Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Jakie chamstwo~! - powiedziała opierając się o drzwi. - jak my niby mamy przez nie wejść?! Ma ktoś może laser w oczach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Eh, Eins, Zwei, Drei. - powiedział celując w drzwi parasolem. Z parasola wyleciał zielony promień który przebił drzwi.- Ladies First. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Mads przeszła przez przebite drzwi... ((wat?)) i pobiegła dalej mając nadzieję, że pani ,,nie mam dzisiaj humoru" jeszcze żyje. - No biegiem! - mówiła biegnąc nadal jako wilk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Tuż za drzwiami było owe, ciemne pomieszczenie. Mała wampirzyca zaskoczona tym najściem zamieniła się w nietoperza i odleciała się gdzieś schować. Wampir z kolei przywitał przybyłych - Ah, to znowu wy! Znalazłem waszą słodką koleżankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Yuki ucieszyła się widząc znajome twarze ale nie dała tego po sobie poznać. Chciała jak najszybciej się stąd wydostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dobra , gadki gadkami! - powiedziała i pobiegła do Yuki. Po czym stała długo bez słowa. Była w trakcie bardzo ważnego zastanawiania się ... Jak ją uwolnić. Chociaż za jej poczucie humoru nie powinna w ogóle tego robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dobra, załatwmy to szybko. - Mephisto uśmiechnął się złośliwie i podszedł do wampira. Wbił mu... rękę w brzuch, ścisnął mu jeden z organów. - Jakieś ostatnie słowa? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - idioto. Wampir się regeneruje ... - odpowiedziała zirytowana. - trzeba nam kołek w serce albo czosnek! Ktoś coś ma? ewentualnie coś świetlnego by go poparzyć. tylko.. ciemno tu jak w nie powiem czym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Jak mu wyrwę jelita i go na nich powieszę a potem jak to mam w zwyczaju zabiorę jego duszę to się nie zregeneruje. Jestem demonem, wiem co robię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - A tak z innej beczki. Czy wampir potrafi hipnotyzować innych oczami i zatrzymywać czas? Wiem, że to dziwne, ale fajnie byłoby wtedy być wampirem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Wampir uśmiechnął się, ale nic nie powiedział. Caroline wisiała przestraszona tymczasem na jednej z rur, w postaci nietoperza. Nagle przykuta elfka i wilkołak zostały uwolnione. Elfka bezwładnie upadła na ziemię. Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - No dobra. Na moce nadane mi przeze mnie wymierzam ci karę... - powiedział normalnym głosem. - Fatality! - dodał dużo grubszym wyrywając mu serce. Wbił mu parasol w miejsce serca i spalił jego ciało. - Mephisto wins. Fatality. A ty. - wskazał na Caroline. - Chodź tu albo skończysz jak nietoperz na koncercie Ozziego. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Ej! Yuki! Przyszłam tu cię uwolnić, więc rusz łbem i spójrz na swojego wybawiciela! - mówiła po czym wpadło jej coś do głowy. - ej... ty mnie lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Caroline schowała twarz za małymi skrzydłami. Nie wiedziała co ma robić, bała się obecnej sytuacji. Po raz pierwszy w życiu czuła strach. [[Halu, tu Froniela (ta, którą ratujecie oficjalnie) leży na ziemi i nie wiadomo czy żyw czy nie ]] Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - No chodź tu. Nie zabiję cię. - powiedział już normalnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Po jakimś czasie Alice również przybiegła do reszty. - Co... Co się dzieje? - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Yuki odetchnęła z ulgą. Zauważyła że elfka upadła na ziemie. Nadal była nieprzytomna. Yuki podniosła ją ziemi po czym popatrzyła się spokojnym wzrokiem na Madd. -Bardzo Cię lubię. Ale czemu pytasz o to w takim momencie?-zapytała dziewczyna jak zwykle swoim obojętnym głosem Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Bo to tylko jeden wilkołak w tę czy w tę, więc chciałam się upewnić czy warto ratować. - uśmiechnęła się i przemieniła w człowieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Nie wierzę Ci! - rzekła dziewczynka nie odsłaniając twarzy - Właśnie zabiłeś mojego tatę, ze mną zrobisz to samo. - mówiła rozpaczliwym, dziecięcym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Zabiłem go bo on chciał zabić moich. Mephisto Pheles, czy nie to i tak nie było mi to na rękę. Nie zabiję cię. Klnę się na kodeks demonów. Jeśli cię zabije niechaj Archanioł Gabriel odrąbie mi łeb. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Leon obserwował wszystko obok. Cały czas trzymał rękę na rękojeści miecza na wszelki wypadek. Jednak oblicze miał spokojne i pogodne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Carolinne jeszcze chwilę wątpiła. Zdjęła skrzydła z twarzy i popatrzyła na wyjście, jednak zdała sobie sprawę, że i tak ucieczka i chowanie się nie mają sensu. Powoli zleciała niżej, zamieniła się w dziewczynę i usiadła na podłodze spuszczając głowę. Nie chciała jej podnosić. Nadal się bała wszystkiego i wszystkich dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Mephisto przykucnął i ściągnął cylinder. Zaczął w nim grzebać, po chwili wyciągnął kawałek ciasta na talerzyku. Postawił je przed dziewczynką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Spokojnie... - powiedziała cicho do dziewczynki. Uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Yuki popatrzyła na małą wampirzyce. "I on jej daje jeszcze ciasto?!"-pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts