Ten taki Tam Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Najlepszego Mab. Ja jadę, wracam za jakoś tak trzy dni. Potem jeszcze na dwa tygodnie wyjeżdżam. Do zobaczenia. *hug* Link to comment Share on other sites More sharing options...
KougatKnave3 Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Wszystkiego naj od perosa. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annabeth Wolfrose Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Wszystkiego najlepszego od Lunci i żeby ci pomysłów nigdy nie zabrakło! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian31215 Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Życzę ci powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 21 wylądowało! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny Templariusz Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Rozdział jak każdy poprzedni, czyli rewelacyjny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 "Przygoda, przygoda każdej chwili szkoda..." Prolog przed prawdziwie epicką bitwą. Rozdział utrzymany w formie przemyśleń z lekką nutką przygody. Czyli lekkie zwolnienie tępa przed prawdziwym wybuchem akcji. Zobaczymy co przyniesie nam ten okres wakacyjny w na najbliższym czasie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rak94 Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 (edited) W końcu jest czas żeby zabrać się za kolejny fanific mam nadzieje ze będzie warto. Edited July 18, 2013 by Rak94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxjacz Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 jest rozdział 21 ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! spóźniona reakcja, wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Ciekawy rozdział. Próba zabójstwa, w porę udaremniona. Sztorm i zniszczenie statyku. Walka z tajemniczym bractwem. Wszystkie te wydarzenia świetnie zbudowały napięcie. Niestety czeka nas już niedługo koniec tego świetnego fica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khornel Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Zbliża się koniec?! *Ryczy* Czekam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Mabciu kochany, dlaczego nie ma jeszcze kolejnego rozdziału? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted July 22, 2013 Author Share Posted July 22, 2013 Praca po 8-10 godzin codziennie zżera mi czas, ale powoli, na pewno będą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 Nie lubię Dubli, ale minęło 24 godzinki i jest coś ważnego - 22 wylądowała. Na 23 jednak zaczekacie znacznie dłużej, bo nie mam w ogóle czasu, jak napisałem wyżej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 TAAAAAAAAK! Dzięki, Mabciu, mam co czytać ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Czytając ten rozdział miałem w głowie wiele wspomnień spowodowanych motywami i odnośnikami (niekoniecznie zamierzonymi) do seriali i ficów... Czasem warto sobie pomarzyć i przypominać. Co do kolejnego/ych rozdziałów już widzę ten dylemat moralny, który będzie męczył szczerozłote serce Marona - jedna z największych słabości wszystkich "superbohaterów". Współczuję Ci M.A.B. najbliższego weekendu. Ponad 30 stopni a ty tak blisko kojącej wody i nie możesz do niej wejść. Będziesz niczym Tantal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 Niestety - chce sie zarobić, trzeba pracować. A jak wszystko jest powłączane, to w budzie mam 40 stopni przy trzydziestu na dworze...Co do szczerozłotego serca... Powiedzmy, że nie do końca wszystko jest takie, na jakie może wyglądać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Ciekawy rozdział. Maron musi dokonać straszliwego wyboru i pewnie już wybrał co zrobić z Avaritiusem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted August 9, 2013 Author Share Posted August 9, 2013 Mozolnie i powoli, ale niedługo powinien 23 się pojawić. Uzbrójcie się w cierpliwość bo ten rozdział bedzie... no będzie i tyle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBright Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Potwierdzam, jest co czytać;3 Teraz to co nadchodzi pobije wszystkie na głowe;3 Jako prereader wiem cos o tym;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterOFPonies Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Na razie doczytałem do rozdziału 4, i przyznać muszę że fik zaiste świetnie wykonany :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Na razie doczytałem do rozdziału 4, i przyznać muszę że fik zaiste świetnie wykonany :3 Opowiadanie dopiero zaczyna się "rozkręcać", czeka cię jeszcze.... Sam dowiesz się czytając, ale mogę z pełną odpowiedzialnością za słowa napisać, że będzie bardzo ciekawię, czasami śmiesznie i nie rozczarujesz się licząc na wspaniałą "podróż" w świat fantazji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted August 16, 2013 Author Share Posted August 16, 2013 Dwie sprawy...Primo - kolejne 10 k na liczniku, za co wam dziękuję! Nie mam zbyt dużo czasu, ale coś się wykombinuje!Secundo - 23 jest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakshasa Raja Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Jakby to powiedzieć... StarBright miał racje Zarąbiście rozdział wyszedł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk956 Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Od kilkunastu minut zastanawiam się co napisać. Powiem tak, warto było czekać. Walka ze smokiem epicka. Zaklęcia latały na lewo i prawo a zakończenie... brak mi słów. Teraz czekać na następny rozdział lub epiolg. Minuta ciszy dla Marona i Malavarisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts