pannamigotka Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Madagaskar 3 ! Oglądaliście ? Dobry? Planuje iść w nast. tygodniu i nie wiem na co i czy w ogóle się szykować Link do komentarza
Nikt Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Madagaskar 3 ! Oglądaliście ? Dobry? Planuje iść w nast. tygodniu i nie wiem na co i czy w ogóle się szykować Rozwalający Warto iść Link do komentarza
Losse Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Epoka Lodowcowa 4 ! Fajny Link do komentarza
Zaraza Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Też oglądałem Epokę Lodowcową 4. W 3D. Spodziewałem się jakiegoś kiczu (skoro już po 3 częściach kolejne robią), ale jednak film był gites. Link do komentarza
MLO_pl Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 21 września w kinach premiera filmu "Jesteś Bogiem".... Ja idę xD Link do komentarza
bobule Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 ktoś był na Tedzie? jak wrażenia? Link do komentarza
Applejack12 Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 W 14.09 będzie RE Retrybucja Link do komentarza
Matalos Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Ratttatatatataat (przez 2 godziny, okazjonalnie wybuchy) Niezniszczalni 2 czyli soczysty koktajl amunicji, wybuchów, żartów i pojazdów, z głównym dodatkiem: Chuckiem Norrisem!!!! Polecam każdemu, kto kocha kino akcji. Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Widziałem przed chwilą za darmo Także polecam ten film, a do tego jeszcze nowego Residenta(tego jeszcze nie widziałem). Link do komentarza
Avro Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Słyszałem że Ted jest niezły, może się na niego wybiorę. A tak z planów na dłuższą metę to czekam na Jak wytresować smoka 2. Link do komentarza
pannamigotka Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Też słyszałam że Ted bardzo fajny, ostatnio byłam na Madagaskarze, więc moja wiedza o kinie mierna Ale Julian i reszta była fajna Link do komentarza
Bezik Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 A ja słyszałem właśnie że wszystkie ciekawe sceny z Teda pokazali w trailerze a całym filmem ludzie (ci od których słyszałem) się zawiedli BTW, Jak wytresować smoka, to jest na podstawie książki? Bo pamiętam kiedyś czytałem Jak wytresować sobie smoka, jak byłem mały I ciągle to mam na półce. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Właśnie obejrzałem Resident Evil Retrybution na youtube . Jeżeli kto ktokolwiek chce mogę wysłać na pw link . Jakość słaba wersja angielska z napisami hebrajskimi xD. Link do komentarza
Alup Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Ted jest filmem dla ludzi któzy lubią typowy amerykański humor i coś luźnego. Dobra znajomość amerykańskiej popkultury także się przyda w paru momentach. Warto zaznaczyć że jeśli ktoś tego jeszce nie wie Ted jest filmem twórcy Family Guy'a więc jeżeli ktoś lubi ten serial to tym bardziej warto mu go polecić. Film trzyma przez większość dośc równy poziom choć brakuje kilku momentów które nieco rozbuchały by akcję bo przez większość czasu jednak film bazuje na prostych gagach, które nadają się świetnie do wycięcia i wklejenia w trailer jak właśnie zrobili. Nieźle wypada animacja, misiek jest całkiem przekonujący, jednak niestety poza nim nie ma właściwie niczego co zasługiwałoby na pochwałę za jakieś efekty specjalne. Pójść można ale moim zdaniem lepiej ściągnąć, zwłaszcza że jest to film totalnie na raz i możecie później żałować kasy. Link do komentarza
Bezik Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 eheh, byłem sobie przedwczoraj na bajce w kinie Hotel Transylwania. Człowiek mega się nudził, a miał bilet za darmo, bo zakładał parę miesięcy temu konto w wbk. Miałem w sumie iść na Pokłosie, ale jakoś mi się nie chciało na poważny film iść. No i poszedłem, zobaczyłem i banana miałem na twarzy ;] Fajna baja familijna, trochę takich rzeczy żeby się dzieci pośmiały i sporoo takich że dzieci nie zrozumieją. (jak ktoś widział, to the best moment ever był jak parodiowali Twilight wg mnie ) W sumie polecam, jak ktoś nie ma nic ciekawszego do roboty, nie jest złe ;p Link do komentarza
Nikern Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Zdecydowanie muszę polecić Atlas Chmur, który wyszedł w piątek tj. 23.11. Byłem sobie wczoraj na nim i zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Gorąco polecam, bo film wart zobaczenia. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 jak ktoś widział' date=' to the best moment ever był jak parodiowali Twilight wg mnie [/quote'] Twilight w sensie naszą Twilight Sparkle,czy Twilight w sensie to romansidło? Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ja nie dopuszczam do siebie myśli o istnieniu innej Twilight szczególnie wersji świecących wampirów. Gdzie się podziały stare filmy o wampirach Link do komentarza
Ponygreedy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ja nie dopuszczam do siebie myśli o istnieniu innej Twilight szczególnie wersji świecących wampirów. Gdzie się podziały stare filmy o wampirach Sam też ubolewam nad tą rzeką pedalskości, jaką nam chcą wepchnąć w kinie... Liżące się wampiry, phi... Ja się pochwalę, że byłem na "PA4" i na moje ssie jak niemowlak matczyne sutki. Podobno "Sinister" jest dobry, ale to sie kiedyś przekonam. Póki co - brak kasy na wyjazd ;__; Link do komentarza
Bezik Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 To romansidło, hrabia Dracula zareagował podobną dezaprobatą co dwóch up ;p Link do komentarza
Pookhi Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Polecam kac wawe , przepraszam ale nie mogłem się powstrzymac Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 ja jako Tolkienista z czystym polecam Film Hobbit Niezwykła podróż, może nie jest to tak epickie wrażanie ja WP ale to piękny film, a aktorzy naprawdę świetnie zagrali role zarazem stara obsada Ian McKellen wymiata jako Mithlandir Gandalf, jak i nowi - Thorin jest the best Link do komentarza
Alup Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Polecam Django jeśli jeszcze nikt tego nie zrobił, świetny film akcji i nie miałbym nic przeciwko gdyby Tarantino przerzucił się na westerny. Aha jeszcze jest teraz Die Hard 5 jeśli ktoś lubi filmy z tej serii, ja nie wiem, nie oglądałem. Link do komentarza
Recommended Posts