Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - Twierdzi, że jest dla ciebie problemem. Myśli, że już cie męczy tym ciągłym chodzeniem za tobą i w ogóle - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - N... nie męczy mnie to. Znaczy, przez nią rzadko mam okazje pobyć sam ale cieszy mnie to. Jest w sumie moją pierwszą prawdziwą przyjaciółką... - powiedział Judas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - W takim razie powinieneś jej to powiedzieć. Mabel naprawę baaardzo cię lubi dlatego nie chce być dla ciebie zbędnym kłopotem. - powiedział wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - Wiesz gdzie jest? - zapytał Judas z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - Na dachu swojego domku. - powiedział. - Pamiętaj tylko, że jeżeli ją skrzywdzisz, to sprawię że będziesz cierpieć do końca swoich dni. - powiedział bardzo poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - Nie chce jej krzywdzić... ona naprawdę jest moją pierwszą przyjaciółką... - zamknął drzwi i pobiegł w stronę domu dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - Tym lepiej. - powiedział chłopak po czym ruszył w stronę miasta. Mabel siedziała sobie na dachu i patrzyła na niebo. Zaczął powoli wracać jej humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Judas pobiegł pod dom Mabel. - Mabel! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Mabel usłyszała wołanie Judas'a. - Mabel tu nie ma. Uciekła do krainy jednorożców! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - A którędy tam się dostanę? - zapytał i zaczął wspinać się na dach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Mabel podkuliła nogi. - Tam nie ma dostępu! Tylko Mabel może tam wejść! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Judas wystawił głowę do góry i spojrzał na Mabel. - A możemy chociaż porozmawiać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Mabel spojrzała na Judas'a i jeszcze bardziej się skuliła. - Jak chcesz... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Judas wspiąć się cały na dach, podszedł na czworakach do Mabel i ją przytulił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Mabel tylko się zaczerwieniła i przytuliła się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - Jeśli martwisz się faktem że mnie męczysz to tak nie jest. Nie męczysz mnie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - Echh... Dipper ci powiedział, co? Normalnie zero w nim zaufania no od razu wszystko wypaplał. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - Tak... ale w sumie też się zdziwiłem bo tak uciekłaś, nie wiedziałem wtedy jeszcze co ale wiedziałem że coś jest nie tak. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - Przepraszam że tak sobie poszłam... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - W porządku. Ale nie martw się, nie wkurzasz mnie. - uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 - To fajnie. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Ale jak cię będę wkurzać to mi powiedz, dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Nie będziesz Lisku. - powiedział i pogłaskał ją. - To chcesz herbatę? - zapytał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Chcę! Lubie herbatę, herbata jest super. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - To chodź, mam też w domu ciastka więc będą do herbaty. - powiedział Judas puszczając dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Ciastka! Normalnie nie jadłam ich chyba z... Dwie godziny. - zawołała. - Ciastka, ciastkaaaa. A właśnie, do tej pory ci ludzie co mnie złapali wiszą mi ciastka... Ja je chcę. Chcę. Chcę bo obiecali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts