Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Aya obudzona przez własne zaklęcie wstała i rozejrzała się. Wyczuła silnego diabła, nie miała nic do diabłów ale to oni mogli mieć coś do niej. Otworzyła okno i obejrzała się za siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Dante wszedł do pokoju gdzie była młoda diablica.- Ktoś ty?- zapytał opierając się o drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Nekomata, Aya Hiwari a w połowie człowiekiem. Nie chciałam zrobić nic złego, po prostu chciałam się przespać tutaj. - Aya potarła dłońmi o ramiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Spoko. Jestem diabłem. Nazywam się Dante.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Już myślałam że chcesz mnie zaatakować - Aya odetchnęła z ulgą - To twój budynek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Tak. A ty co tutaj robisz?- zapytał. (( jest bez koszulki. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (( Dante?)) - Jak już mówiłam chciałam przenocować tutaj. Myślałam że ten budynek jest opuszczony, ale widocznie się myliłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 (( ta )) Nie przebywam już tu za często.- odpowiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Ty a czemu masz zdjętą bluzkę? - Zapytała zdziwiona Aya - Nie jest ci zimno przypadkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie.-powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Po twojej aurze wyczuwam że jesteś bardzo silny. Masz własną rodzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Tak. Rodzina Bael. Chcesz do niej dołączyć?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Hmm w sumie to czemu by nie. Ale mam nadzieje że walczycie przeciwko Aniołom? - Zapytała podejrzliwie Aya. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 No ba. Jaki jest twój dar?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Wiesz co to nieznany 13 znak zodiaku? - Zapytała Aya z pewnym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie.- odpowedział zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Wężownik, po łacinie Ophiuchus - Aya odpowiedziała diabłowi - Podstawa tego daru to leczenie wiesz Wężownik jako znak zodiaku jest patronem lekarzy, a kolejne jego możliwości to walka. I mogę zmaterializować mój boski dar w ludzkiej postaci do tego świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Goniec.- mruknął Dante patrząc na dziewczyne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Jak tam chcesz, ilu maż już pionków zajętych? - Aya zapytała i usiadła na krześle ziewając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Żadnego.- odpowiedział siadając na kanapie i zapalając papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Mi chodzi o te wykorzystane, no tak czy inaczej będę od dzisiaj ci pomagać. Mogę tu zostać na noc? - Zapytała ziewając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Skoro tak. - powiedział i zaczął całować ją po szyi. ((No, ogólnie było trochę bara bara itd. Pół kamasutry przerobione)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Spoko.- odpowiedział zamykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Dzięki - Aya usiadła na łóżku i położyła się - Dobranoc w takim razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Po wszystkim Lorence leżała tuląc się do Jonathana. - Było cudownie... Kocham cię... - mruknęła i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts