Dead Radio Man Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Nadie odłożyła kartę. Patrzyła zaciekawiona na ręce Thomasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Thomas przetasował karty w dość finezyjny sposób. Po chwili rozłożył talię na połowę, tę która była na górze włożył pod spód, ściągnął kartę z samej góry i podał ją Nadie. - Dama kier czyż nie? - faktycznie, to była dama kier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 - Jak to zrobiłeś? - Zapytała Nadie - Przecież nie widziałeś tej karty co nie?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 - Nie, ale na tym polega sztuczka. Wystarczy dobrze tasować. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 - Tego też musisz mnie nauczyć - Indianka i Thomas wyszli z obozu. - Podoba ci się tu?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) - Owszem, przyjemne miejsce. Chociaż czuję że twoi współplemiency mnie nie lubią. - powiedział. - Jeśli to kłopot to mogę sobie pójść. - dodał. Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Yava uśmiechnęła się do siebie i ponownie usiadła na kamieniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - To nie tak że akurat ciebie, po prostu są nie ufni wobec kolonizatorów. Zabrali nam ziemie, ja cię nie oskarżam o to. Może kiedyś zrozumieją - Nadie uśmiechnęła się do Thomasa - A ty co o mnie sądzisz - Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Jesteś piękna, miła i ciekawska. Lubię cię śnieżynko. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Stark dostał zadanie by odnaleść jednego kowboja. Koyoet wsiadł na konia i pojechał w stronę lasu. Po pewnym czasie zaczął dojerzdżać do końca lasu. Zszedł z konia i zaczął iść w stronę krańca. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Poczekaj tu chwilę. - powiedział widząc człowieka idącego w stronę wioski, podszedł do niego zza pleców. - Najszybsza ręka na dzikim zachodzie co nie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) -A jak u ciebie przepity karciażu?- zapytał obarając się i przykładając mu rewolwer do głowy. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - A po staremu. Dogadałem się z taką jedną dość uroczą Indianka która uratowała mi życie. A jak u ciebie? Kogo gonisz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Akanksha z zaciekawieniem patrzyła na dwóch białych ludzi. Skąd ich tu tyle? Co oni znów planują? Miała złe przeczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 -Bandytę. Nie źle. Ładna?- zapytał zaczynając się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Muszę przyznać że ładna. - powiedział po hiszpańsku. - I zna angielski. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) - To nie źle.- powiedział nie zniżaąc rewolweru ale też przechodząc na hiszpański. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Thomas odbezpieczył broń. Po chwili opuścił go i zaczął się śmiać. - Ale miałeś minę. - powiedział przez śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Stark zdziwił się gdy Thomas odbezbieczył rewolwer ale po chwi także zaczął się śmiać. - Musiała być głupia.- powiedział przez łzy i wyciągając rękę. - Długo cię nie widziałem bracie.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Ta. Dość długo. I co? Dalej trenujesz rękę czy masz już jakąś kobietę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Jeszcze ręka.-powiedział poważniejąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Hah, powinieneś spróbować jakąś wyrwać. Nie możesz być do końca życia prawiczkiem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Nie jestem tobą.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - To wcale nie oznacza że nie powinieneś jakiejś znaleść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Yava widząc Akankshę podeszła do niej i zapytała - Ciekawy człowiek. Nie sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts