Mały Hehesz Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) -No nie wiem... Nie mam do nich zaufania...-odparła niepewnie -Gadałaś z nim?-zapytała Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Jeszcze nie. Po za tym nie zna naszego języka. Ciekawe czy coś jescze dziwnego się dziś przytrafi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Akanksha przyglądała się dalej mężczyzną. -Mam złe przeczucia co do nich, ale z drugiej strony mam dziwną ochotę do nich podejść...-powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Nadie podeszła do Thomasa. - Jeśli mu coś zrobisz będziesz miał we mnie wroga - Powiedziała Nadie do przybysza - A nie chce się męczyć i ganiać kolonistów. Więc uspokój się i pamiętaj na czyich ziemiach jesteś. - Była nadal uśmiechnięta. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 ((Ale oni odsunęli już sobie od głów rewolwery...)) - Spokojnie, to mój brat. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (( Okej zmienione )) - Oo, dziwne powitanie jak na braci, koloniści naprawdę są dziwni. - Nadie zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Akanksha w końcu niepewnie podeszla do Nadie oraz dwóch mężczyzn. -Co to za ludzie?-zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Nie. To po prostu my. - powiedział. - To jest Coyote Stark. Mój młodszy brat. - przedstawił go w pełni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) - Miło mi ja nazywam się Nadie, ale twój brat mi mówi czasami Śnieżynka - Spojrzała na Thomasa. - Ten pierwszy co go tu widzisz to Thomas, pomogłam mu - Nadie zwróciła się do Akankshy - A ten drugi to jego brat Coyote. Masz coś na rany postrzałowe? - Nadie zapytała się Akankshy. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 -Chyba coś się znajdzie...-odparla po czym zapytala po chwil: -Oni znają nasz język? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Nie, a co? - Zapytała Nadie - Nie ufasz im? - Nadie położyła rękę na głowie Akankshy i pogłaskała ją - To zaufaj mi - Nadie uśmiechnęła się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Thomas poprawił kapelusz. - Zgaduje że mi nie ufa. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Akanksha westchnęła i popatrzyla się na Thomasa. Nie znała tak dobrze angielskiego i zrozumiała tylko słówko "zgaduje". -Musze sie poduczyć angielskiego...-mruknela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Chyba już zdążyłeś zauważyć że mało kto tutaj ufa kolonistom - Nadie uśmiechnęła się i nagle zmieniła wyraz twarzy - Wiesz, to nie tak że my chcieliśmy tego. - Nadie znowu się uśmiechnęła - Zapomnij o tym. - Nadie odwróciła się do Akankshy - Jak chcesz mogę ci dać lekcje zawsze - Powiedziała Nadie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Qué? Czego nie chcieliście? - zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - To dawna opowieść, jeszcze gdy żyli moi rodzice to się zaczęło a nie chcę tego roztrząsać. Chcesz abty twój brat także był obecny podczas uczty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - To jego wola. Jeśli będzie chciał to dołączy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - A niech tak będzie. - Powiedziała uśmiechnięta Nadie - Tak czy inaczej zapraszam cię Coyote na wieczorną ucztę, mam nadzieję że się zjawisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Dobra Coyote, uważaj lepiej bo nie będą ci ufać. - powiedział do brata po hiszpańsku. Poprawił kapelusz. - Przejdziemy się jeszcze? - zapytał Nadie już po angielsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Możemy, chodź do lasu - Powiedziała Nadie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 -Byłoby miło gdybyś chciała mi dac te kilka lekcji... Dziekuje-odparla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (edytowany) Stark postanowił zostać na uczcie. Rozejrzał się i ruszył w stronę namiotów się przejść. Był szczęśliwy ze spotkania z bratem. Spojrzał na Akankshe. Czemu ona tak na mnie patrzy? pomyślał idąc dalej. Edytowano Wrzesień 20, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - Dobrze. - przytakną i ruszł wraz z Nadie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Akanksha zauważyła że Coyote kręci się wśród namiotów. Nadal do końca nie ufała ani jemu, ani Thomasowi. Podeszła do Coyota (znowu problem z odmienianiem imion xd ). -Pomóc w czymś?-zapytała po angielsku. To był jeden z niewielu zwrotów które umiała w tym języku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - Nie dziękuję.- powiedział uśmiechając się serdecznie.- Przechadzam się tylko.- mruknął patrząc po za namioty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts