Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Opanuj się, on nic ci nie zrobi. Nie może. Poza tym i tak nic nie zrobiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki zarumieniła się jeszcze bardziej. -Cześć-odpowiedziała i poszła do swojego pokoju. Usiadła na łóżko i uśmiechnęła się myśląc o Marku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Emily wyjrzała znad książki i popatrzyła na Yuki. - Cześć. Co tam? - zapytała z uśmiechem. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elf czytając w pokoju, spojrzał na chwilę na Add'a. Szybko jednak odwrócił wzrok i bez slowa wrócił do czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki wyrwała się z zamyślenia. -Co? Nic nic... Spotkałam kogoś-powiedziała cicho nie przestając się uśmiechając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Fajny ten ktoś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Bardzo fajny-powiedziała Yuki i przygryzła wargi uśmiechnięta zaczynając się kołysać w tył i w przód. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Owww... Znajduję że to jakiś fajny chłopak który ci się spodobał. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki popatrzyła się na nią. Chciała zaprzeczyć ale jakoś nie umiała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Add wyciągnął książkę z torby i zaczął czytać. Ciekawiło go czy jego drugi współlokator zgodzi się na partyjkę szachów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Zakochałaś się! Hahahah! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Nie prawda! Ja tylko... ja tylko...-Yuki zaczęła szukać jakiegoś dobrego wytłumaczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie masz jak się wytłumaczyć! To za bardzo po tobie widać. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki zmarszczyła brwi. -Nie prawda. Poprostu nie muszę Ci się tłumaczyć-powiedziała i złożyła ręce. To zachowanie było trochę dziecinne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Zakochałaś się! Lalala! - zawołała i zerwała się z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki wstała i tupnęła nogą. -Nie prawda! Nie prawda, nie prawda, nie prawda!-powiedziała głośno a przy każdym "nie prawda" tupała nogą. -Przestań! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Zakochałaś się! Zakochałaś się! Za-a-ko-o-cha-a-łaś się! - śmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Idę gdzieś gdzie przestaniesz mi dokuczać!-powiedziała i wyszła z pokoju trzaskając drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Oj no weź! - zawołała i pobiegła za Yuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki nie zatrzymywała się. W końcu zatrzymała się przed jakimś pokojem. Przed pokojem numer 7. Zapukała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - A kto tu mieszka? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Mark otworzył drzwi i uśmiechnął się. - Hej. - przywitał się. - Postanowiłaś że chcesz mnie odwiedzić? - zapytał ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki nie odpowiedziała na pytanie Emily. Uśmiechnęła się do chłopaka. -Cześć. Pójdziesz ze mną na spacer?-zapytała. Czuła się jakoś śmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Aaaach... - mruknęła i uśmiechnęła się. - To ja już sobie pójdę, papa. - powiedziała i wróciła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Niby jeszcze się nie rozpakowałem, ale to w sumie może poczekać, więc mogę iść. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts