Shine Star Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 (edytowany) Hej! Mam napisać coś o sobie? Więc...emm... mam naście lat. Tu nazywam się Shine Star i tak mi macie mówić :3 Co lubię? Cóż... śpiewać napewno. Muzyka to moje... jakby drugie życie co się z tym wiąże? Gra na instrumentach. tańczyć też lubię ^^ Dość dobrze się uczę, lubię języki obce. Niektórzy mówią że mam talent plastyczny, lecz to moim zdaniem... jakby sprawna ręka ;P jeżdżę konno od kilku lat No ale co to by było za przywitanie bez opowiedzenia, co najbardziej lubię w MLP! No więc tak... z Mane6 najbardziej lubię księżniczkę Twilight, Rarity i Rainbow nie mam nic do do pinkie, AJ ani fluttershy, ale bardziej interesują mnie postacie wymienione wyżej Nie przepadam za Derpy i Iron Willem... Cóż, wydaje mi się że to chyba na tyle co do mojej skromnej (ach tak bardzo....xp) osoby. Dziękuję wszystkim, którzy odczytali to do końca Jeśli macie do mnie jakieś pytania, zadawajcie je pod tym postem. Ogólnie jeśli chcecie coś powiedzieć to piszcie Shine Star Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Witaj na forum Baw się dobrze :3 A teraz pytanka: Czy panienka lubi czytać? Jeżeli: Tak: kilka ulubionych pozycji Nie: Przejdź dalej. Kisiel czy budyń? Ulubiony zespół muzyczny? Chwała Nowej Prawicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Październik 27, 2014 Autor Share Napisano Październik 27, 2014 Uwielbiam czytać! Zazwyczaj fantasy, rzadziej przygodowe. Lubię także fanfiction Kilka ul książek: - saga Septimus Heap - saga Wodospady Cienia - saga Akademia Wampirow - saga Hearland - seria Ania z Zielonego Wzgórza Budyń! ^^ Jestem neutral, ale m.in. lubię 1D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Grasz na klarnecie, rysujesz i jeździsz konno? Już cię lubię! Witaj na forum i baw się dobrze zarówno w tematach związanych z MLP jak i w offtopie. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. ^^ Tradycją jest pytać nowicjuszy o różne bzdurki, więc co by tu... 1. Jak długo już grasz na klarnecie? 2. Jaki rodzaj muzyki śpiewa ci się najwygodniej (i czy w ogóle)? 3. Masz jakieś gry komputerowe, które lubisz? 4. Z pytań ideologicznych... czy słyszałaś o neohumanizmie i -jeśli tak- to co o tym sądzisz? Pozdrawiam! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Witamy na forum! Kilka pytań: 1) Ulubiona postać drugoplanowa 2) Ulubiony odcinek Życzę miłego forumowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Witam cię serdecznie w naszej społeczności~ Właściwie miałyśmy okazję porozmawiać wcześniej, ale teraz będzie tak bardziej oficjalnie, heh. 1. Lubisz sowy? 2. Widzę, że lubisz czytać. Polecam Wiedźmina ^^ Jednakże nie wiem ile to jest "naście" więc ostrzegam, że książkę trzeba zrozumieć. 3. Oglądasz jakieś seriale? 4. Lubisz horrory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Październik 28, 2014 Autor Share Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) Grasz na klarnecie, rysujesz i jeździsz konno? Już cię lubię! Witaj na forum i baw się dobrze zarówno w tematach związanych z MLP jak i w offtopie. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. ^^ Tradycją jest pytać nowicjuszy o różne bzdurki, więc co by tu... 1. Jak długo już grasz na klarnecie? 2. Jaki rodzaj muzyki śpiewa ci się najwygodniej (i czy w ogóle)? 3. Masz jakieś gry komputerowe, które lubisz? 4. Z pytań ideologicznych... czy słyszałaś o neohumanizmie i -jeśli tak- to co o tym sądzisz? Pozdrawiam! ;D1. Kilka miesięcy :3 2. Zazwyczaj pop, czasem rock. Ale zdażają mi się też piosenki bardziej spokojne, jak np. "I will be there - animatic (z kucami, NAPRAWDĘ POLECAM!!) 3. Nie przepadam za grami komputerowymi. 4. Neohumanizm? Nie zdarzyło mi się spotkać z tym zagadnieniem :3 Edytowano Październik 28, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Październik 28, 2014 Autor Share Napisano Październik 28, 2014 Witaj! Pozwól, że zadam Ci kilka pytań: 1. Słuchasz radia? Jeśli tak, to jakiego kanału? 2. Jak dowiedziałaś się o istnieniu tego forum? 3. Lubisz Gwiezdne Wojny? Co o nich sądzisz? 4. Czemu lubisz akurat te postacie, a tych nie? Dziękuję za odpowiedź! 1. Tak, słucham. RMF FM, RMF MAXXX, Radio Z... 2. Przeglądałam strony o podobnej tematyce 3. Nie przepadam 4. Ponieważ (tak jak pisałam wyżej) są dla mnie bardziej interesujące i wnoszą więcej do serialu i filmówWitaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? - Tak, nie mam nic do niej ale nie jest ona moją ulubioną bohaterka - Nightmare Moon i Król Sombra - Luna - Jako alicorna - fanfic ~··~·~··~·~·~·~·~·~ 1. Tak 2. Dzięki, napewno zajrze 3. O mnie się nie martw 4. Nie przepadam : / 1. Gimnazjum 2. Nie 3. Czasami ale rzadko 4. Raczej 4 lub 5 5. Wesoła, gadatliwa, umiejąca słuchać innych 6. Tak lubię ją a ten obrazek wydał mi się naprawdę ładny 7. Ponieważ dla mnie jest nudna i nic nie wnosi do serialu. To jedynie błąd osób tworzących serial 8. Ponieważ nie przekonał mnie w serialu 9. Zazwyczaj słucham muzyki, ale tak, bardzo lubię niekrytego 10. Ludzi dwulicowych, którzy są zazdrośni i muszą mieć to co inni :/ 11. Ogólnie? Hobby masz w opisie 12. Dobrze!! ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Welcome to the family! Rozpytali Ciebie przede mną, tak bardzo nie fair . W takim razie pozostaje mi tylko serdecznie przywitać Cię na forum. Życzę miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Witam kolejnego muzyka Masz na dobry początek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! Kilka pytań: 1.Co sądzisz o Manga&Anime? 2.Masz zwierzaka? 3.A lubisz zwierzaki? 4.A żółwie lubisz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2014 Welcome to the family! Rozpytali Ciebie przede mną, tak bardzo nie fair . W takim razie pozostaje mi tylko serdecznie przywitać Cię na forum. Życzę miłej zabawy! Dziękuję :3Witam kolejnego muzyka Masz na dobry początek Witaj na forum i baw się dobrze! Kilka pytań: 1.Co sądzisz o Manga&Anime? 2.Masz zwierzaka? 3.A lubisz zwierzaki? 4.A żółwie lubisz? :3 1. Neutral w tym temacie 2. Mam 3. Kocham ♥ 4. Pewnie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Witaj. Ja Cię chyba skądś znam... czy czasem nie kojarze Cię z jakiegoś innego forum? Tak czy inaczej, baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Witaj. Ja Cię chyba skądś znam... czy czasem nie kojarze Cię z jakiegoś innego forum? Tak czy inaczej, baw się dobrze. Możliwe że ktoś ma podobną nazwę. Ale ja jestem tylko tu, mogę ci to zagwarantować. I dzięki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Pytanka! Lubię pytanka! 1.Twój ulubiony bohater książkowy? 2. Ulubiona potrawa. 3.Ulubione zwierze? 4. Lubisz cukier? 5. A mnie lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Pytanka! Lubię pytanka! 1.Twój ulubiony bohater książkowy? 2. Ulubiona potrawa. 3.Ulubione zwierze? 4. Lubisz cukier? 5. A mnie lubisz? Trochę już tu jestem, ale co tam... xD 1. Obecnie bohaterów z sagi "Wodospady Cienia" 2. Nie mam ulubionej... chociaż może... napewno coś słodkiego :3 3. Koń, kot, pies.. 4. Kocham *.* 5. Oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Teraz mam fajne pytanka. 1. Masz chłopaka? 2. Od ilu lat jesteś pegasis.(nie wiem ja to siě pisze) 3. Twój ulubiony kolor. 4. I twój ulubiony zespół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Teraz mam fajne pytanka. 1. Masz chłopaka? 2. Od ilu lat jesteś pegasis.(nie wiem ja to siě pisze) 3. Twój ulubiony kolor. 4. I twój ulubiony zespół. 1. Yup 2. Dwóch? Trzech? 3. Turkusowy *O* 4. Jestem neutral Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Pytanie do pierwszej odpowiedzi: 1. Kogo? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Pytanie do pierwszej odpowiedzi: 1. Kogo? ;_; Masz na pw .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Pytanie do pierwszej odpowiedzi: 1. Kogo? ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Cicho. Co, mam wszystkim powiedzieć z kim chodzę? .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 19, 2015 Share Napisano Luty 19, 2015 Ja ci nie karzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się