cieszę, że nie jestem no-lifem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Mój kumpel potrafi normalnie siedzieć na kompie do 2:00 w nocy. I to bez tych wspomagaczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Ja nie mam takich problemów jak no-life'y Ale niektóre punkty mi też się mogą przydać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Mogą się przydać. Ale na wszystko powinien być dobry czas, nawet na spanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 do 2 ja czasami moge wogole nie spac ale zazwyczaj moge siedziec do 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Jak się zdarzy że robię nockę (wcale nie często Zazwyczaj nie siedzę do później niż 23-4), to mogę bez takich rzeczy nawet do 5 siedzieć, czasem później, tyle że później trzeba odespać i wstaję o 12-1 :f Z tego właśnie powodu że potem dzień leci na spaniu nie robię tego za często, bo jednak aktywność dzienna jest całkiem fajna A co do muzyki, to jak dla mnie siedzenie przy kompie (oglądanie czegoś i granie w bardziej klimatyczne gry to wyjątki) bez muzyki, to pomyłka nie ważne od pory dnia ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 W sumie możecie sie przyzwyczaić, co da to, że będżiecie lepiej znosić nockę w pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Dla mnie standardem (nie pijam kawy itp.) jest aktywność od 6:00 do 2:00, ale małe wspomaganie może się przydać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashie15 Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Jak mam napad na zabijanie( jak to brzmi) to moge siedzieć cała noc. Choc nie robie tak ostatnio wcale, ale wakacje sie dopiero zaczynaja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 E ja tam bez tego długo wytrzymuję Jak czuje, że mi się chce spać idę obmyć twarz zimną wodą A poradnik przydatny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 10-4 jeżeli jest godne towarzystwo to nawet mogę do 6 :3 Ale zazwyczaj idę spać o 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 PS: Najgłupszy poradnik na tym forum XD QFT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 czasami zdarza mi się że jestem od 5:00 do 3:00. Do 3 jestem tylko dlatego bo jest nuda i nie mam co robić a tak to jeszcze 2 godziny mogę wytrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Z poradnika zrobił się temat "Pochwal się, o której zasypiasz". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Pewnie, a potem wyjdź z domu do ludzi z worami pod czerwonymi oczami ;p Też często zasypiam koło 1-2 w nocy, ale żeby spędzić ją całą przy kompie? No błagam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Czerwiec 27, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2012 DŻIZAS. Ludzie, nie róbcie tutaj tematu "pochwal się o której zasypiasz" tylko może dorzućcie własny sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Kawa+egergetyki+silna wola+dobry team do grania w lola... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galanthel Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 @up: Dawno, dawno temu, za siedmioma górami żył sobie mały kucyk o imieniu Galanthel, który myślał dokładnie jak El Matrinez. Potem przyszedł czas pracy i studiów, po którym nic już nie było takie samo. Koniec! Swoją drogą nie wydaje mi się, by porady odnośnie jak najskuteczniejszego katowania swojego rozwijającego się organizmu brakiem snu i energetykami, szczególnie jeśli nie rozumie się zasady ich działania, były czymś wartym rozpowszechniania... Własne sposoby, heh? Zamień napoje energetyzujące na wodę mineralną, dobrze Ci radzę. Kawa też nie nadaje się na takie długie maratony. A melisa... Przejdź się do najbliższej apteki i poproś o jakiś ziołowy lek na bezsenność, zobaczymy co ci zaproponują Czekolada (jeśli chodzi o granie, najlepiej gorzka), orzeszki ziemne, siemię lniane - oto, czego Ci trzeba. Będziesz mieć czas reakcji wyostrzony niczym topór Warmena, a umysł świeżutki. A potem porzucisz granie w WoW/LoL na rzecz biegania. W jakiś sposób będziesz musiał spalić dodatkowe kilogramy, co nie? * Ech, a ja się zawsze zastanawiałem: "Dlaczego ci ludzie na rankedach po oddaniu FB zachowują się, jakby sprawca właśnie zabił im rodzoną matkę". Cóż, teraz już wiem. Spanie do 23, potem mieszanie Tigera z kawą... Muszę uważać, bo jeszcze głupio padnę na ganku i oskarżą mnie o nieumyślne spowodowanie śmierci *Wszystko, co tu napisałem jest według mnie idealną receptą na przetrwanie nocy, a czekolada jedzona z umiarem, zagryzana garścią siemienia lnianego na pewno nie spowoduje gwałtownego przytycia. PS: I zdecyduj się Pan: Dyrus czy Guardsman Bob? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Mój czas reakcji jest ostrzejszy od mojego topora I nie potrzebuję niczego, do przetrwania nocy, o ile mam jakieś zajęcie, najlepiej z kimś. (bez skojarzeń, trololo xD) Kumpel ma czas? Gramy całą noc i dzień. Nawet przy książce wytrzymam xD Do tego słuchawki i muzyka. Metal. Dużo, dobry i głośno. LOOOOUDEEEER!!! Nie zaszkodzi słój miodu na biurku, żeby sobie co jakiś czas łyknąć łyżeczkę. Albo butelka, ew. pięć Pepsi. To wszystko, a nawet tego nie trzeba. Dla lepszych efektów polecam wyspać się dzień wcześniej. Fajnie się nołlajfi w niedzielę. Gramy, już 4 i za 2h wstaję do szkoły. Odpowiedź? A kij z tym, w 2h się nie wyśpię, gramy dalej ^^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Pamiętam jak to jakoś w tym roku jeszcze zanim zostałem Bronym ale maiłem styczność z kucami jakoś tak parę dni po sylwestrze potrafiłem bez wspomagaczy siedzieć do 6:00 nad ranem potem na godzinkę się tylko kimnąć i iść normalnie do szkoły . Niestety tylko tydzień bo na drugi tydzień to potrafiłem zasnąć na J Polskim Heh nie zapomnę tej akcji jak facetka coś tam tłumaczy a ja w kimę , a ona widząc to do mnie - Panie Grzelak !! proszę nie spać na lekcji !!!, a ja na to - Chrrrr ... po czym obudził mnie wielki śmiech mojej klasy Oczywiście po 4 takich wtopach wychowawczyni zaczeła mnie wypytywać czy nie jestem cukrzykiem czy coś . Dlatego jak już nołlajfić to tylko w weekendy i skończyłem już z takim siedzeniem do białego rana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 @Galanthel No Dyrus Dyrus... Tylko to jest Grooveshark Guardsmana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Siedzenie do rana akurat mam dobrze opanowane (dzięki nocnym zmianom w pracy) Z początku piłem 2 kubki kawy, ale że potem bolała mnie głowa to poszła w odstawkę. Najlepiej (przynajmniej dla mnie) jest po prostu zjeść coś solidnego, i popić mocną, gorzką herbatą. Energetyki mogą być, ale tylko raz na jakiś czas. Dużo lepsze jest Pepsi zamiast kawy. Heh...kiedyś jak w piątek z kumplem graliśmy całą noc, a w sobotę jeszcze miałem iść do szkoły, a ze szkoły do pracy na 24h. Jak wróciłem do domu, to od razu uwaliłem się spać jak tylko ściagnąłem spodnie i buty. Ale nie żałuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts