Mephisto The Undying Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Ja ciebie też. Poza tym, nie masz za co dziękować. - dodał i uśmiechnął się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Oczywiście że mam... Ty tak wiele dla mnie robisz a ja ci sprawiam same problemy... - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Przesadzasz. - powiedział cicho, pogładził dziewczynę po twarzy i uśmiechnął się. - Już nie dam ci się więcej razy zgubić. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - A ja postaram się już nigdy nie gubić. - powiedziała Emily tuląc się do Law'a. - Nie chcę cię już nigdy stracić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - A ja nie chcę stracić ciebie... - powiedział cicho tuląc dziewczynę. - Jak wyjdę ze szpitala to musimy pospędzać czas tylko we dwoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Tak... Duuuużo czasu tylko my razem... - powiedziała cicho. - Już się nie mogę doczekać~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Ja też nie mogę cukiereczku. - powiedział i przysunął twarz do dziewczyny tak że stykali się czołami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 Emily pocałowała Law'a delikatnie. - Kochanie... Lekarz zaraz przyjdzie... - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Zaraz, więc mamy jeszcze nieco czasu. - powiedział dotykając biodra dziewczyny, a drugą ręką dotykajac jej policzka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 - Ehh - Rin wyprasował żonie suknie i powiesił na wieszaku po tym wyszykował swój garnitur oraz wyczyścił pantofle. Wrócił do jadalni i wziął na ręce Elesis. - Nie jesteś ostatnio przemęczona kochanie - Zapytał leciutko zmartwiony Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Emily zaczerwieniła się .- A... A jeśli przyjdzie wcześniej to na nas nakrzyczy... - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 - Spokojnie, nie nakrzyczy. - powiedział i przysunął twarz do twarzy dziewczyny, po chwili pocałował ją. - Może jestem, kto wie. - powiedziała Elesis i ziewnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 - Powinnaś mi powiedzieć w takim razie. Odciążył bym cię z niektórych obowiązków. - Zaczął iść w stronę ich sypialni i gdy szedł pocałował ją w policzek. - Wiesz martwię się o ciebie - Uśmiechnął się słabo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 - Nie jest ze mną tak źle, nie przejmuj się. - ziewnęła. - Ale wyspać się muszę... - dodała zmęczonym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 - Wiesz dobrze że nie przestanę, no ale zawsze możesz mi powiedzieć gdy będzie ci ciężko. - Odłożył delikatnie Elesis na łóżku i pogładził ją po głowie. - Kocham cię - Szepnął jej do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 (( Bosz... ta sygnatura :"))) ))Emily odwzajemniał pocałunek gdy nagle usłyszała kroki na korytarzu i rozmowę lekarza z pielęgniarką.- Law.. - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 - Wiem. Dokończymy później. - powiedział Law, uśmiechnął się i zszedł z dziewczyny. Usiadł i pomógł Emi zrobić to samo. - Ja ciebie też. - mruknęła. - I spokojnie, nie umrę. Nie jestem wcale taka miękka wiesz? - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 (( Czyja sygna??? )) - Ale zawsze pomartwić o ciebie się mogę. Dobra pobawię się trochę z dziećmi i jak wrócę to do teatru a teraz odpoczywaj słonko. - Gdy to powiedział wstał i ruszył w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 ((Na pewno nie moja ))- W porządku. - powiedziała Elesis, po chwili zamknęła oczy i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 (edytowany) (( Nie wiem co dziwnego jest w mojej sygnie, najpierw dziewczyna czyści poręcze a potem bawi się długopisem. Niezłe macie skojarzenia, a przynajmniej Szeri )) Rin wszedł do salonu w którym była Charlotte oraz Lazarius. Grali w grę planszową o nazwie "Carcasona".- Mogę się dołączyć - Zapytał Rin swoje dzieci. Oboje kiwnęły głowami i Rin zaczął z nimi grać. Edytowano Sierpień 26, 2015 przez Malitiosi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 (( A ić ty ))Emily podniosła się do siadu i zeszła z łóżka. Przygładziła ubranie żeby jako-tako wyglądało i usiadła na krześle obok łóżka opierając głowę o rękę. Westchnęła cicho uśmiechając się pod nosem.Po chwili do sali wszedł lekarz, który przebadał Law'a i dał mu jakieś lekarstwo na wzmocnienie, witaminy w sensie - No, jutro wychodzisz. Tylko od tego momentu nie możesz się zamęczać, pamiętaj. - powiedział i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 (edytowany) Law spojrzał na dziewczynę i uśmiechnął się.- Nie mogę obiecać że nie będę się przemęczać. - powiedział. Edytowano Sierpień 29, 2015 przez Mephisto Aenyeweddien Za dużo enterów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 - Ja i tak nie pozwolę ci się zamęczać o nie niee~ - powiedziała Emily i pocałowała Law'a w czoło. - Już nie mogę się doczekać jak wrócimy do domu~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 - Ja też nie mogę się do czekać, musimy zrobić kilka rzeczy. - powiedział Law z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 - Jakiiiiich? - zapytała wesoło Emily. Wzięła do ręki szczotkę i zaczęła czesać sobie włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts