Kretes_PL Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Rozdział piękny, aczkolwiek tyle już podałeś opisów nieznanego bliżej Planu B Avaritiusa, że nie zdziwię się, jeśli w XVII rozdziale znajdą się changelingi Wszelkie błędy i uwagi wskazałem bezpośrednio w rozdziale. Coraz mniej błędów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Świetna robota. Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Czarny Templariusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakshasa Raja Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Dawno nie komentowałem, więc, żeby nikomu nie było smutno, ocenie rozdział: zarąbisty. Fajne masz pomysły, np. to z opętaniem I standard, jak na spowiedzi: Nie wiem co dalej napisać... bla bla bla fajne. Czekam na więcej, bo warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Czekmy na dalsze rozdziały bo ten był ekstra więcej psć nie będę bo i tak nie opiszę tego dzieła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Nom, jestem po przeczytaniu 16. Rozdział... No cóż, powiem że dotychczas najgorszy. Niezbyt podobał mi się pomysł z Aurorą, jak i zwiedzaniem jaskiń. Mam nadzieję, że następny rozdział będzie równie genialny, jak poprzednie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Aktualka o 17, a o bonusy się nie martwcie - po prostu mam full roboty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakshasa Raja Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Przeczytałem i spokojnie moge powiedzieć, że jest to jeden z fajniejszych rozdziałów. Nie zakończyłeś w jakimś super wciągającym momencie, ale i tak nie mogę doczekać następnego rozdziału Bez spoilerów: Pozdrawiam... i polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) No i kolejny rozdział. I kolejne tajemnice rozwiązane Powoli chyba zbliżamy się do końca ale na szczęście jeszcze troche do tego zostało. Ten rozdział był napewno jednym z bardziej dynamicznych rozdziałów. Naprawde polecam i już niemoge się doczekać kontynuacji Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Patryk956 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Czytając najnowszy rozdział byłem pewien obaw o to co się stanie? Jak poradzi sobie z tym nasz bohater? Nie wszystko potoczyło się tak jak myślałem, ale mimo to wyszło bardzo dobrze. Nie chce zdradzać, co się wydarzyło. Napiszę tylko tyle - podobało mi się zakończenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Mam nadzieję że to jeszcze nie koniec ficka. Z chęcią poczytam dalsze rozdziały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) Nie, to nie koniec - jeszcze liczę z cztery rozdziały, ale wszystko zależy od mojego schorzenia psychicznego zwanego laniem wody... Edytowano Lipiec 14, 2020 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Każdy z nich jest dobrze zrobiony i pasują idealnie do tekstu. Najbardziej podoba mi się ten trzeci spoiler. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Nie tylko w wordzie pokazujesz co umiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Czekałem wystarczająco długo na Szarusię, więc w tym momencie sam wykonam wszystkie ilustracje do książki w tym stylu, co właśnie wam przedstawiłem. z każdym 10 k odwiedzin będę je dawał, tak jak robiłem to do tej pory. Kolejne odcinki są w pisaniu i niedługo zarzucę kolejnym! Niedziela rano, zapraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Zgodnie z z obietnicą osiemnastka już jest. Zapraszam do komentowania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Napierdzielasz rozdziałami jak niemcy w '39. Brakuje mi tylko takiego,przystanięcia na chwilę,rozmowy z nostalgią,trochę o ziemi i chaosie,rozmowy z powierniczkami ,ale takiej dłuższej,taki dzień przerwy,bo jak na razie widzę,że akcja leci lotem pikującym do finału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 na takie rozmowy będzie w El Grande Finale! A teraz cieszcie się kolejnym odcinkiem mojej telenoweli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Powinienem się już przyzwyczaić do tego, że zaskakujesz nas w każdym kolejnym rozdziale. Cieszę się, że znajdujesz czas i kolejne rozdziały wychodzą w dobrym tempie. Co do samej treści dużo się działo, ale najbardziej zaskoczyły mnie wydarzenia w Canterlot. Nie spodziewałem się tego. Masz rację Pawle. Mój błąd. Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez grik1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 w Canterlocie. Mój drogi, w CanterLOCIE to pegazy clopią w LOCIE! ;3 A co do rozdzialiku - Jak zwykle świetnie jak to Mabciu. O ile mnie juz nie umie zaskoczyć ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakshasa Raja Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Napisałbym to co zwykle, ale to nudne już. Napisałbym negatywny komentarz (lul, byłby to mòj 1), ale nie ma czego sie uczepić. Dlatego: fajne, pisz dalej. Dodam tylko, że walka z "zuym smokjem" zapowiada się epicko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Hmm czego by sie tu przyczepić już wiem czego to sie kończy niczego innego się nie mogę sie przyczepić (zresztą tak jak zwykle)cegam na kolejne (ciekawe czy w momencie nastania walki mab będzie się nad nami znęcał nie wpuszczając końcówki ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Z pewnych powodów musiałem zmienić jednego z bohaterów - Arcole Rain zmienił imię na Adventure Bird. Z tym się nie wiążą inne zmiany w fabule, ale nie powiem, jest mi przykro z tego powodu, że tak to musiało się skończyć. Nowy odcinek dam w sobotę tym razem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Nowy odcinek w sobotę?Dzień przed moim wyjazdem?Uda mi się przeczytać.[Tyle wygrać] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Jak obiecałem - 19 już jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 I kolejny świetny rozdział Nie mam się czego uczepić, żadnych błędów nie znalazłem, opisy jak zawsze dobre. Jedyne co mnie boli to, to że zakończyłeś w takim fajnym momęcie. Tylko czekać na następny rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się