Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Ja w ogóle go nie czytałem, to Dell mnie zawołał że coś przyszło - Spojrzał na brata - Tak czy inaczej dowiemy się na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Ciekawe czy jeszcze ktoś dostał podobny list. - mruknęła z zastanowieniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Nie wiadomo - Powiedział spokojnie Dino i wyciągnął bukłak z wodą - Chcesz? - Zapytał - Zwykła woda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) - Tak, pewnie. Dzięki. - uśmiechnęła się i wzięła bukłak z wodą. Gdy napiła się oddała go właścicielowi. Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Jeśli czegoś będziesz potrzebowała to pytaj się mnie - Powiedział uśmiechnięty Dino, zaczęli widzieć w oddali miasto. - Za niedługo będziemy na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Napewno skorzystam. - zaśmiała się cicho. - Dawno nie byłam w mieście. - pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Co wcześniej robiłaś - Zapytał zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Co masz na myśli? - spytała chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - No tak ogólnie, czym się zajmowałaś i czy widziałaś coś ciekawego. - Dino zaśmiał się krótko - Przepraszam za moją dociekliwość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Oj widziałam dużo rzeczy. - zaśmiała się. - Mogę wam coś pokazać pod warunkiem że nikomu, NIKOMU nie powiecie. - powiedziała poważnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Zachowam twój sekret dla siebie. - Powiedział poważnie Dino, nie wiedział co jego bracia myślą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - A wy? - spytała poważnie dwóch pozostałych chłopaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) ((Shine, ale wiesz, że w tej sesji "inni" się nie ukrywają przed ludźmi bo nie muszą?)) Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Baka Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 ((Zwierzo-ludzie? Sry ale moja postać nie jest zwierzo-ludziem...)) Dziewczyna zatrzymała konia, zamknęła oczy i po chwili po jej obu stronach pojawiły się anielskie skrzydła. Nic nie mówiąc czekała na reakcję jej towarzyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) ((Sry, pomyliło się z inną sesją XD Ale chodzi o to, że my się nie ukrywamy, ogar, to nie jest nic wielkiego że twoja postać ma skrzydła )) Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Baka Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 ((Oke~ XD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - My jesteśmy prostymi ludźmi - Powiedział Dino - Na naszej farmie mamy kilka zwierząt i uprawiamy parę hektarów kukurydzy, mało co nas ciekawego spotyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Dziewczyna zaśmiała się. - Nie dziwisz się że spotkałeś... anioła? - spytała z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Huh - Popatrzył na dziewczynę - Masz anielsko piękny uśmiech - Dino powiedział - Trochę jestem zdziwiony, nie widziałem żadnego wcale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - No to widzisz. - powiedziała z uśmiechem. - A za komplement dziękuję. - dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Mhm - Uśmiechnął się - Proszę bardzo, mam nadzieje że kiedyś się jeszcze spotkamy i będę mógł ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Mój brat taki romantyk.- mruknął Dastan zapalając papierosa. - Chcesz?- zapytał Dina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Może potem jak będziemy odpoczywali bo na razie mi się nie chcę - Odpowiedział Dino. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Dastan podjechał do dziewczyny i Dina.- Więc jak ci na imię anielska istoto?- zapytał ją z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Jestem Angelina, ale możecie mi mówić Angel. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts