Jump to content

Wszystkie Drogi prowadzą do Equestrii Writer's Cut [NZ][Crossover][Adventure][Human?][Comedy][Violence][Slice of Life][Dark][Alternate Universe][Rewrite]

Recommended Posts

Cóż, szkoda, że wszyscy w to tak wierzą, ale niestety, przybywam!

discord_that__s_all_folks_by_arek_91-d4a

Tak jest, to jest koniec fika. Wiecie, jak główny bohater jest martwy, to raczej już nie powstanie, nieprawdaż? Jednak sam temat nie pozostanie zapomniany, bo będę aktualizował o ilustracje i parę innych rzeczy związanych z tą twórczością. Squee~!

Edited by M.a.b

Także dołączam do ,,Proszę o epilog,,

Oraz mam nadzieję o kontynuację .

Siła w demokracji...

Także dołączam do ,,Proszę o epilog,,

Oraz mam nadzieję o kontynuację .

Siła w demokracji...

Sorry za double, piszę z nowej motoroli.

Sorry za double, piszę z nowej motoroli.

nie wiem czy autorowi nie znudziło się pisanie.

Witać, że jesteś tutaj nowy :)

Co do fica (końcówki) to jak już pisałem na forum i na gg - opowiadanie powinno mieć dłuższe zakończenie, które zapadnie w pamięć. Przez tyle rozdziałów czytelnicy zżyli się z Maronem, lecz po jego śmierci nie widziałem prawie żadnych emocji u Mane 6 (no może coś tam Twi próbowała, ale tylko go jeszcze dobiła). Kilka łez i pomrukań - prawie jak na pogrzebie Kim Jong-il'a.

Śmierć Scientusa - możliwa do przewidzenia po ostatnich rozdziałach. Obawiał się walki z nim i zdawał sobie sprawę z siły przeciwnika.

Kontynuacja - jeżeli nasz "troll" już jej nie piszę, to bez ujawnienia epilogu jest bardzo możliwa. Przypominam, że reinkarnacje w tym ficu już raz widzieliśmy.

Więc czekam na pogrzeb albo na ponowne zesłanie przez rodziców z Elizjum czy jak to sobie Mab wymarzy. Ostatni rozdział obniża moją osobistą ocenę o całości fica.

Edited by Chief

Ad Up - już poprawiłem te błędy, o których mówiłeś, więc proponuję spojrzeć ponownie. A co do Trollowania. cóż, nie od tego mam rangę - Lord of Madness, nieprawdaż?

Ps. Epilog w drodze, lecz muszę go napisać... Awatar Chaosu wie, co robi ;3

Edited by M.a.b

• 2 weeks later...

Mam dobrą i złą wiadomość...

Zła to ta, że skończyłem pisać Epilog Dróg.

Dobra to taka, że przez moje zboczenie, Epilog rozrósł się do dodatkowego rozdziału i Epilogu, który wrzucę później.

Ehehehehe... Squee?

Edited by M.a.b