Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Przecież ona jest w tobie zakochana... - spojrzała na niego. Westchnęła. - Ciekawa jestem dlaczego Dastan się mną nie interesuje... - w jej oczach zebrały się łzy. - Może to byl zły pomysł żeby z nim być... - pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Interesuje się. - powiedział. - Dzwonił do mnie chwilę temu i pytał się czy cię znalazłem. Porozmawiacie jutro, dziś musisz odpocząć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dzwonił? Błagam, powiedz mi że nie mowiłeś mu o tym... co oni mi zrobili. - spojrzała na niego ze strachem w oczach. - On może zrobić coś głupiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Przepraszam... powiedziałem... - mruknął spuszczając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse zmartwiła się. - Mam nadzieję, że nie wpadnie na coś głupiego... - szepnęła i spojrzała na Curt'a - Nie martw się, nie wiedziałeś... - położyła mu rękę na ramieniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - No tak, ale powinienem pomyśleć że jest takim idiotą że spróbuje coś zrobić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse uśmiechnęła się, lecz dopadła ją kolejna fala bólu. - Aah... - skuliła się na łóżku z bólem wypisanym na twarzy. - Każda...każda fala jest mocniejsza... - wysyczała przez zęby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Przepraszam. Nie mogę pomóc. - powiedział bezradnie. - Musisz wytrzymać. Wiem że boli ale tabletka bólowa zawsze działa powoli a nie mogę ci dać vicodinu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse wzięła kilka głębokich wdechów i po chwili ból lekko ustąpił. - Boże kiedy ta tabletka zacznie działać? - spytała zapłakana. - Ja nigdy nie płakałam z bólu... - spojrzała na Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Tabletki działać zaczynają po około godzinie. Minęło dopiero pół. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Uuh... dlaczego tak długo? - jęknęła. - Dlaczego oni musieli... - nie dokończyła zdania bo rozpłakała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Curt ponownie objął Alysse. - Przykro mi... - szepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse przytuliła się do Curt'a i po dłuższej chwili uspokoiła się. - D-dziękuję... - szepnęła niemal niesłyszalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Chociaż tyle mogę... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 -Chyba aż tyle. - powiedziała wciąż przytulając chłopaka. - Już bym nie żyła gdyby nie ty. - zamknęła oczy i westchnęła cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Przykro mi że stało się tak a nie inaczej. - mruknął. - Powinnaś iść spać. - powiedział puszczając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 6, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2014 ((Już złamał sobie nogę, nic głupszego nie zrobi)) Marry usiadła na krześle pod salą. Nagle z sali wyszedł chirurg. -Operacja skończona-Powiedzał chirurg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse zrobiło się dziwnie smutno gdy Curt ją puścił. - Pewnie tak. - uśmiechnęła się smutno i położyła się powoli na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Musisz odpocząć. - powiedział i wstał. Przykrył ją. - Śpij dobrze Alysse. - dodał i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 -Wreszcie.- powiedziała Ann za co lekarz obrzucił ją niezbyt miłym spojrzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Dziewczyna zamknęła oczy i po chwili spała niespokojnie ze zmęczenia. 1 hour later (jeśli można) Alysse śniło się, że ten sam mężczyzna najpierw ją gwałci, a potem zabija. Obudziła się z krzykiem w momencie gdy tamten strzelił jej w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Curt obudził się słysząc krzyk Alysse. Szybko wszedł do niej do pokoju. - Co się stało? - zapytał podchodząc i siadając na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Śniło mi się, że... ten mężczyzna najpierw mnie z-zgwałcił a potem zabił... - rozpłakała się na dobre i przytuliła mocno do Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Curt objął Alysse. - Spokojnie. To był tylko sen. - mruknął. - Jesteś już bezpieczna. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse zamknęła oczy. - Wiem. Dziękuję ci. - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts