FaithFire Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 2UP Koleś jest zdeczka zniesmaczony Ja też taką minę zrobiłem gdy przeczytałem dziś posta na Plemionach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 PROPOZYCJA 1. Wywalamy IC2. 2. Kompromis: Robimy dwa miasta. Jedno stare Ponyville, drugie nowe dla tych co wola survival. 3. Dodajemy ekonomie i targ. Co sadzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Mi się podoba ale zaraz co z biurem adaptacyjnym? Bo chciałem się zmienić gdyż znowu chcę być jednorożcem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Asiekierka, to miasteczko na mainie, czyli mapa main nie idą się rypać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 Asiekierka, to miasteczko na mainie, czyli mapa main nie idą się rypać? To bedzie drugie miasto chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Plugin na automatyczne cuboidy , to coś z "agentami". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Taka ciekawostka... połowa adminów poszła papa ze stanowiska i... tak! Przydałby się taki plugin + teleporty bo ja już wylewu dostaję... dosłownie co 5 minut widzę "tepnie mnie ktoś do miasta/surowcowej?" toć to da się głowę stracić... ja też chcę sobie pograć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 Approve, but... 1.Mam nadzieję że zrobicie portale między surowcową, ponyville i nowym miastem. Oraz naprawicie nether, bo pisanie "niech ktoś mnie tepnie" męczy już nawet mnie, nie wspominając o adminach mnie tepających. 2.Będą jakieś czystki w Ponyville, czy nie ? Mogę liczyć na to że moje pixelarty (nie żeby były jakieś specjalnie wyjątkowe) zostaną przeniesione na nową mapę, i co z moją wieżą, no i z klubem Yay ? Średnio wpasowuje się w Ponyville, ale było by szkoda gdyby zniknął. 3.Na przyszłość prośba, a właściwie sugestia. Wyznaczajcie większe działki. Wiem że pewnie zaraz ktoś mnie skrytykuje , ale jak ktoś lubi mieć domek z kilkoma pomieszczeniami - w którym jest coś co imituje stoły, krzesła, telewizory itp to nie ma innego wyboru niż piąć się w górę. Bo ja też chętnie miał bym domek na większej działce, za to niższy. 4.Dodajcie jakiś plugin, o ile taki jest, który pozwalał by zajmować działki samodzielnie i dawał by cuboid automatycznie (z ograniczeniem że można mieć tylko jeden cuboid) - To by chyba oszczędziło wam sporo pracy. 1. Ok 2. Na starym miescie raczej nie. 3. Ok. 4. Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Kiedy będzie po zmianach na serwerze ?? Nie chce dodawać wam kłopotu latając po serwie i pytając o wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Mam prośbę. Trzeba usunąć Extra biomes (ale tego raczej nie) albo (i to najlepsza opcja) zablokować/usunąć WSZYSTKIE biomy pustynne, które się rozprzestrzeniają i niedługo dotrą do ponyville... Bonifacy próbował zamieniając bloki na trawę, ale 1. nie usunął wszystkiego 2. to chyba biomu/piasku sprawa, bo jak przyleciałam kilka minut temu za Klub Yay to zobaczyłam że tam jeszcze się rozprzestrzeniło trochę... oczywiście wykopałam to co znalazłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Bloki "cracked sand" mają taką właściwość. Nie ma bloków, nie ma problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Zablokować bloki i po problemie? Bo chyba możecie blokować czy coś. To dobrze bo te cośki są nie do zniesienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Hm... Nie było mnie raptem dwa tygodnie, a tu ostra dyskusja rozgorzała i najwyraźniej mój dom został anihilowany? Hm, i tak był założony raczej "na dziko"... No, może przynajmniej ktoś powiedzieć, skąd zassać te nowe mody, których brak nie pozwala mi na ponowne odwiedzenie serwera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Syćka z MC Uptadera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 1.zmieńcie mapę na starą bo na nowej wszędzie permison area 2.lepiej jakby byłoby mniej modów na serwerze bo są za duże lagi(chociaż nie trzeba ale lepiej by było) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 1. Wait jaka stara mapa, equestria? Wszyscy na niej są. 2. Mają usunąć IC2 a mi na lapku lagowało niemiłosiernie ale grać się dało (jakoś) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Czemu niektórych widzę jako Steve'ów a niektórych jako kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Bo duzo jest steve'ow ostatnio A jak tam z modami na 1.3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 o ile wiem to steve to gracz który nie ma wgranego skina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Steve to główna postać której skin ma każdy na początku , ja też widzę wiele osób jako normalnych ludzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 chodzi mi że na serwie to gracz który nie dostał jeszcze skina od admina (czy jakoś tak) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Albo ktoś kto nie ma Mine Little Pony... ja jak nie miałam skina to byłam derpy (chiba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 To było pewnie przed dodaniem tylu modów. Jak znam życie mod MLP gryzie się z innymi modami i bez skina nie wyglądasz jak kucyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Ja nie mam skina i żyje, no i mam focha bo Trixie zajęta. OBEY MY ROD STEVE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Ale Winona jest ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts