Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki wyszła razem z Markiem na dwór i skierowała się w stronę parku. -A więc... Czemu przyszedłeś dopiero dziś? Z tego co wiem większość dotarła wczoraj. Ominął Cię apel-powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Cóż, małe problemy z dojazdem. - odpowiedział pogodnie. - A co było na tym apelu? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -A, zasady. O tym że zajęcia są od poniedziałku do piątku od 8 do 14 i że od 20 mamy być w pokojach. Nic wielkiego-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Mark kiwnął twierdząco głową. - W sumie, jesteś pierwszą osobą którą tu poznałem. - stwierdził po chwili zastanowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Emily zaczęła się nudzić. Postanowiła pójść poszukać kogoś do towarzystwa. Wyszła na korytarz i poszła pod drzwi pokoju Add'a i Oz'a. Na początku trochę się zawahała, jednak po chwili zapukała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki uśmiechnęła się. -A więc... czym się interesujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Okay Oz, to ja już idę - powiedziała i poszła w stronę pokoju, po drodze natknęła się na Emily - Hej Emi, gdzie jest Yuki? nie widziałam jej dzisiaj odkąd znikła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Otwarte. - zawołał Add i spojrzał na drzwi. Mark zastanowił się przez moment. - Hmm, w zasadzie to głównie poezją. - powiedział po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru także zerknął na drzwi, ciekawiło go kto tu przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Poezją? Ach, w sumie nigdy się nią specjalnie nie interesowałam...-odparła -A piszesz własną?-zapytała po chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Yuki wyszła z jakimś chłopakiem. - powiedziała i weszła do pokoju. - Cześć Add. Cześć... - powiedziała i spojrzała na drugiego chłopaka. - A ciebie to nie znam... Jestem Emily, miło poznać. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Czasem. - powiedział rumieniąc się. - Jak widać psychopaci są bardziej popularni. - stwierdził. - Jeszcze nie zabiłem Oza, jeśli temu tu przyszłaś. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru i wzajemnie - odparł cicho elf nie odrywając się od książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 ,,Hm...wyszła, z chłopakiem, a ta jest tutaj. czyli nikogo nie ma w pokoju..." - pomyślała i weszła do swojego pokoju nr. 5 kiedy tam była rozejrzała się czy Yuki na pewno nie ma po czym zerknęła przez okno, łaziła z jakimś obcym typkiem. Agnes zdjęła kaptur, uszy ją powoli zaczynały boleć, wyciągnęła jakąś książkę i zaczęła czytać. (jeśli ktoś wejdzie do pokoju nie pisać, że widział jej uszy, bo ona zdąży naciągnąć kaptur na łeb ;-; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -A wyrecytujesz coś?-zapytała zachwycona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie umiem tak z marszu recytować. - powiedział zakłopotany. - Ale jeśli chcesz dam ci później zeszyt z moimi dziełami. - dodał wciąż się rumieniąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Wiem że go nie zabiłeś. Niedawno słyszałam jak płakał. Poza tym nie masz powodu żeby go zabić. - zaśmiała się. - Przyszłam bo mi się strasznie nudzi... Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Nagle Elucuru wstał, podszedł do szafy i do niej wszedł. Zaczął czytać tam. ((T^T)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Emily podeszła do szafy i otworzyła ją na oścież. - Czeeeeść. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru mimowolnie się uśmiechnął - Witam, czy to nie jest przypadkiem naruszenie prywatności? - zapytał niepoważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie-e. - powiedziała z uśmiechem. - Co czytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Oko Jelenia - odparł krótko do Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie znam... A ciekawe? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Rozumiem. Zgoda-odparła. Dotarli już do parku. -Ale tu ślicznie...-powiedziała rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Fakt, bardzo ładne miejsce. - powiedział Mark rozglądając się. Add przyglądał się pozostałej dwójce. Zastanawiało go co oni wyprawiają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts