Skocz do zawartości

Pewna rzecz o MLP...

Gordon Freeman

Recommended Posts

Dnia 25.10.2014 o 19:11, Sarabi napisał:

Ja nic nie mam do rozrywki.Chodzi mi o to,że kiedyś trzeba skończyć z dziecinadą,bo w przeciwnym razie będą problemy.

#TypowyHejterBronies

A jakie to problemy, jeśli mogę się spytać? Dziewczynki mordujące nożyczkami? Czyli siedmioletnie dzieci mają być dorosłe, czyż nie to wynika z twoich wypowiedzi?

/Achievement Unlocked - zdenerwowałaś Adviliona, a go z równowagi wyprowadzić jest trudno/

• +1 1
  Dnia 25.10.2014 o 19:16, Advilion napisał:

#TypowyHejterBronies

A jakie to problemy, jeśli mogę się spytać? Dziewczynki mordujące nożyczkami? Czyli siedmioletnie dzieci mają być dorosłe, czyż nie to wynika z twoich wypowiedzi?

/Achievement Unlocked - zdenerwowałaś Adviliona, a go z równowagi wyprowadzić jest trudno/

To odpowiedź mi na pytanie czy ktoś będzie chciał przyjąć do pracy kogoś dziecinnego pomimo,że jest dorosły?

Dnia 25.10.2014 o 19:18, Sarabi napisał:

To odpowiedź mi na pytanie czy ktoś będzie chciał przyjąć do pracy kogoś dziecinnego pomimo,że jest dorosły?

Należenie do fandomu nie jest czymś, co wpisuje się do CV, czy rozmawia się o tym z pracodawcą. Poza tym zaczynam mieć wrażenie, że piszemy o zupełnie różnych stronach dziecinności.Ja o dobrej, ty o złej. I tak w kółko.

• +1 1
  Dnia 25.10.2014 o 19:14, Gordon Freeman napisał:

Bo może Tabaluga nie wzbudza aż tak wielu krytycznych opinii. Inna sprawa że przy Tabaludze się ludzie nie bawią w fandomy. Poza tym Tabaluga ma przesłanie uniwersalne.

1. Ja Tabalugę oglądam, lubię. Nic do niego nie mam. Tylko się zastanawiam, czemu wszczyna się shitstormy z powodu jakichś nawiedzonych dzieci. Magię mamy we wszystkich trzech przykładach, ale MLP najbardziej się za to obrywa. (nie zrzucam winy na pozostałe dwa ✌) Kapujecie?

Jeśli ktoś nie biega pół nagi po mieście wykrzykując, jak to kocha pastelowe kucysie, to czemu ma ich nie lubić?

Dnia 25.10.2014 o 19:18, Sarabi napisał:

A czy to jest wypisane na czole? Co ktoś robi sobie w wolnym czasie i nie miesza tego z innymi sferami życia, to czemu miałoby to przeszkadzać?

Dnia 25.10.2014 o 19:21, Advilion napisał:

Należenie do fandomu nie jest czymś, co wpisuje się do CV, czy rozmawia się o tym z pracodawcą. Poza tym zaczynam mieć wrażenie, że piszemy o zupełnie różnych stronach dziecinności.Ja o dobrej, ty o złej. I tak w kółko.

W końcu to dyskusja.Nie każdy ma takie poglądy jak ty.

Dnia 25.10.2014 o 19:23, Sarabi napisał:

W końcu to dyskusja.Nie każdy ma takie poglądy jak ty.

Poglądy bywają różne, ale też mogą się zmieniać. Patrz, piszesz na forum dla fanów kucyków. Jesteś już Pegasis. A jak się do tego nie przyznasz, to wyśledzimy ciebie po IP i zamordujemy nożyczkami. „Dyskusja"? Zaczynam odnosić wrażenie, że zmierza to w stronę shitstormu. Na całe szczęście, niektórzy podają swoje argumenty, ty zaś nie. Masz jakieś na swoje poparcie? Lepsze niż ten „artykuł".

• +1 3

Trollica Sarabi chce wywołać shitstorm i tle :rdblink:

A Gordon udaje, że nie rozumie żartów, i sarkazmu. Chyba, że ma zaburzenia ze spektrum autyzmu.

Dziecinność jest potrzebna w wielu zawodach. Inna sprawa, że większość osób potrafi oddzielić życie prywatne od zawodowego. Nawet na tym forum mamy pełen przegląd ludzi - od dzieciarni, po ludzi z wykształceniem wyższym.

Edytowano przez Cahan
  • +1 1
  Dnia 25.10.2014 o 19:34, Gordon Freeman napisał:

Czy mi się wydaje, czy to groźba karalna?

Dobrze prawisz, wydaje ci się. Albo masz autyzm, wybacz.

Dnia 25.10.2014 o 19:37, Cahan napisał:

Trollica Sarabi chce wywołać shitstorm i tle :rdblink:.

A Gordon udaje, że nie rozumie żartów, i sarkazmu. Chyba, że ma zaburzenia ze spektrum autyzmu.

A Adviliona ponosi.

Edytowano przez Advilion
  • +1 1

Dnia 25.10.2014 o 19:34, Gordon Freeman napisał:

Czy mi się wydaje, czy to groźba karalna?
To go zgłoś razem z Sarabi do odpowiednich władz i jeszcze poszukajcie czy ten post w jakiś sposób nie podważa konstytucji. Naprawdę boję się że któryś mod w końcu zamknie ten temat, bo z każdą chwilą robi się on coraz głupszy :burned:

Wybaczcie mi, trochę mnie poniosło, a tak rzadko mi się to zdarza. Głupi ja myśli, że ci biedacy są normalni.

Mam nadzieję, że ten temat zostanie zamknięty. Trolle niszczą mi psychikę.

Dnia 25.10.2014 o 19:49, Sarabi napisał:

A czy ja powiedziałam,że was nie lubię?Ja tylko nie wiem,czemu to lubicie.

Ło da fak?

Edytowano przez Advilion

Dnia 25.10.2014 o 19:49, Sarabi napisał:

A czy ja powiedziałam,że was nie lubię?Ja tylko nie wiem,czemu to lubicie.

Tak wywnioskowałam z tego jak się do nas zwracasz. Posądzasz nas o brak dojrzałości, bezczeszczenie godeł, hymnów i tak dalej. Nawet jeśli robi to tylko nieliczna część, a i tak większość z nich po prostu dla żartu. Poza tym jeździsz po nas, a nie przedstawiasz żadnych argumentów popierających twoje zdanie. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...