Chief Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Co tam Gala. Z Discordem będzie epicko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Hejt na FGE? Gdzie? On cię i tak nie ominie, bo jak ty nie przyjdziesz do KKK to my przyjdziemy do ciebie. Zaraz biorę się do czytania, ale jedna rzecz rzuca się w oczy: Gdzie do jasnej cholery są akapity w późniejszych rozdziałach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Jakieś problemy przy konwersji do googl docs... spróbuję poprawić Ps. Takie małe ogłoszonko. Jak skończę tego fica to planuję kontynuację pod roboczym tytułem "Za czasem Lapunov'a". Co o nim myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Fik zaprawdę mocarny. Wciąga i bardzo szybko się czyta. Tak więc nie mogą się doczekać kolejnych części, tylko wciąż nie mogę się zdecydować, czy rozdziały są za krótkie, czy nie- z jednej strony pozostawia niedosyt, z drugiej oczekiwanie na kolejny nie trwa wieczność. Czyli chyba w sam raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 loffciam was, więc łapcie przed wszystkimi innymi. 13 Cisza przed burzą. Potem szykują się jedne z moich ulubionych rozdziałów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 I my ciebie loffciamy za ten jakże zacny rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mam zły humor, więc liczę na słowa uznania. 14 Ps. I tak was loffciam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Co tam Gala. Z Discordem będzie epicko Czyli jest jak napisałem wcześniej. Świetna cześć i już widać pogrom jaki będzie w kolejnych rozdziałach. Coś mi się zdaję, że nasze bohaterki będą jeszcze bardziej "zszarzałe" niż w serialu. :YhZzy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ciekawa historia, jednak myślałem, że będzie coś więcej o matematyce Dobrze by było, żeby zaktualizować pierwszego posta, bo ja na nowe rozdziały nie mogłem trafić jakiś czas, nie zaglądając na koniec wątku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dodaję ile się da Nie chcę zrobić z tego "Wzoru" poprzez wpychanie matmy na siłę do kompletnie niepasujących wątków i redukowanie jej do "Oni są tam bo tak to obliczyłem przez całą noc chodząc od tablicy do tablicy". Husky nie jest na tym poziomie inteligencji czy wiedzy. czasem jest coś o matmie i fizyce, ale nie w każdym rozdziale. Ps. W drugim tomie "Za czasem Lapunova" (czas w którym proces jest mozliwy do przewidzenia, a za którym staje się chaotyczny) Będzie niestety mniej matmy i kanonu, ale sporo walki i akcji. Ale do tego został cały drugi sezon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorak Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Co mogę napisać?? Wolałbym poczekać do końca opowieści, ale już teraz wyrażę swoje zdanie. Bardzo interesujący pomysł i ciekawa historia i to są dwa plusy. Czyta się łatwo i szybko. A po za tym mamy jeszcze matmę i fizykę - mało, bo mało, ale pasuje do wątku i dobrze rozumiem, że nie da się ich wciskać na siłę, bo to nie ma sensu. Za to duży plus. Na koniec chciałbym tylko powiedzieć, że czekam z niecierpliwością na rozwój historii i mam nadzieje, że się nie zawiodę. To tyle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 15 No, Macie kontynuację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Nie zrobisz tego prawda?... Nie zrobisz tego co myślę....? A sam rozdział jest dobry, a szczególnie wyliczanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Nie zrobisz tego prawda?... Nie zrobisz tego co myślę....? A sam rozdział jest dobry, a szczególnie wyliczanka Przeczytałem drugi raz i nie mam pojęcia o czym piszesz Jaka wyliczanka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 hmm...zastanawiam się czy chodziło ci o BM i Carmela czy o cos innego;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Bro... zadroszczę ci niewiedzy czym jest S.A.M. oj, jak ja ci zazdroszczę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Tylko dlaczego mam wrażenie, że zacznie tego szukać teraz? Also, pierwsza połowa tego czegoś była nawet znośna, ale ta druga... Cannot unsee. Anyway, zacząłem w końcu to czytać. Jakoś zawsze chciałem, ale... jakoś coś zawsze mnie odciągało. Nieźle się miesza wszystko, jak przystało na piękny efekt motylka xd I... za każdym razem czytam tag "Math" jako "Meth" No i przeleciałem już wszystkie epizody. Nieźle to wszystko się pokręciło. I... jakże miło, że Discord postanowił skorzystać z twórczości bronies xD Ładnie żeś wykorzystał to wszystko w praktyce. Molestia, Woona, Pinkamena, Lil Miss Rarity i Japplejack, jak mniemam? Ale zdecydowanie śmieszniej by było, jakby spotkali Molunę xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Przeczytałem drugi raz i nie mam pojęcia o czym piszesz Jaka wyliczanka? Z wyliczanką chodzi o wymienianie tytułów różnych ficów, a reszta odnosi się do BM... akurat czytałem wcześniej dziwny ff o nim... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Robi się coraz ciekawiej Może to i dobrze, że nie znam tych FF, wspomnianych w tekście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 16 Trochę spoilerów do drugiego tomu. Odpowiedzi dotyczące moich przyszłych pomysłów oznaczcie jako spoilery Pierwszy tom kończy się powrotem Huskiego do domu. Rok po tych wydarzeniach znowu trafia do Equestrii, tym razem z grupką przyjaciół, którzy byli przy nim. Druga część będzie nazywać się "Za czasem Lapunowa" co oznacza granicę czasu po którym proces staje się nieprzewidywalny. Okaże się że od jego zniknięcia w Equestrii minęły zaledwie dwa miesiące, ale jego obecność i nagłe zniknięcie pozwoliły na rozpętanie się wojny (więcej dlaczego w rozdziale 19 pierwszego tomu) pomiędzy sojuszem gryfów i smoków a kucykami. Ogólnie spore zamieszanie, problemy z Crystal Empire i duża rozbieżność od 3ciego sezonu. Co o tym myślicie? Mam już sporo pomysłów tłumaczących cały konflikt oraz co będzie się działo dalej, tylko czy ta wojna to nie jest zbyt zużyty temat? PS. już nie mogę się doczekać aż skończę rozdziały drugiego sezonu, bo mam już napisane 4 rozdziały kończące pierwszy tom ( z wyjątkiem ostatniego) i są epickie:twilight3: chcecie je wcześniej, czy wolicie poczekać aż historia sama do nich dotrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kolejny świetny rozdział, a co do twojego pytania to nie mąć ludziom w głowach i nie wprowadzaj chaosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Fajny rozdział. Kiedy następne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 To było super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się