Mephisto The Undying Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Nie wiedziałem że potrafisz robić takie rzeczy... ani że ja potrafię. - powiedział Jonathan patrząc w sufit i oddychając trochę szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Lorence uśmiechnęła się. - A no widzisz... Ale i tak to było cudowne... - powiedziała. - W sumie to był mój pierwszy raz. Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Mój też w sumie... - powiedział Jonathan. - I owszem było. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Dooobrze.... a teraz chodź już spać... - mruknęła przytuliła się do niego i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - W porządku. - mruknął Jonathan i po chwili zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 (( Dobra, wszyscy poszli spać, sooooł~ Trzeba time up zrobić xd MG! MG! MG!!!!!1111!!!!1!!!1jeden!111!!!1!jeden )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 (( masz. Time up.)) Dante wstał rano lekko przyćmiony. Poszedł do kuchni i zaczął smarzyć naleśniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Aya obudziła się, dawno nie spało jej się tak dobre. Przeciągnęła się i wstała, poszła do łazienki i zamknęła się tam. Wzięła prysznic i ubrała się w swoje ubranie. Zeszła na dół czuła przyjemny zapach naleśników<nie wiem czy Dante to robił w opuszczonej szkole soł>. Rin obudził się i zobaczył że w nocy dzieci przyszły do nich do łóżka. Uśmiechnął się patrząc na wszystkich śpiochów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Cześć Aya.- powiedział Dante piekąc naleśniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Miło pachnie, hej - Powiedziała do niego i uśmiechnęła się - Coś dzisiaj robicie? - Aya była ciekawa czy rodzina Dante będzie dzisiaj się spotykać. - Miło pachnie, hej - Powiedziała do niego i uśmiechnęła się - Coś dzisiaj robicie? - Aya była ciekawa czy rodzina Dante będzie dzisiaj się spotykać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Nie wiem. Może zrobię z tobą mały trening.- mruknął kładąc naleśniki na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) (( powrót na długo)) Imię i nazwisko: Vergil Abarai Wiek: 25 Rasa: Wskrzeszony diabeł, dawny człowiek. Przynależność: Rodzina Bael - Młoda Grupa Bael - Klub Okultystyczny Pozycja: Wysokoklasowy Diabeł Funkcja: Skoczek Boski Dar: Katana Mroku - Zwiększa obrażenia oraz przywołuje maskę broniącą twarz. Oręż: katana Umiejętnośći: Mroczne cięcie - fala udzerzeniowa w kształcie ćwierć księżyca. Migoczący Krok - porusza się z taką szybkością że nawet nie widać kiedy przechodzi w inne miejsce. Przyciągnięcie - rzuca kataną która łapię wroga i przyciąga go do siebię. Wygląd:http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/44/f3/02/44f302662020b0df58cfd72748314701.jpg Charakter: Małomówny,sarkastyczny, pomocny i miły. Historia: Urodzony w Norwegii. Przeniósł się do Japonii w wieku piętnastu lat z powodu pracy rodziców. Jego ostatnim życzeniem przed śmiercią była chęć zemsty na zabójcy. Mężczyzna na oko 25 letni szedł w stronę opuszczonej szkoły. Na plecach miał katanę. Gdy podszedł do drzwi i je otworzył z rozmachem.- Dante! Stary druchu!- zawołał Dante odwrócił się.- Vergil! Co ty tu robisz? Choć na śniadanie..- zaprosił go na śniadanie. Edytowano Styczeń 7, 2015 przez Astaroth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Lorence obudziła się i otworzyła oczy. Zobaczyła że Jonathan wciąż śpi. Postanowiła go nie budzić więc tylko pocałowała go w policzek i wstała. Ubrała się i doprowadziła się do porządku i poszła do kuchni zrobić śniadanie. Emily obudziła się i popatrzyła na Law'a. Uśmiechnęła się i przytuliła się to niego. - Laaawww~ - powiedziała cicho. - Obuuudźź się~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Law otworzył oczy. - Co? Co? Co się stało? - zapytał rozglądając się. Jonathan podniósł się, rozejrzał się po pokoju i zobaczył że Lorence nie ma, najpewniej poszła zrobić śniadanie czy coś. Usiadł na łóżku i przeciągnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 - A ten to kto - Aya spojrzała się na przybysza Zjadła naleśnika - Widzę że będę musiała poznać dużo osób dzisiaj co? Rin wstał z łóżka i poszedł zrobić śniadanie. Francuskie tosty z serem i szynką, przyjemny zapach rozszedł się po domu. Rin zaparzył dla siebie i Elesis kawy a dla dzieci zrobił herbatę i po szklance soku. - Będzie mi tego brakować - Westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Emily pocałowała Law'a. - Chyba trzeba będzie wstawać~ - powiedziała z uśmiechem. Lorence zrobiła na śniadanie omlety z owocami i bitą śmietaną (( aż sama mam ochotę ;-; )). Poszła do pokoju żeby obudzić Jonathana. Gdy zobaczyła że już nie śpi podeszła do niego, usiadła mu na kolanach i pocałowała go. - Dzień dobry kochanie~ Jak się spało? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 Jestem Vergil. Wysokoklasowy diabeł. Dawny członek rodziny Rina.- przedstawił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - A Rin to kto - Ponownie zapytała - Przepraszam ale wczoraj poznałam tylko Dante, nikogo więcej. - Aya nie wiedziała czy dobrze robi - Ale tak czy inaczej miło mi cię poznać Vergil, jestem Aya Hiwari pół człowiek pół nekomata i chyba chcę wstąpić do rodziny Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 Dante spojrzał na dziewczynę.- Rin to mój przyjaciel. Tak samo Vergila.- Vergil pokiwał głową.- Rin to potężny diabeł. - powiedział Ver i poprawił włosy.- Byłem członkiem jego rodziny. Stare czasy kiedy zostawili mnie na pastwę losu.- mrukną blondyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Chyba tak. - powiedział Law. - To jak? Wstajemy? - zapytał. - Bardzo dobrze. - powiedział i pogłaskał Lorence po głowię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Emily przytaknęła i podniosła się do siadu. Rozejrzała się po pokoju. - Achhh~ Zapowiada się kolejny miły dzień. - powiedziała przeciągając się. - To świetnie kochanie. - powiedziała Lorence z uśmiechem. - Co ty na to żebyśmy zjedli śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Jestem za. - powiedział Jonathan, Law objął Emily. - To co? Może jakieś śniadanie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - No dobra, to ja coś przygotuję czy cuś. - powiedziała Emily. - Na co masz ochotę? Lorence podniosła się. - No to wstawaj, wstawaj. Śniadanie już gotowe i stygnie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Nie robi mi to różnicy. - powiedział Law. - W porządku. - powiedział Jonathan i wstał. Założył bokserki i spodnie i poszedł razem z Lorence do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Seeerio? Pfff~ No dobra. - powiedziała Emily. Zeskoczyła z łóżka, założyła bieliznę i jakąś za dużą na nią koszulkę i poszła do kuchni. Lorence położyła na stole dwa talerze z omletami i dwie szklanki soku i usiadła. - No cóż, to smacznego. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts