SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) Grupa Bronies Twilight oraz Stowarzyszenie Tribrony Mają zaszczyt zaprosić na: I rocznicowy Twilightmeet Czyli trójmiejski meet zorganizowany w klimatach Twilight Sparkle, ustawiony z okazji pierwszej rocznicy istnienia grupy Bronies Twilight. 24 stycznia 2015 Centrum Kształcenia św. Wojciecha w gdańskiej dzielnicy Piecki – Migowo. Adres: ul. Piecewska 9 80-288 Gdańsk http://broniestwilight.org/ strona internetowa meeta https://www.facebook.com/events/1546542628913622/ wydarzenie na facebooku https://plus.google.com/events/c3c4f6hjc847he13e3mtesavilo I wydarzenie w google plus https://docs.google.com/forms/d/1YvxdYZhep_eyk0-Ex0HI5UqbyDBoql-i-AbAJZZ3AlY/viewform?c=0&w=1 REJESTRACJA Będzie turniej karcianki CCG, premiera nowej, fandomowej animacji, a także wiele innych meetowych atrakcji! Edytowano Grudzień 8, 2014 przez SPIDIvonMARDER 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Oj, spidi widać że nie uważałeś na lekcjach polskiego. Gdzie data ? Gdzie godzina ? Gdzie miejsce ? Wypadało by w temacie napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Może się pojawię ku chwale Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) Oj, spidi widać że nie uważałeś na lekcjach polskiego. Gdzie data ? Gdzie godzina ? Gdzie miejsce ? Wypadało by w temacie napisać Wszystkie informacje są na stronie wydarzenia. Przekleiłem je też tutaj. Edytowano Grudzień 8, 2014 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 A co mi tam, pojawię się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Rejstracja zrobiona, teraz tylko oczekiwanie na program i samego meeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Sunm zgłoś się do mnie na meetcie, to o czołgach pogadamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Sun zgłoś się do mnie na meetcie, to o czołgach pogadamy Nie zapomnę. Może przy okazji wizyty w Spidimarkecie. Swoją drogą, masz może jakiś cennik online,a lbo coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 cennik przypinka - 4 zł kubek zwykły - 20 zł kubek świecący - 25 zł kubek z obrazkiem pojawiajacym się pod wpływem wrzątku - 25 zł plakat A3 - 8 zł poduszka - 40 zł koszulka biała - 30 zł koszulka czarna (TYLKO KATALOG) - 40-50 zł przeróbka figurki - różnie figurki same w sobie - różnie torba, siatka na zakupy - 25 portfel - 35 zł torba czarna- 50 zł serwetka - 5 zł zakłądka do książek - 3 zł szaszetka na telefon - 20 zł podkładka pod kubek - 6 zł podkładka pod myszkę - 30 zł czapki kucykowe - 25-30 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Dzięki bardzo. Korci mnie zamówienie sobie kubka (o ile można myć w zmywarce), ale muszę się zdecydować na grafikę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) Ja tez mam zamiar się pojawić . Edytowano Grudzień 30, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Można myć w zmywarce i wsadzać do mikrofali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Też zamierzam się pojawić. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Ja się pojawię, jak ktoś z tego zadupia polski zwanego Białystok będzie jechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Patrzę na ten plan i szczerze mówiąc jestem zaskoczony. Cóż, nie spodziewałem się nocnych akcji, trzeba się będzie przygotować ( ogarnąć autobusy koło 4 rano, bo na rower nie ma co liczyć, do tego jeszcze parę drobiazgów by nie usnąć przypadkiem) Przy okazji jestem też ciekaw kto prowadzi panel o fanfikach, warsztaty literackie oraz Quo Vadis? Reszta ciekawie brzmiących ma wypisanych prowadzących. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Fanfiki Yarwis (Irwin), a warsztaty ja. Nie wiem, kto Quo Vadis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Fanfiki Yarwis (Irwin), a warsztaty ja. Nie wiem, kto Quo Vadis. Tym bardziej interesujące. Irwin i fanfiki może być ciekawym połączeniem, a Ciebie, Spidi, słyszałem we wrocławiu i chętnie poznam twój punkt widzenia w tej kwestii, oraz realizację tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 We Wrocławiu? Starałem się nie zabierać głosu na szczycie fanfikowym... czyba, że mówisz o prelekcji o broni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 We Wrocławiu? Starałem się nie zabierać głosu na szczycie fanfikowym... czyba, że mówisz o prelekcji o broni O broni. Szczerze, to spodziewałem sie wtedy fantazjowania i gdybań, ale twoja wersja była chyba nawet lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 Nie lubię spiskowania, tzn. teorii spiskowych. Swoje wywody staram się zawsze opierać na faktach serialowych, a przypuszczenia oddzielać od faktów wyraźnym akcentem. No i bazować na pozaserialowej kwerendzie źródłowej. Miło, że to doceniasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Może ktoś wrzucicx potem zdjęcia? Albo nagrać jakis panel?? Nie ma szans, bym się pojawił, a chętnie bym zobaczył, jak było :( Mógłby ktoś nagrać panel o fanfikach, jakby mógł?? Taki mi najbardfziej zalezy kiedys odwiedzić w całości, nigdy nie mam okazji, bardzo proszę :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Zdjęcia będą na pewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Z tego co zdążyłem się zorientować, panel dyskusyjny Quo Vadis również ma prowadzić Irwin. Znając jednak "typowy" przebieg dyskusji, fakt, że ktoś ją prowadzi, może być mało oczywisty . Nagrać? Ale w sensie wideorelacja, czy sama warstwa dźwiękowa? Za zgodą prelegentów nagrania dźwięku może dać się załatwić *pytające spojrzenie w kierunku decydentów ze strony stowarzyszenia ds. sprzętu* Widełorelacja jest już cięższą sprawą, możemy zobaczyć co da się zrobić, ale nic w tym obszarze obiecać nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Z tego co zdążyłem się zorientować, panel dyskusyjny Quo Vadis również ma prowadzić Irwin. Znając jednak "typowy" przebieg dyskusji, fakt, że ktoś ją prowadzi, może być mało oczywisty . Nagrać? Ale w sensie wideorelacja, czy sama warstwa dźwiękowa? Za zgodą prelegentów nagrania dźwięku może dać się załatwić *pytające spojrzenie w kierunku decydentów ze strony stowarzyszenia ds. sprzętu* Widełorelacja jest już cięższą sprawą, możemy zobaczyć co da się zrobić, ale nic w tym obszarze obiecać nie mogę. Nawet dźwięk by wystarczył, nigdy nie mialem okazji wysłuchać prelekcji o fanfikach do końca :( Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Moje prelekcje możecie sobie nagrywać ile chcecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się