Mroczny Obserwator Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 7.03.2016 at 00:31 Cahan napisał: Pojawi się najpewnjej za kilka dni. Opóźnienie jest spowodowane moją sesją. Dla mnie może być kiedykolwiek,byle byłoby dobrze napisane,przyjemne w czytaniu itd. Itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Marzec 27, 2016 Share Napisano Marzec 27, 2016 Mam skromne nadzieje że nowy rozdział pojawi się jakoś po świętach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 27, 2016 Share Napisano Marzec 27, 2016 godzinę temu KruszonPL napisał: Mam skromne nadzieje że nowy rozdział pojawi się jakoś po świętach Pojawi. Korektor wyjechał na święta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxski Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 Nowy rozdział? Tak, bardzo mi się spodobał, nie raz tekst zapierał wdech w piersi :p. Ogółem jest akcja, są kontynuowane wcześniejsze wątki, oraz szansa na kolejne ^^, czyli to co lubię d: Teraz z niecierpliwością będę wyczekiwał nowych rozdziałów :D. Pozdrawiam i oby tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Kwiecień 1, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2016 Piątka udostępniona, zapraszam do lektury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 DROGI! Od dnia dzisiejszego, Pierwszy Kwietnia zostaje świętem "Dróg"! Cześć i chwała prereaderom i Mabowi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Kwiecień 2, 2016 Share Napisano Kwiecień 2, 2016 Chwalmy Maba i korektorów/prerederów/kogotamjeszcze albowiem dzięki ich ciężkiej pracy rozdział kolejny został nam ukazany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Że minęły 2 miechy od ostatniego rozdiału pozwolę się zapytać kiedy następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 5, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2016 Odpowiadając z opóźnieniem - jest napisany w 70% ale z powodu pracy, przeprowadzki i braku neta prace zostały spowolnione. Mogę tylko obiecać, że będzie niedługo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTraitor Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Kolego co zwie się M.a.b mamy dziś 18.7.2016 czy mamy jeszcze długo czekać :P. Nie jestem człowiekiem cierpliwym . Ile już masz procent napisane huh? Mam nadzieję że 99% i zaraz kolejna część tego opowiadania ukaże się moim oczom jeszcze w tym miesiącu. Pozdrawiam ja. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 51 minut temu ShadowTraitor napisał: Kolego co zwie się M.a.b mamy dziś 18.7.2016 czy mamy jeszcze długo czekać :P. Nie jestem człowiekiem cierpliwym . Ile już masz procent napisane huh? Mam nadzieję że 99% i zaraz kolejna część tego opowiadania ukaże się moim oczom jeszcze w tym miesiącu. Pozdrawiam ja. XD Zgadzam się! Nie godzę się na rozdział co rok! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakud Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 czytałem poprzednią cześć bardzo mi się spodobała jednak ta jest lepsza niestety widzę że na rozdziały długo się czeka kiedy następny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTraitor Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Ponoć za niedługo się pokaże ale ile w tym prawdy to nie wiem :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 26, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2016 Ja wiem, dłuży się to, ale obiecuję wam, że niedługo pójdzie cały do korekty i dam wam najszybciej jak będę mógł. Brak weny, odechciewisizm poroboczy i chroniczne przemęczenie dwunastkami daje się we znaki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlashDusk Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Drogi przyjacielu ! Zdaję sobię sprawę, iż pisanie jakiegokolwiek opowiadania ( nie wspominając już o fanfiku ) jest, rzeczą ciężką i czasochłonną... Ale na słodką Celestię !!! Błagam Cię, pośpiesz się !!!! Przyjmę nawet 20 stron A5, ale zawsze coś, . Ten fanfik jest zbyt dobry by był aktualizowany co 3/4 miesiące. Jak myślisz, dasz radę wrzucić kolejny rozdział do końca września ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Wrzesień 20, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Dobra wiadomość - rozdział skończony. Zła wiadomość - korektor wyjechał na wakacje i będzie w październiku. Kolejna dobra wiadomość - następny rozdział już w budowie. no i poszukuję prereaderów. Jak ktoś chce, zapraszam na rozmowę w pt na gg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlashDusk Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Na pewno się zjawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 A my nadal czekamy na nowy rozdział, miał być w październiku i nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 Opóźnienie jest z mojej winy, we wrześniu mnie praktycznie nie było, dodatkowo zepsuł mi się laptop, który odzyskałam niedawno. Dziś wieczorem będę patroszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 A my wciąż czekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 18, 2016 Autor Share Napisano Październik 18, 2016 (edytowany) Tym razem ja się wypowiem. Rozdział gotowy, sprawdzony, ale pozostała jeszcze korekta, a że w tej chwili korektor jest w trakcie obrony, nie męczyłem go. Po czwartku, na dniach udostępnie. Wtedy też napiszę kolejny post/uaktualnię ten, jeśli nikt się nie odezwie. Edytowano Październik 18, 2016 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 To ja się tak może przyszłościowo zapytam, czy następne rozdziały, również będą publikowane w obecnym tempie, tudzież jest możliwość, że prace nad kolejnymi rozdziałami nabiorą, chociaż trochę, większego rozpędu? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 18, 2016 Autor Share Napisano Październik 18, 2016 Powolność tworzenia rozdziałów zależy głównie od tego, że pracuję i to do późna, więc często mnie łapie blokada pisarska. Potem jak już jest napisane, muszę uwzględnić plany innych i wpleść się w nie. Zacytuję tu Władysława Berenta "Cierpliwość i praca jednych uszlachetniają a drugich wzbogacają." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 No trudno, jak trzeba, to trzeba, będę czekał, może dożyję do zakończenia Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Listopad 4, 2016 Autor Share Napisano Listopad 4, 2016 Długo to trwało, ale Szósty rozdział jest już dostępny. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się