Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Chcesz się jeszcze przejść? - Zapytał Rin - Jak będziesz czegoś chciała to mi powiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) Ja się ożenię z Szeri .-. Ja się ożenię z Szeri .-. Ja się ożenię z Szeri .-. [To ] Edytowano Listopad 19, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) [To ] ((Ah, ale tylko pastafariański ślub )) - Na razie nic nie chcę. - powiedziała Elesis uśmiechając się. - I tak możemy się przejść. - dodała. Edytowano Listopad 19, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 [ ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 ((Ej Law nie jest przypadkiem najmłodszy?)) Law po jakiejś godzinie się obudził. Spojrzał na Emily i uśmiechnął się. Pocałował ją w tylko w czoło i znowu zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) [ Razem z Emily są w tym samym wieku. xdd ] Emily na chwilę uchyliła powieki i uśmiechnęła się. - No nie.. Później nie będę spać w nocy... - mruknęła i z powrotem zamknęłą oczy. - Ech... Trudno. Tak jest dobrze... Edytowano Listopad 19, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 ((A faktycznie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Będziemy rodzicami, problemy wychowawcze - Rin przedwcześnie rozmyślał - I ciekawe czy to będzie dziewczyna czy chłopiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Ech, Rin, uspokój się. Jest jeszcze czas. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Ale to takie fajne, już nawet pomyślałem nad imionami - Rin się uśmiechnął. - Dla dziewczynki francuskie, a jeśli chłopiec to może jednak jakieś japońskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Zrobimy inaczej. Ja wybiorę imię dla chłopca a ty dla dziewczynki. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Dobrze - Rin uśmiechnął się i pocałował swoją narzeczoną - To jak wracamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Ta, w sumie już możemy. Trzeba zaszpanować pierścionkiem. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Rin nagle złapał Elesis i niósł ją jak księżniczkę. - No dobrze, moja ty księżniczko. - Uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - No i tak ma być. - powiedział śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) - Widzę że jesteś bardziej zaborcza - Rin dochodził do posesji. - Nie wiem komu mam dziękować za to co mnie dzisiaj spotkało, czy władcy demonów czy bogowi. - Rin zaśmiał się. Edytowano Listopad 19, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Mi. - powiedziała szczerząc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Dziękuje ci o najpiękniejsza z dam za ten najcudowniejszy z cudownych skarbów, jestem twym uniżonym sługą który cię uwielbia i kocha. Może być - Zapytał Rin z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Elesis poklepała Rina po głowię. - No, mogło być lepiej ale twoja pani ci wybacza. - powiedziała chichocząc. ((Tak Elesis ma świetny humor )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Dzięki ci o pani za twe wybaczenie - Rin uśmiechnął się i pocałował ją w usta. Doszli do drzwi i otworzył je Rin. - Wygląda że wszyscy chyba poszli spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - To jutro się pochwalę. - powiedziała. - A teraz zanieś mnie do łóżka. I ściągnij mi ciuchy. Nie lubię spać ubrana. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Dante zszedł na parter i zobaczył Rin'a i Elesis. Spojrzał na jej dłoń.- Czy to jest to co myślę?- zapytał patrząc na Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - A i owszem. - powiedziała pokazując dłoń. - To jest to. - powiedziała szczerząc się. - To dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Heh.- Dante zaśmiał sie. Złapał Rin'a w potężnego misia.- Szczęścia x3!- zwołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) - To nie koniec. Będziemy mieć dziecko - Rin uśmiechnął się - Jestem taki zadowolony - Objął swoją narzeczoną w pasie. Edytowano Listopad 19, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts