Ja i kropka Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((Ma ktoś jakiś pomysł co to będzie? Bo mi na myśl przychodzi tylko wielki pająk...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((A mi coś takiego~ http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20090316135916/fallout/images/8/84/Deathclaw_01.jpg )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) - Złe przeczucia? - spojrzała zdziwiona. - Możliwe... - zajrzała do sali na końcu korytarza. Na podłodze w rogu leżały klucze. - Od czego one mogą być? - spytała podnosząc zdobycz Edytowano Grudzień 3, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Może z pokoju nauczycielskiego.-zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Możliwe. - schowała klucze do kieszeni. - Tu jest jakaś szafka, przejrzę ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((To co takiego to będzie?)) Curt wciągnął Ann do środka. Rozłożył nóż i zaczął szukać wzrokiem Marry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) ((Mi to obojętne, dopóki nie będzie to największy postrach mojego dzieciństwa )) Curt wciągnął Ann do pokoju. Dziewczyna wyjęła nóż z kieszeni i spojrzała na to wielkie i straszne coś, co nie wiemy co to jest. Edytowano Grudzień 3, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 ((Niech będzie to Maphisto)) Marry zaczęła się cisnąć pod stołem. Walnęła się w głowę. Bastia spojrzała w jej stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Ann, lepiej zwiewaj. Odciągniemy to coś... - powiedział szeptem i rzucił nożem w stwora trafiając go w plecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) Alysse zaczęła przeszukiwać szafkę. Nic w niej nie znalazła, więc zajrzała do ostatniej sali. Była całkiem pusta, a z niej można było wyjść na zewnątrz. - Hmmm...dziwne... - mruknęła. Nagle zauważyła cień. Myśląc że to Dastan odwróciła się, by krzyknąć krótko, zanim jakiś gostek w czarnym płaszczu i w masce nie zasłonił jej ust. Zaczęła się szarpać i krzyczeć. - Dastan!!! - zdążyła krzyknąć, zanim ten "ktoś" nie zaciągnął jej do furgonetki wcześniej uderzając ją w twarz. Zamknął drzwi, a dziewczyna straciła przytomność. Edytowano Grudzień 3, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Ann udała, że nie słyszała Curt'a. Pobiegła do Marry w chwili, gdy ten cisnął nożem w potwora. -Hejka- szepnęła do Marry.- A teraz spadamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 -Bałam się że coś wam się stało-z potwora zaczęły lecieć iskry-dziwne... CHWILA!!! TO ZARAZ WYBUCHNIE!!! UCIEKAMY!!! Zaczęła się drzeć w niebogłosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Alysse obudziła się leżąc na zimnej podłodze związana sznurami na kostkach i nadgarstkach. - Co do... - pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Ruszcie się! - krzyknął podbiegając do stwora i wyrywając z niego nóż, spróbował go odepchnąć z dala od dziewczyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Ann chwyciła Marry z rękę i wyciągnęła ją spod stołu, a potem zaczęła ciągnąć ją w kierunku wyjścia z pokoju nauczycielskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Gdy obie dziewczyny wyszły Curt wybiegł za nimi i zamknął drzwi. - W porządku? - zapytał zamykając nóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 -Mi wszystko w porządku-powiedziała Marry łapiąc oddech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - To dobrze. - powiedział i poczochrał jej włosy. - A jak z tobą Ann? W porządku? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (( Nie wysłałam odpowiedzi? 0_o Dziwne)) - Tak, jest okej- powiedziała.- Tobie też się chyba nic nie stało- uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Nic nie straciłem, wciąż oddycham. Żadnych ran szarpanych ani kłutych więc żyję. - powiedział uśmiechając się. ((Iluminati? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Dziewczyna nagle usłyszała jakieś szmery. Postanowiła leżeć tak jak wcześniej udając nieprzytomną. Do sali weszło dwóch lub trzech mężczyzn ubranych w czarne stroje i maski. - Noo... kolejna do kolekcji. - powiedział jeden z nich. - Jest całkiem niezła, przyda się. - powiedział drugi i zaczęli się śmiać, po czym wyszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Dastan pobiegł w miejsce gdzie słyszał, że Alysse krzyczała. Podbiegł do drzwi ale że te okazały się zamknięte wyłamał je. Nie obchodziły go konsekwencje. Chciał znaleźć Alysse. Gdy wbiegł do sali zobaczył że jest pusta a okno otwarte. Spojrzał za nie i zobaczył jadące czarne auto. Wyskoczył z okna i spadł na ziemię. Poczuł ból w nodze ale pobiegł za nim. Zanim zniknęło zapisał numer rejestracyjny auta. Wrócił do szkoły kulejąc. Znalazł Curta i resztę. -Porwali Alysse.-powiedział zanim upadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 ((Nie ma to jak skakać z okna z piwnicy~)) - kto? - zapytał Dastana. - Musimy go do szpitala zanieść, gołym okiem widać że złamał noge. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Alysse otworzyła oczy i lekko się podniosła. - Co oni chcą mi zrobić? - myślała, a oczy zaszły jej łzami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 - Dobra, Ann, Marry. Nie możemy dziś szukać dowodów, musimy pomóc Dastanowi i znaleźć Alysse. - powiedział. Podniósł Dastana przerzucając go przez ramię. - Dasz radę na jednej nodze iść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts