Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Powiedzenie że nic mi nie jest to dużo powiedziane. - powiedział podnosząc się do siadu. - Czuje się jakbym umierał. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Oddałem ci lata które straciłeś przez ten tryb. Lepiej nie wpadaj w złość bo inaczej znowu to się stanie. - Rin czuł że zemdleje ale trzymał się na nogach. - Uciekajmy stąd, Sairorg i reszta sobie poradzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 (edytowany) - Zabiłem... ich... szefową... - powiedział Law wskazując na ciało upadłem anielicy. Elesis podtrzymała Rin'a. - Potem muszę ci coś wyjaśnić na temat jego boskiego daru. - powiedziała mu szeptem do ucha. Edytowano Grudzień 31, 2014 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Widziałem jak utrzymywał Łamacz - Rin westchnął i utworzył krąg teleportacyjny. - Ruszajmy do dzieci bo zapewne się martwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Law, dasz radę wstać? - zapytała Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Tak sądzę... - powiedział podnosząc się. Elesis stanęła w kręgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Przeniosło ich do posiadłości w zaświatach. Dzieci były Shino, gdy zobaczyli rodziców pobiegli do nich. Rin zemdlał i upadł. - Co się dzieje - Shino była zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Powalczył i teraz jest wykończony. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Law, może się położysz, co? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Spoko... dam radę... - powiedział. - Co to za pióra? - zapytał rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Nie dasz rady! Połóż się, już! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Law położył Emily palec na ustach. - Ciii... - powiedział i po chwili pocałował ją. - Nie krzycz na mnie. - dodał po odsunięciu głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - A ty sie ze mną nie drocz! Masz się położyć i kropka! - zawołała ale i tak uśmiechała się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Spokojnie, dam sobie radę. - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Nie! Nie dasz...! - powiedziała i zaczęła płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Emily, nie płacz. - powiedział. - Ale proszę położę się. - powiedział i złapał dziewczynę, położył się na ziemi i przeciągnął ją tak że leżała na nim. - Pasuje? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - T.. tak. - zaśmiała się i przytuliła się do niego. - Ale chodzi mi o to że po prostu musisz odpocząć. Ja się martwię po prostu o ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 (( Fajnie Rin leży na podłodze i nikt go nie podniesie)) Shino podeszła do Rin'a i pociągnęła go i położyła na łóżku obok Law'a. - Nie wiem coście tam robili ale na pewno nic dobrego. (( Shino nic nie wie o diabelskich sprawach, wie jedynie tyle że potraficie robić sztuczki )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 (edytowany) ((Są gdzie indziej ._. Law leży se na ziemi ._. Rin z Elesis są gdzie indziej ._. )) - No fakt, nic dobrego. - powiedziała Elesis. - Spokojnie, nic mi nie jest. - powiedział. Edytowano Styczeń 1, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Ale... I tak powinieneś odpocząć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - No w porządku. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - No~ Okropnie się o ciebie bałam i myślałam że już się nie obudzisz i... i... - mruknęła. - Tak się cieszę, że już jest lepiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Może zrobimy mu jakieś okłady - Shino zapytała Elesis. Rin znajdował się w miejscu gdzie wszędzie był ogień. Rozpoznał to miejsce, to tutaj znajdował się Jibril. Ogromny ptak znajdował się przed nim i patrzył na niego. - Oddałeś temu chłopakowi dużo lat. - Jibril powiedział to z brakiem aprobaty - Zostało ci jakieś 300 lat, gdzie normalnie diabły żyją po 30 tysięcy lat. Jeśli teraz ty użyjesz Juggernaut drive to umrzesz. Rin tylko słuchał. Nie potrafił nic powiedzieć. - Ehhh żebym ja się musiał martwić o człowieka - Jibril tylko westchnął - Rin pomyśl o swojej rodzinie, i chyba lepiej żebyś nikomu o tym nie mówił. Rin kiwnął głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Raczej wystarczyło by tylko jego wyspanie się. - powiedziała Elesis. - W porządku. - powiedział Law i pogłaskał dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Co się dzieje z tatą - Zapytały dzieci, były wystraszone i tuliły się do mamy. Rin po rozmowie zapadł w głęboki sen. (( A co z Jonathanem i Lorance)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts