Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ale ja naprawdę uważam cię za piękną.-powiedział kładąc ją na łóżku i siadając obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Uśmiech zniknął jej z twarzy. - Przykro mi, jednak się mylisz. - pokręciła głową. - Gdybyć ujrzał moje siostry, Aredhelę i Indril to przekonałbyś się, iż jestem zupełnie przeciętna. Ułożyła się wygodniej na łóżku i postarała zrelaksować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Uparta jesteś.-warknął zaczynając ją łaskotać. - Skoro ja uważam że jesteś ładna to nie mów że nie jesteś.-powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Miała okropne łaskotki. Zaczęła śmiać się okropnie. - Nie jestem! - powiedziała z jeszcze większą zaciekłością i rzuciła w niego dodatkowym kocem. - I co teraz zrobi nasz pan komplemenciarz? Już dawno się tak nie bawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie mam pojęcia. Ale zostaję przy swej opinii.- warknął i rzucił w nią poduszką. Wrócił do łaskotania dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Zaczęła płakać ze śmiechu. - Przestań! - wykrzyknęła. Kiedy to nie pomogło przygniotła go i wyczarowała strumień wody, którym go oblała. - Chcesz jeszcze walczyć? - spytała i wróciła na swoje miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 No may lady.- powiedział ściągając wszustko od pasa w górę. Zostawił tylko ukryte ostrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Anatith zmieszała się i zarumieniła. Odwróciła wzrok, żeby nie wyjść na zboczeńca. - Wiesz, że mogłam tą wodę po prostu usunąć z twojego ubrania? - spytała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Samo wyschnie.- powiedział odwracając się. Na klatce piersiowej i brzuchu miał pełno blizn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Elfka niestety nie chciała słuchać. Użyła swojej magii, aby pozbyć się całej wody. - Proszę... - wyszeptała. Odchrząknęła i udała, że zaciekawiły ją sztuczne kwiaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Moje bluzny cię brzydzą?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 ((Sorki pomyliło mi sie xD)) Ariana lekko zakłopotana poszła do swojego pokoju i położyła sie na łóżku.Myślała nad jutrem i okropnie się bała. Chciała zemsty, ale bała sie wszystkiego i wszystkich którzy ją otaczali.Skuliła się pod ścianą i zaczęła ostrzyć ostrze strzały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Co takiego? - spytała i odwróciła się do niego kompletnie zbita z tropu. - Nie, Edwardzie. Po prostu nie jestem przyzwyczajona to przebywania z facetami, którzy... Nie noszą bluzek. Wyglądała jak burak i zdawała sobie z tego sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Tylko ją ściągnąłem.- odpowiedział uboerając koszulę i siadając obok niej.- Jesteś naprawdę słodka jak się rumienisz.- powiedział poprawiając jej grzywkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Boże! Co ten facet z nią robi? - Umm... To chyba dobrze? - potarła ramię ręką. Nie wiedziała, co ma zrobić. Ludzie to jednak rasa pełna niespodzienek. Gdyby Edward powiedział takie coś do innej elfki, to pewnie by oberwał. Związek elfa z człowiekiem to szaleństwo. Mało kto decyduje się na takie coś. Ale przecież to tylko żarty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Edwart zaśmiał sie tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Jak miała na to zareagować? - Wszystko w porządku? - przysunęła się trochę do niego i złapała niepewnie za ręke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Myślę nad tym czemu elfy nigdy nie wiążą się z ludźmi.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 To pytanie ją zdziwiło. - Umm... Wiesz... - nie wiedziała, co odpowiedzieć. - Moja matka uczyła mnie, że jeżeli nasza rasa chce przetrwać, to trzeba się wiązać ze swoją rasą i urodzić jak najwięcej dzieci. Moja matka urodziła 6-stkę. Najstarszy jest Alfred i jego brat bliźniak Ahren, potem jest Celestor, Adrehela, w końcu jestem ja i Indril. Alfred i Ahren są o 100 lat ode mnie starsi. Są oczywiście przypadki elfów, które zakochiwały się w ludziach, jednak to bardzo rzadkie zjawisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Bo elfie kobiety są tylko do rodzenia jak to inni elfowie uważają.-odpowiedział Edward ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - A jednak ja tutaj jestem i mam zamiar walczyć. - uniosła dumnie głowę. - No może nie ze skręconą kostką... Roześmiała się uroczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Jesteś urocza.- powiedział Edward. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Zarumieniła się i pocałowała go w policzek. - Dziękuję... - wyszeptała. - To bardzo miłe z Twojej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Edward zrobił się czerwony.- Nie wiem co powiedzieć.- powiedział jąkając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Anatith roześmiała się głośno. - Żadna dziewczyna nie dała Ci buziaka w policzek? - zapytała żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts