Add Napisano Listopad 4, 2016 Share Napisano Listopad 4, 2016 Tak długo czekałem~ Ale się opłaciło Rozdział tak wiele wnosi, a jednocześnie mało co wyjaśnia. Coraz więcej pytań... Więcej, daj waść więcej!! Co się stało z Twi, gdzie Maron. Wielkie ci dzięki M.a.b. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakud Napisano Listopad 4, 2016 Share Napisano Listopad 4, 2016 nowy rozdział z przyjemnością przeczytam jak i następne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Listopad 5, 2016 Share Napisano Listopad 5, 2016 I oby następny rozdział wyszedł szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 Nareszcie nowy rozdział. I jak zwykle, jedna sprawa się rozwiązuje, i od razu mamy kolejną zagadkę jeszcze ciekawszą, a rozwiązanie znajdziemy w kolejnym rozdziale, czyli na początku maja 2017r. Utrzymując obecne tępo prac. I tak szybko w porównaniu np z NFZ-tem P.S. Oczywiście tego, że rozdział to majstersztyk już nie będę wspominał, bo to oczywiste. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Maj 16, 2017 Share Napisano Maj 16, 2017 I jak tam praca idzie? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 16, 2017 Share Napisano Maj 16, 2017 @KruszonPL Rozdział jest już ukończony i aktualnie znajduje się w rękach korektorów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 4, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Dostęp odblokowany, Siódemka dostępna, korektor się wykruszył, więc mogą być błędy. Pozdrawiam 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Wrzucili Twi do wariatkowa, WRESZCIE!!! A rozdział dobry, i czyżby naszego małego bohatera też wpakowali za kraty w białym kaftanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Cóż, na razie sobie odłożę lekturkę, bo ni w ząb nie pamiętam na czym zakończył się poprzedni rozdział. Może przeczytam od nowa i pokuszę się o wypocenie streszczenia, lub planu wydarzeń poszczególnych rozdziałów, coby uniknąć takich problemów na przyszłość (aczkolwiek niczego nie obiecuję, bo różnie może być z czasem i oczywiście zależy to również od stosunku autora fica do takiego tworu). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 4, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Plan może być, ale muszę go zatwierdzić nim się go opublikuje. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Zatwierdzenia to oczywista oczywistość. Nie podaję terminu, żeby nie zapeszać( o ile wgl skończę, bo doświadczenia brak), idę po kawę i do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Czerwiec 7, 2017 Share Napisano Czerwiec 7, 2017 Ciekawy rozdział i czekam na następny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurus Napisano Wrzesień 4, 2017 Share Napisano Wrzesień 4, 2017 Nie mogę doczekać się ósmego rozdziału. Kiedy będzie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurus Napisano Listopad 26, 2017 Share Napisano Listopad 26, 2017 Mam takie pytanie: Czy prace nad fanfikiem zostały wstrzymane? Jeśli tak, to czy będą wznowione, czy całkowicie porzucone? Jest to naprawdę wciągająca opowieść i szkoda byłoby to tak porzucić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Listopad 26, 2017 Autor Share Napisano Listopad 26, 2017 Witam. Prace nie zostały wstrzymane, ale jak ostrzegałem - idą strasznie wolno. To jest wina głównie pracy (teraz zmieniłem na inną, zobaczymy co z tego będzie), braku czasu (związane z poprzednim) jak i siły (j.w). Jednakże mam napisane już 70% i od następnych będę pisał je krócej, a częściej (postaram się). Przepraszam za obsuwy, ale wena i czas to ulotne rzeczy. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Grudzień 17, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2017 Ciut to zajęło, ale udostępniam ósemkę. Wciąż jeszcze nie została do końca przepatroszona, więc spodziewajcie się pomniejszych potknięć. I od tego momentu ogłaszam, by przyspieszyć pisanie, mój nowy limit stron na rozdział zmniejszam z ~30 do ~20. Mam nadzieję, że będzie mi łatwiej i szybciej wypuszczać nowe odcinki. Pozdrawiam i Wesołych Świąt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTraitor Napisano Grudzień 17, 2017 Share Napisano Grudzień 17, 2017 Ciut to zajęło, ale udostępniam ósemkę. Wciąż jeszcze nie została do końca przepatroszona, więc spodziewajcie się pomniejszych potknięć. I od tego momentu ogłaszam, by przyspieszyć pisanie, mój nowy limit stron na rozdział zmniejszam z ~30 do ~20. Mam nadzieję, że będzie mi łatwiej i szybciej wypuszczać nowe odcinki. Pozdrawiam i Wesołych Świąt.Dzięki bardzo za rozdział zaraz biore się za czytanie. Wesołych i do siego rokuPS: Dobry pomysł z skróceniem rozdziałów mniej do patrzenia=szybsze wydawanie nowej części przygód Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Kwiecień 27, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2018 Dziewiątka udostępniona. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 1, 2018 Share Napisano Maj 1, 2018 Nadrobiłam ósemkę i dziewiątkę i naprawdę muszę Maba pochwalić. Błędów niby dalej sporo - głównie składniowe, ale jednak mniej niż było. Czytało się to całkiem przyjemnie, a końska służba zdrowia mnie rozbawiła. Te historie były... takie prawdziwe. Nie, serio, kawał dobrego slice of life, aprobuję. Co prawda pewnie wolałabym historię, w której Twilight zostaje wkopana w adopcję zwykłego źrebaka, ale trudno, to nie mój fanfik. Mane 6 w tych rozdziałach też wypadły dobrze. Całość jest bardzo serialowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Kiedy bedzie kolejny rozdzial X? PS.super fanfic, pisz takie fanfiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 29, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2020 A więc po dwóch latach posuchy udało mi się ukończyć dziesiątkę. Dlaczego zabawiłem się w George R.R Martina? Odpowiedź jest tylko jedna - życie. Obiecuję, że tym razem na jedenastkę nie będzie trzeba długo czekać (mam nadzieję). 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurus Napisano Lipiec 6, 2020 Share Napisano Lipiec 6, 2020 Warto było czekać. Rozdział wyszedł wciągający i trzymający w napięciu. Mam nadzieję że reszta będzie na podobnym poziomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 3, 2020 Share Napisano Wrzesień 3, 2020 Wypadałoby skomentować, szczególnie, że rozdział 10 okazał się być całkiem interesujący. Jako prereaderka muszę pochwalić autora za formę, jaką zastałam. Jest niesamowity postęp. Będzie krótko, bo niestety, ale za długo zwlekałam z tym komentarzem. Jeśli chodzi o treść - w sumie to, co się tu dzieje jest dość spodziewane, zważywszy na to, o czym czytaliśmy w poprzednich rozdziałach. Na pewno jest to interesujące dla osób związanych z medycyną (polecam farmakologiczne rozkminy nad fanfikiem). I w sumie jest ok. Z jednej strony dzieje się mało, z drugiej dzieje dość intensywnie. Są emocje, jest jakaś próba nawiązania więzi przez Twilight i Marona, mimo różnic językowych. Jeśli miałabym się do czegoś przyczepić, to pewna cukierkowość. Ale jeśli ktoś lubi fiki pisane tak by brzmiały uroczo, to rozdział przypadnie mu do gustu. Ja tego akurat nie lubię. W każdym razie - treść oryginalna i już ze względu na to interesująca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Listopad 1, 2020 Autor Share Napisano Listopad 1, 2020 Zedytowałem temat, by dodać tag [Violence] oraz udostępniam rozdział XI. W przyszłości planuję jeszcze poprawki w poprzednich rozdziałach pod względem płynności, ale kiedy to nie powiem. A na razie zapraszam tych, co jeszcze to czytają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurus Napisano Maj 1, 2021 Share Napisano Maj 1, 2021 Rozdział świetny. Nie mogę się doczekać aż będę mógł z tego fanfica uszyć sobie fizyczną książkę. Co do poprawek to jestem ciekaw czy wyjdą na plus czy minus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się