Mephisto The Undying Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 - Faktycznie nieco zgłodniałem. - powiedział Law, po chwili pocałował Emily. - Chcę już do domu. - mruknął. Elesis westchnęła. - Ech... no dobra. - powiedziała i ziewnęła. Po chwili wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 - Ehhh ty moja śpiąca królewno - Rin zażartował z Elesis pociągnął ją do kuchni. Na stole leżała ciepła i pachnąca pizza. - No dzieci bierzcie sobie i nakładajcie. - Powiedział Rin siadając przy stole. - Elesis idziemy dzisiaj do teatru czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 - Do teatru? Coś fajnego grają? - zapytała siadając przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 - Będą grać adaptacje "przeminęło z wiatrem" - Odpowiedział Rin - Całkiem ciekawa powieść, chętnie bym z tobą poszedł a dzieci zostały by z twoim Chowańcem bo mój pilnuje Law'a. Wylądował w szpitalu z osłabnięcia, zastanawiam się jak to możliwe bo diabły są słabsze od ludzi więc musiał by co najmniej tydzień krążyć po lesie. No ale, i jak wam smakuje co ? - Rin zapytał Elesis oraz dzieci. - Pyszne tato - Odpowiedzieli oboje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 - Będziesz w domu już jutro. - powiedziała wesoło Emi. - Zaraz przyniosę ci coś do jedzenia, dobrze? Na co masz ochotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 (edytowany) - Hmm... frytki. - powiedział Law i uśmiechnął się. - Cholera, Law jest w szpitalu? Trzeba będzie go odwiedzić... - mruknęła. Edytowano Sierpień 17, 2015 przez Mephisto Aenyeweddien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 - To za chwilkę ci przyniosę. - powiedziała z uśmiechem. Wstała, przeczesała włosy i pocałowała Law'a w czoło. Poprawiła mu poduszkę pod głową i pogłaskała go. - Za chwilkę wrócę~ - powiedziała i poszła do szpitalnego baru i zamówiła frytki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Law uśmiechnął się do dziewczyny. Gdy ta wyszła złapał się za brzuch w którym zaburczało. - Cholera... głodny jestem... - mruknął, po chwili usiadł. Dał już radę to zrobić, dziwiło go jak szybko wraca do zdrowia. No ale trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Emily po chwili wróciła do pokoju w którym był Law z frytkami, które mu podała. - Proszę kochanie, wedle życzenia. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 - Dziękuje. - powiedział i uśmiechnął się do dziewczyny, zaczął jeść. - Chcesz też? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 - Hmmm... Tylko troszeczkę. - powiedziała biorąc kilka frytek. - Później coś porządnego zjem~ I w ogóle to smacznego kochanie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 - To jak Elesis pójdziemy czy ci się nie bardzo chcę - Zapytał swoją żonę Rin kończąc posiłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 - Możemy iść, ale to bym musiała się przebrać i wykąpać i w ogóle. - powiedziała kontynuując jedzenie. - Dziękuje. - powiedział Law z uśmiechem i przytulił dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 - Mamy czas, bilety zamówię internetowo a spektakl zaczyna się o 20 więc myślę że masz nawet trochę czasu na sen - Rin uśmiechnął się żartując. - Bo nie musimy iść na piechotę tylko się tam teleportować. - Zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 - W sumie to przeszła bym się, nie chce tylko i wyłącznie korzystać z teleportów, trzeba rozruszać stare kości. - powiedziała Elesis i przeciągnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 Emily spojrzała na rękę chłopaka w miejscu gdzie miał rany po cięciu się i delikatnie je dotknęła. Łzy nalały jej się do oczu. - Law... Proszę, nie rób tego nigdy więcej... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 (Nie zauważyłem że Elesis dowiedziała się o tym że law jest w szpitalu. Poprawić to czy udamy że ją sldopiero teraz poinformowano?) Law spojrzał na dziewczyne i przytulił ją. - przepraszam, nie zrobie już tak. - szepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 (( Nie no jak chcesz)) - No dobrze możemy się przejść, przygotować ci jakąś sukienkę - Zapytał Rin, dzieci skończyły jeść i poszły bawić się dalej. Rin pstryknął palcami i naczynia zniknęły a pojawiły się już czyste w szafce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 ((Dobra, tam w jednym poście wyżej jest jej wypowiedź na ten temat.)) - Tak, najlepiej czerwoną. - powiedziała Elesis po skończonym posiłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 - Się robi - Odpowiedział Rin i wstał od stołu. Poszedł do sypialni w której była garderoba. Rin znalazł czerwoną suknię Elesis i zaczął prasować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 Emily po chwili zwyczajnie się rozpłakała. - Obiecujesz? - zapytała cicho tuląc się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Obiecuję. - powiedział Law i przytulił dziewczynę, po chwili pocałował ją i przewrócił ją na plecy, tak że teraz leżał na niej dalej ją całując. Elesis po chwili napiła się i oparła wygodnie o krzesło. - Ech... ale jestem śpiąca... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 Emily odwzajemniła pocałunek. Po chwili przestała płakać i objęła Law'a. - Widzę że się już lepiej czujesz~ - powiedziała wesoło gdy się od siebie odkleili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Tak, ale chciałem też żebyś przestała płakać, nie chcę patrzeć na twoje łzy. - powiedział cicho patrząc dziewczynie w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Awww to słodziutkie~ - powiedziała z uśmiechem. - Kocham cię... I dziękuję ci, za to wszystko co dla mnie zrobiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts