Flutteryay Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Czyli nikt nie chce mnie na serwerze przez ten tydzień D: Okay... @UP: Nielegalne bo masz oryginał MC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 7, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2012 Czyli nikt nie chce mnie na serwerze przez ten tydzień D: Okay... @UP: Nielegalne bo masz oryginał MC? No dobra... Wysle na PW o 17:00. I tak, nielegalne bo mam oryginal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nie nie nie jak to ma być nielegalne to daruję poza tym dostałam już jedno a na innej stronie tego tematu też znalazłam a dopiero teraz się skapnęłam że pliki .rar otwiera się w WINRAR'ze którego ten kmputer nie posiada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 RARy strawi darmowy 7-Zip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Dobra. 1. Przestawiłam ustawienia karty graficznej. 2. Ściągnęłam MCUpdater z pierwszej strony. 3. Ściągnęłam folder minecraft z którejś strony. 4. Pobrałam WINRARA. 5. Pobrałam nową Javę. Jak teraz ni będzie działać to się załamię xD Łedit: Działać działa, ale przy tylu modach mój komputer i MC idą się chować D: <-- włącza się jedynie ekranik łotaki a potem wszystko się zawiesza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 7, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2012 Dobra. 1. Przestawiłam ustawienia karty graficznej. 2. Ściągnęłam MCUpdater z pierwszej strony. 3. Ściągnęłam folder minecraft z którejś strony. 4. Pobrałam WINRARA. 5. Pobrałam nową Javę. Jak teraz ni będzie działać to się załamię xD Łedit: Działać działa, ale przy tylu modach mój komputer i MC idą się chować D: <-- włącza się jedynie ekranik łotaki a potem wszystko się zawiesza Wybacz. Jutro zrobie poprawke. Torrronto tez zglasza problemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 A jakie tam są mody w ogóle bo widziałam Portal Gun mod Nie no nie narzekam bo koffam portal ale szczerze mówiąc do kucyków to średnio pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 8, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2012 A jakie tam są mody w ogóle bo widziałam Portal Gun mod Nie no nie narzekam bo koffam portal ale szczerze mówiąc do kucyków to średnio pasuje. Planujemy go na specjalna okazje. Nie martw sie, nie jest wgrany na serwer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 A jest taki mod jak Crafting Guide ?? Bo raczej wątpie żeby każdy znał wszystkie receptury z modów. I wogóle IC2 tam jest ? A i jeszcze jedno pytanie... Czy jak zrobić żebym miał tak jakby 2 minecrafty, czyli że na 1 miał bym swojego ze swoimi modami, servermi itp. A drugiego do grania na serverze. Bo czarno to widze że jakbym chciał se normalnie pograć na swoim świecie i bym musiał od nowa wszystkie mody wgrywać, a później gdybym chciał na server to updatować i tak w kółko... :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 8, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2012 A jest taki mod jak Crafting Guide ?? Bo raczej wątpie żeby każdy znał wszystkie receptury z modów. I wogóle IC2 tam jest ? A i jeszcze jedno pytanie... Czy jak zrobić żebym miał tak jakby 2 minecrafty, czyli że na 1 miał bym swojego ze swoimi modami, servermi itp. A drugiego do grania na serverze. Bo czarno to widze że jakbym chciał se normalnie pograć na swoim świecie i bym musiał od nowa wszystkie mody wgrywać, a później gdybym chciał na server to updatować i tak w kółko... :( Planujemy QuickBench - workbench, ktory pokazuje wszystkie kombinacje klockow, jakie mozesz zrobic z inventory. Ale to w zamian za dotacje IC2 jest. 2 Minecrafty? Rob kopie folderu .minecraft i "zongluj" nimi - zmieniaj nazwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Takie coś... http://forum.flufflepuff.pl/viewtopic.php?f=8&t=9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Nie gram obecnie, ale mi do pełni szczęścia wystarczy Optifine i Mine Little Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Te cale IC2 zniszczyło RP na serwerze :/ Wszyscy teraz tylko budują jakieś reaktory i zanieczyszczają Equestrie . Mówią tylko o tym że teraz i tak to jest tylko zwykły Minecraft tyle że ze skinami kucyków :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Człowiek wraca z wakacji i już problemy. Witaj na forum xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Potrzebujemy pomocy Celestii xD Wprowadzenia porządku bo prawdo podobnie Discord powrócił XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 9, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2012 SERWER WYLACZONY *DO ODWOLANIA* Wiecej informacji: http://forum.flufflepuff.pl/viewtopic.php?f=8&t=9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nie mogę połączyć się ze żadną ze stron którą tu wystawiono. Ktoś będzie tak miły i mi wytłumaczy co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 10, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2012 Nie mogę połączyć się ze żadną ze stron którą tu wystawiono. Ktoś będzie tak miły i mi wytłumaczy co się stało? Masz Hamachi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Asiekierka pamiętasz Gdy była jeszcze stara mapka i były plany A i B ? A=Oczyścić skrzynki i usunąć elektronikę i B=Założyć od nowa mapkę Cóż plan B trochę nie wypalił i jak by to powiedzieć jest bunt :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Na tym waszym forum jesteście strasznie oszczędni w słowach. Nie wiem po co komu dwie mapy na serwerze. Skąd był w ogóle ten głupi pomysł drugiej mapy?! Ta pierwsza przecież jest całkiem w porządku. Mody modami, kto chciał ten używał. To WY zepsuliście sobie rozrywkę a nie mody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Nareszcie ktoś powiedział to, co miałem w skrócie na myśli... Dzięki Cygnus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Już nie rozumiem w czym problem. Jak nie będzie tylu modów to może uda się przejść na 1.3.1. Poza tym mody lagują na słabych komputerów, ja np miałem o dobre 30% częstsze crashe na modach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Ja tam się tymi modami nie bawiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Bez większości tych rzeczy z modów spokojnie da się grać. Minecraft i tak jest obecnie wystarczająco rozbudowany - mam go od Bety 1.3, a teraz dostaję oczopląsu jak czytam changelog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 10, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2012 Skąd był w ogóle ten głupi pomysł drugiej mapy?! Wyszedł on częściowo ode mnie, aby zmienić świat po okresie częstego używania /give. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts