Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Dała. I to nie tylko w policzek. Ale teraz poczułem jak by takie ciepło w sercu.- odpowiedział dobierając ostrożnie słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - To podobno objaw miłości lub zauroczenia. - powiedziała, ale zaraz odchrząknęła. - To pewnie nic takiego... Zaczęła wykręcać sobie palce. Przecież to niemożliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Dobrze wiedzieć.- odpowiedział zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Wiesz... Nigdy nie sądziłam, że poczuje coś do człowieka, jeśli mam być szczera... Matka by mnie teraz zamordowała. Spojrzała mu głęboko w oczy. - No dobrze. Nie będę Cię straszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Jakie to uczucie? Pogarda? Litość? Bo raczej nie miłość.- powiedział załamany. - Mnie nie przestraszysz.- burknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - A może jednak miłość? Chociaż nie wiem nic o tego typu sprawach, to jednak wiem, że tego samego nie czułam w towarzystwie żadnego elfa. Nawet takiego najprzystojniejszego. - wyznała dziewczyna i położyła mu rękę na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Edward wziął rękę elfki w swoją i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Nie myślałam, że w pierwszy dzień mogę zajść aż tak daleko. - zażartowała elfka i przytuliła Edwarda. - I chyba z nogą jest już lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Edward wziął nogę elfki w dłonie.- O wiele lepiej.- powiedział oglądając kostkę dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Ciesze się, że Cię poznałam... - schyliła się i zamieniła normalny głos na szpet. - A bez koszulki wyglądasz cudnie. Mrugnęła do niego i uśmiechnęła się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ty też byś nie źle wyglądała bez koszulki.- szepnął i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Wplątała swoje drobne palce w jego włosy, odwzajemniając pocałunek. - Co my wyprawiamy? - wyszeptała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) Ariana wstała z łóżka i postanowiła porozmawiać z pozostałymi. Ale gdy zobaczyła ukradkiem co tam się dzieje przestraszyła się i próbując wyjść po cichu poślizgnęła się i upadła. Otworzyła oczy i leżała obolała centralnie na środku pokoju.((wiem popsuła tą piękną chwile xDD Ale sami się tak bawiliście XD)) Edytowano Styczeń 5, 2015 przez PrettyLittleThing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Anatith zerwała się z łóżka i pobiegła w stronę kobiety. Naruszając przy tym nogę, jednak nie zwracała zbytnio na nią uwagi. - Nic Ci nie jest? - spytała zaniepokojona. Wyciągnęła do niej pomocną rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) Ariana złapała rękę Elfki i podniosła się. Zrobiła się cała czerwona ze wstydu bardzo bardzo przepraszam! Obiecuje ze nikomu nie powiem!-była przerażona.-naprawdę przepraszam!-dodała i w panice szybko wyszła z pokoju, a następnie biegnąc do swojego.,, Wspaniałe wejście" pomyślała. Po czym skuliła się na łóżku. Edytowano Styczeń 5, 2015 przez PrettyLittleThing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Edward patrzył na scenę zdziwiony.- Co ja mówiłem o chodzeniu?- zapytał kładąc elfkę z powrotem do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - A-ale... - wydukała wciąż zaskoczona. - Jak możesz być taki spokojny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Nie wiem o co chodzi. Tylko tu wpadła przez przypadek. I co?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Wiesz, jak ona musiała się czuć widząc to? - spytała i popatrzyła na niego ostro. - Wpadła tutaj i jest jej strasznie wstyd. Może powinnam do niej pójść? Zebrała się do wstania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Edward wziął ją na ręce. - Prowadź.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Elfka westchnęła ciężko, kiedy szli do pokoju Ariany. - Nie mogę iść na własnych nogach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 A chcesz siedzieć w łóżku 2 tygodnie?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Wzruszyła ramionami. - Jeśli ty byś się mną opiekował i karmił czekoladą, to warto zaryzykować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Edward zaśmiał się.- Same plusy.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Dla mnie, czy dla Ciebie? - drażniła się z nim. Wcale nie jest taki zły. Mama mówiła, że ludzie są okropni. Nie mają honoru, są tchórzami i nie obchodzi ich niczyje dobro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts