Kanata Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 (edytowany) - Dziwna ta młodzież - Stwierdził Semya i wszedł do budynku - Witam wszystkich, jestem Semyazza, możecie mówić mi Semya. Chciał bym zostać twoim sługą - Zwrócił się do Dante, czuł że to on jest tutaj panem - Wcześniej należałam do rodziny Lucyferiusza i może cię to okryć hańbą, dawno nie miałem do kogo się odezwać. - Ten akurat ród, rodzina Lucyferiusza służyła staremu pokoleniu Maou które próbowało doprowadzić do wyniszczenia rasy, w tym czasie powstała rebelia prowadzona przez obecnych Maou a rodzina została wybita w pień. Ci którzy przeżyli byli znienawidzeni wśród diabłów nowego pokolenia. Edytowano Marzec 27, 2015 przez Draft RedLine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Zbytnią chańbą mnie nie nakryjesz. A tak swoją drogą skoro już bardzo chcesz dołączyć. Jaki jest twój boski dar powiedz ty nam.-poprosił Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Nie mam, od urodzenia jestem diabłem a tylko ludzie mogą posiadać te dary. Walczę za pomocą tej kosy - W jego ręce zmaterializowała się kosa, i używam piorunów oraz psioniki. Mogę być skoczkiem jeśli pozwolisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Zgadzam się.- powiedział wkładając w jego serce pionek. - Witaj w naszej rodzinie. To jest Azmel. Ten blondas to Vergil a od prawej Jonathan, Lorence, Law i Emily.- przedstawił członków rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Witajcie - Ukłonił nieznacznie głowę przed resztą przedstawionych ludzi a raczej istot poza ziemskich. Przesunął ręką po kosie która zniknęła po czym usiadł na parapecie okna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Jest jeszcze jeden diabeł klasy ostatecznej i jego żona ale ich raczej w najbliższym czasie nie spotkasz. - rzucił Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 No to uzgodnione z tym wyjazdem?- zapytał Dante. -Morze czy góry?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Mhm, jeśli się nie mylę to rodzina wielkiego króla Sairorga Bael'a. - Stwierdził krótko przybysz - W tym rodzie o ile pamiętam jest aktualnie 3 takich diabłów. Sam Sairaorg jego ojciec i ktoś jeszcze. Hmmm chyba mówicie o tej osobie bo musi być nowa w rodzinie. - Dla starego diabła 10 lat wydawało się już jak miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Nie jest nowy. O początku do nas należy. Jest moim starym przyjacielem. -powiedział Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - A po ile lat macie - Zapytał Semya. - Ja mam 4000 tysiące lat, brałem udział wojnie przeciwko niebu oraz upadłym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Może i mam 17 lat, ale zapewniam cię, potrafię to i owo. - powiedział Law. - Ja tam lat nie liczę, martwy byłem więc sensu to nie ma. - powiedział Jonathan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Ponad 5000. Byłem w rodzinie Lucyfera.-powiedział Dante.- Ja już nie pamiętam.-mruknął Vergil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Ja mam 17 lat i za kilka dni będę mieć urodziny heheh~ - powiedziała Emily. - Ja mam bodajże 20 albo 21, bo serio już nie pamiętam żebym ostatnimi czasy obchodziła urodziny. - wyruszyła ramionami Lorence. - Co nie oznacza że nie potrafię nic zrobić. Wręcz przeciwnie, jestem gotowa odrąbać łeb każdemu na mojej drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 (edytowany) (( Lucjan, twoja postać ma 19 lat, a przynajmniej tak pisze w karcie podaniowej czytałem wszystkie posty i wiem też że postać Phoenix'a jak i twoja była człowiekiem )) - Nie mówię przecież że jesteście słabi. Tylko że jesteś młodszy tak czy inaczej. - Semya oparł się plecami o framugę okna. Edytowano Marzec 27, 2015 przez Draft RedLine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 [Ludzkie lata ma dziewiętnaście. Diabelskie to inna historia.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 (( Takie rzeczy się pisze co nie na początku w karcie podaniowej tak jak zrobiłem to. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 ((To oczywiste że zapomniał o tym xd)) - Ech... mam ochotę na mały sparing. - stwierdził Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 A z kim?- zapytał Dante zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Kimkolwiek. - stwierdził po chwili zastanowienia Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 No to chodź. Poćwiczymy.- powiedział Dante Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Emily wskoczyła na kanapę. - Ghaaaa nuuudyyyy~ - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Semya westchnął cicho. Przyjemnie było odpocząć od ciągłych walk czy pościgów. Uśmiechnął się lekko gdy wiatr wpadł przez uchylone okno. - Spokój jest najlepszy - Powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Lorence po chwili spojrzała na zegarek. - Ej, Jonathan. Zaraz wrócę. Muszę sprawdzić co i jak u mnie w pracy, dobra? - zapytała. - Ostatnio mnóstwo zamówień mamy a mnie nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Okej. - zawołał Jonathan. Law przeciągnął się. - To jak, na plac idziemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Lorence przywołała krąg teleportacyjny i przeniosła się przed budynek cukierni. Weszła do środka. No cóż, w środku chaos, masa zamówień i w ogóle więc Lorence od razu wzięła się do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts