Emiel Regis Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Zostań Rex. Nudno będzie bez ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Zobaczymy czy zostanę, czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Ciekawy nabytek w DC. Witamy Brauma Bjorga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 To nie Braum. To Alex Louis Braumstrong! Tak, obie postaci były referencją. Poza tym, jeszcze nie dostałem akcepta. Mogę się nie dostać ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 A to można odmówić Wielkiemu Awatarowi Celestii? Nie no żartuję. Ale postać ogólnie jest spoko, więc w najgorszym wypadku będzie tylko do małej poprawki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) Boże... Tarreth w moim dziale. Już po mnie. Oczywiście zaakceptowałam KP. Przyjemnie się czytało. Kreatywna, nie za krótka i nie za długa, czyli tak jak lubię. Edytowano Styczeń 14, 2015 przez Cava Schreave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) Mówiłem że popularność ci wzrasta jak szalona. To i jakość odwiedzających idzie w górę ^^. Edytowano Styczeń 14, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Mówiłem że popularność ci wzrasta jak szalona. To i jakość odwiedzających idzie w górę ^^. Na to w sumie liczyłam. Może nie aż na tyle, jednak to w sumie lepiej. Przynajmniej wiem, że komuś się to podoba. Brakuje mi się jeszcze jednej osoby do Sombry. Stopniowo liczba uczestników będzie się zwiększała (bez przesady), jeżeli znajdą się osoby, które będą chętne do dołączenia. Wiadomo też, że w trakcie znajdzie się kilka osób, które zrezygnują, a podczas kolejnej edycji ST pojawią się nowe osoby (myślę, że kucyki, które przeżyją Ostateczne Starcie też będą mogły dołączyć, bo to już będzie bitwa na śmierć i życie) z nowymi postaciami. Sama rozgrywka też się rozwinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Miło to słyszeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Im więcej Was jest, tym więcej mam do ogarniania. Potrzebuje pomocy Adviliona... Szczególnie, że tyle osób teraz odeszło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) Takie pytanie: Czy Rex mógłby przejść z DS do DC? Edit: Oczywiście po WW. Edytowano Styczeń 14, 2015 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Im więcej Was jest, tym więcej mam do ogarniania. Jeśli na serio to się tak rozrośnie, myślę że niektórzy też by pewnie chcieli pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Takie pytanie: Czy Rex mógłby przejść z DS do DC? Edit: Oczywiście po WW. Napisałam już o tym w pytaniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Był również do oddania kolejnego strzału. Że hę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) Że hę? No jestem Snajperem nie? Mam muszkiet i dwa pistolety. Strzeliłem w nią raz poleciałem i przygotowałem się do ewentualnej walki. Ok dostrzegłem brak gotowości już poprawiam. Edytowano Styczeń 14, 2015 przez Serox Vonxatian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 To nie Braum. To Alex Louis Braumstrong! Tak, obie postaci były referencją. Poza tym, jeszcze nie dostałem akcepta. Mogę się nie dostać ;p Deo-Imperator Humani Generis we własnej osobie zaszczycił ten dział. Ave Malleus, ave Aquilla, AVE IMPERATOR! A teraz nieco bardziej na poważnie; chętnie bym się spróbował z kucykowym Braumem, ale obawiam się, że z taką postacią, jak moja, nie da rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Witam Bosmana w drużynie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Typowy ja. Zamiast uczyć się do kartkówki z chemii, postanawiam napisać mini-paragraf dot. aktywności chemicznej pierwiastka, który nawet nie istnieje. Chyba zacznę sobie odpuszczać część specjalistycznych określeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Nie ma to jak stosowanie chemii w rpgach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) Nie ma to jak stosowanie chemii w rpgach Jak wiesz co piszesz to czemu nie. Edytowano Styczeń 14, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Jak dla mnie możecie nawet filozofować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Jak dla mnie możecie nawet filozofować. "Życie nie ma sensu. Umrzyj". Muszę to wypróbować gdzieś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 "Życie nie ma sensu. Umrzyj". Muszę to wypróbować gdzieś. Haha. Będziecie mogli sobie umierać podczas Ostatecznego Starcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) Będziecie mogli sobie umierać podczas Ostatecznego Starcia. Widzę że nie możesz już się doczekać chwili gdy nas pozarzynasz. Korpus medyczny Sombry wita Generalka ^^. Edytowano Styczeń 14, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Cichy obserwator doszedł do jedynie słusznej drużyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts