Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Polujesz na rodzinę? Ciekawe. - stwierdził chowając biblie do torby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - A ty z kim zawarłeś pakt?- zapytał z zainteresowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Z Lucyferem. - powiedział przyglądając się pół demonowi swoimi żółtymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Imię oraz nazwisko : Maddie White (hue hue ) Wiek: 113 Rasa - pół anioł Z kim zawarł pakt: ----- Charakter: wścibska, lekkomyślna (napiszę tylko dwa bo w połowie sesji i tak zachowuje się inaczej niż w charakterzeT^T ) Wygląd: białe skrzydła ( :3 ) długie blond włosy, fioletowe oczy . (tak, bo zawsze w wyglądzie opisuje się oczy i włosy ) Ekwipunek: latarka (moc latarki motzno, tak tak... ) katana ( bo mogę .-. ) Ciekawostki: Uwielbia wszystkie zwierzaki , boi się duchów i pająków (bo nie wiem właściwie co tu napisać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 ((KP przyjęte. Choć moc nawiasów mnie przeraża.)) - Masz coś do roboty? Bo nie chce mi się tak stać.- zapytał uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - A co? Mam ci łeb ściąć? - zapytał odwracając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 W tym samym czasie na zachodzie zebrała się nieliczna grupka pół aniołów. -Nasz cel... jest już niedaleko - powiedziała dowódczyni (czyli ja hue hue XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 -A może się kawy napijemy?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Próbujesz ode mnie wyciągnąć informacje czy się ze mną przespać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 (edytowany) Virgil przechadzał się po mieście, z psychotycznym uśmiechem na ustach. Obok niego latała czarny kruk. Samael, anioł śmierci, głośno śmiał się z tego, co chłopak mu odpowiedział. -Naprawdę muszę to zrobić? -Tak-odpowiedział anioł, ścinając uśmiech w chwilę. Kruk odleciał wyżej, po chwili znikając na niebie. Chłopak poprawił kamizelkę i, zobaczywszy dwóch nieznajomych, zbliżył się do nich, skradając się. Edytowano Wrzesień 26, 2014 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Maddie spojrzała na "przywódczynię" i odpowiedziała na jej słowa. - Ale my nie mamy przywódczyni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Samael? - mruknął do siebie Sharon, odwrócił się w stronę z której poczuł obecność anioła i zaczął szukać go wzrokiem, po chwili zauważył kontur osoby, nie był to Samael ale najpewniej osoba z którą miał pakt. Nie wiedział czy osoba wie że ją dostrzegł więc postanowił poczekać. ((Cass... Pierwszy raz cię pochwalam. Pochwalam cię Cass. Oby tak dalej)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Odwróciła wzrok na Maddie i powiedziała: -To już macie - odpowiedziała i poklepała ją po główce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 ((To twoja pierwsza sesja i już chcesz być dowódcą? Pół anioły pod dowództwem Huhełka? To może się źle skończyć xd )) Yuki stała z wzrokiem utkwionym w dowódce, jednak myślami była całkowicie gdzie indziej. Nagle otrząsnęła się na głos jakiejś dziewczyny obok. Co ona powiedziała? Coś o dowódczyni... Eh... Muszę się skupić i zacząć słuchać...-pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - nie prawda... nie jesteś. Czemu mnie pani klepie po głowie...? - spytała z miną poker face. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 -Bo mogę - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Ale dowódcą nie może by ktoś kto miał być dzieckiem jednorożca nie umie wydawać rozkazów... - skrzywiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 -skąd taka pewność? pierwszy raz jesteśmy w tej samej drużynie, no dobrze więc w takim razie zróbmy głosowanie - powiedziała - są cztery osoby, zasada nie głosujemy na siebie, głosuję na... usagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Imię oraz nazwisko: Alereth Twenäor. Wiek: 137 lat. Rasa: pół anioł. Z kim zawarł pakt: --- Charakter: Spokojna, opanowana, rozważna. Lubi się uśmiechać. Wygląd: Ekwipunek: sztylety, noże. Ciekawostki: Lubi śpiewać niezależne od sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - Pierwszy raz? ta sama drużyna? - tutaj piękny facepalm - ja nie głosuję, idę dalej - powiedziała i poszła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (( Elfka. Przyjęte.)) Dante spojrzał na chłopaka. - Po pierwsze primo chcę się napić kawy i tobie też proponuję . Po drugie secundo jesteś socjopatą ?- zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Yuki nie wiedziała o co ta cała sprzeczka. Nie możemy poprostu iść dalej?...-pomyślała i nie wiedząc co robić stała cały czas w tym samym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - Po pierwsze ja nie chce pić z tobą kawy. I po drugie preferuje określenie Psotny Łajdak. - odpowiedział na oba pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Nie chciałam się obrażać, ani nic, ale chyba tylko ja sądziłam, że potrzebny jest nam dowódca. Stałam w miejscu, a pozostali się do mnie obrócili. -Idźcie dalej beze mnie, ale potem nie płaczcie. - powiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - A cole Psotny Łajdaku? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts