Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Musi odpocząć. - powiedziała Elesis. - Ale spokojnie, nic mu nie będzie. - uspokoiła dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 (( E właśnie, oni sobie stojo i milczo xDD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Naprawdę nie wiem co bym zrobiła gdyby coś ci się stało... - powiedziała Emily do Law'a i przytuliła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Ale nic mi się nie stało więc jest dobrze. - powiedział głaszcząc ją. Jonathan stał przez chwilę. - Ej, ten wisiorek który mi wcześniej pokazałaś... to mój boski dar? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Lorence przytaknęła - A, tak właśnie... - mruknęła, zdjęła wisiorek z szyi i oddała Jonathanowi. Emily uśmiechnęła się lekko. - No przecież wiem... Ale i tak się o ciebie boję. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Jonathan wziął wisiorek. Po chwili ściągnął klepsydrę na łańcuszku i założył ją na szyję Lorence. - Chyba tak będzie w porządku. - powiedział. - Idziemy do domu? - zapytał Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Taaak~ Chodźmy. - powiedziała Emily i podniosła się. - Ale... Przecież... Nie oddawaj mi go. Był z tobą od kiedy się obudziłeś, więc niech będzie dalej. - powiedziała Lorence i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Rin się obudził. - Głowa mi pęka - Rin pomasował sobie ją przez chwilę. Dzieci podbiegły do niego - Już, nic mi nie jest - Pogłaskał oboje - Przepraszam - Rin przeprosił całą trójkę, nie miał zamiaru mówić im o wiadomości od Jibril'a. Smuciło go że zostało mu tylko 300 lat z nimi, ale miał jeszcze czas żeby zobaczyć jak dorastają. Uśmiechnął się gorzko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Elesis usiadła obok Rin'a. - Co się stało? - zapytała. - Nie, tobie w niej ładniej. - powiedział Jonathan. Law też się podniósł, przywołał krąg teleportacyjny i stanął w nim razem z Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Jestem za słaby, tak słaby i żałosny - Rin nie wiedział co się z nim dzieje - Nie mogłem cię wtedy ochronić. Boje się panicznie że was stracę. - Westchnął krótko. - Chcę z wami być już zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Nie jesteś słaby. - powiedziała zakładając nogę na nogę. - Jesteś jedną z najsilniejszych osób jakie znam. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Rin, nie jesteś słaby, jesteś baaaaaaaardzo silny! Wszystko będzie dobre, zobaczysz! - zawołała Emily z szerokim uśmiechem. - Ech... No w porządku... - powiedziała Lorence i uśmiechnęła się. - Właśnie Rin, Emily ma rację. Jesteś naprawdę silny. Zobaczysz, że wszystko się ułoży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Ale nadal zbyt słabą żeby cię ochronić, a w dodatku gdybym wpadł w furię to... - Rin nie dokończył, podniósł się z łóżka. - Odprowadzę Shino do jej domu. - Rin nie musisz - Powiedziała Shino - A poza tym dziwnie się zachowujesz. - Wszystko jest okej. Shino podeszła do Elesis i przybliżyła twarz do jej ucha. - Wiem kiedy Rin kłamie, wychowywałam go w końcu. Nie wiem co z nim jest ale nie chce powiedzieć. - Teraz zaczęła na głos - No dobrze to odprowadź swoją mamę do domu. Rin westchnął i wyprowadził ją z domu. Zakładając zaklęcie przeniesienia na drzwi wyjściowe. Rin i Shino znaleźli się w świecie ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - To pa pa wam wszystkim. - powiedział Law, Elesis pomachała jemu i Emily i po chwili zniknęli i pojawili się w domu Emily. Elesis spojrzała na Jonathana. - No to masz swojego księcia. - powiedziała z uśmiechem. - Przepraszam za tą całą sytuację... - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Emily przeciągnęła się. - Jak dobrze znów być w domu... - mruknęła ziewając. Lorence tylko uśmiechnęła się pod nosem. Prawda... Mam... - pomyślała. -W końcu wszystko będzie jak dawniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Rin odprowadził Shino i wrócił do domu. Magią odbudował go i przywrócił połączenie pomiędzy tym domem a tym który znajduje się w zaświatach. Rin wszedł do domu i poszedł do kuchni. Wyjął sobie szklankę z gróbym spodem i whisky, sięgnął po kostki lodu i wrzucił 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Ta. - powiedział Law i przytulił Emily. Elesis położyła się na kanapie. - Ale mnie plecy bolą... - stwierdziła. Jonathan poszedł do Rin'a. - Wiem że to głupio zabrzmi ale, przepraszam... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Emily przytuliła się do Law'a. - Chodź się położyć, co? - zapytała. - A wszystko w porządku tak w ogóle? - zapytała Lorence Elesis. - Nic ci się nie stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Nie masz za co, jeśli chcesz mogę spróbować odtworzyć wszystkie wspomnienia od zostania diabłem w mojej rodzinie - Rin nalał sobie i od razu wypił - Ale to jeśli chcesz, nie zmuszam. - Nalał sobie 2 kolejkę i usiadł na stołku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) - W sumie... wolę nie... pamiętanie bycia martwym chyba nie jest zbyt dobre... - powiedział. - Swoją drogą, jesteś silniejszy niż ostatnio. - Tak, połóżmy się. - powiedział Law. - Eee, w sumie nic mi nie zrobili. Ten wampir chciał mnie ugryźć ale mroczna elfka go powstrzymała. - stwierdziła. Edytowano Styczeń 2, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Wiesz to zależy od punktu widzenia. Możliwość jest taka, twoja szefowa dawała ci moc i teraz kiedy zginęła twoja moc także się zmniejszyła. A co do przywracania pamięci to zwrócił bym ci te wspomnienia w których wskrzesiłem cię a potem wyjechałeś. Nic mniej, nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Nie, pozostanę przy tym co mam... w sumie to chcę sam je odzyskać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) - Dobra~ - mruknęła Emily i zdjęła kurtkę. - Ej, Law, możesz proszę rozpiąć mi sukienkę z tyłu bo nie dosięgam? - poprosiła. Lorence przytaknęła. - Dobrze że nic ci nie jest. Rin wychodził z siebie gdy cię złapali... - mruknęła. - Nie wybaczyłby sobie gdyby coś ci się stało. Edytowano Styczeń 2, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - W porządku. - powiedział i rozpiął sukienkę dziewczyny. Elesis usiadła. - Cóż, nawet jeśli to nie jestem aż tak słaba. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Mówiłam mu to, mówiłam też że oni ci nic nie zrobią a on na to zaczął krzyczeć. - westchnęła. - No cóż, cały Rin. Zwyczajnie martwi się o ciebie. Emily zdjęła sukienkę. - Dzięki~ - powiedziała i usiadła na łóżku. Przeciągnęła się. - Achh... Tyle się działo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts