MewTwo Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Dziewczyna, widząc zbliżającą się przeciwniczka, postanowiła nie dać jej szans na zblizenie się: -Lodowe Tworzenie:Podłoga [śr,300/350]-powiedziała i wykonała odpowiednią inkantację. Jej dłonie pokryła mroźna energia, a kiedy dziewczyna uderzyła nimi w ziemię, teren pokrył się lodem. Najszybciej jak umiała, wypowiedziała również drugą formułę. -Lodowe Tworzenie:Ostrza[sł,275/350] Na jej butach pojawiły się lodowe ostrza, które utworzyły łyżwy. Abigail odskoczyła od przeciwnika najdalej jak mogła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Szczerze to nic mi nie jest. Poza ogólnym paraliżem. - stwierdziła. - Ale to przejdzie. - dodała po chwili. Wiatrowa czarodziejka spojrzała na podłogę, po chwili zaczęła unosić się nad ziemią z powodu wiatru. Wyciągnęła miecz. - Tornado. - powiedziała po prostu i przed nią zaczęło tworzyć się tornado które poleciało w Abi. ((275 many zostało)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Dziewczyna, chcąc ominąć tornado, jechała tak szybko jak mogła: -Lodowe Tworzenie:Lodowe Kolce[sł,250/350]-powiedziała i cisnęła w stronę Samary. Jednocześnie cały czas starała się unikać tornada. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Przepraszam Eve, chciała bym się z tobą zaprzyjaźnić w takim stopniu jak Trevor ale chyba na razie to nie możliwe co? - Alice zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 - No, jestem nieufna to fakt. Ale wiesz, Trevora znam prawie siedem lat a ciebie raptem kilka dni. Możemy na razie zostać przy koleżeństwie. - powiedziała. Samara skoczyła w stronę Abigail i unikając kolców, oberwała jednak w ramię, nie przejęła się tym i spróbowała ciąć ją mieczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Abigail starała się uniknąć ciosu, jednocześnie przygotowała kolejne zaklęcie: -Zaspa[sł,225/350] Z dłoni Abi wystrzeliła potężna ilość śniegu, prosto w twarz Samary. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Samara nie zdążyła uniknąć tego ataku i padła pod jego siłą. Nie lubiła zimna więc atak ranił ją jeszcze bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 -Wybacz-powiedziała Abi do oponentki -Oddech Zimy-Abigail wciągnęła powietrze i dmuchnęła potężną falą mrozu w stronę przeciwniczki, sprawiając, że zaczęła ona przymarzać do lodowej powierzchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Czując że przymarza Samara puściła miecz. - Wygrałaś... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Dziewczyna zatrzymała zaklęcie, wciągając mroźne powietrze z powrotem do płuc. Zeszła z areny i usiadła niedaleko. Zużyła zbyt dużo mocy magicznej. Zbyt dużo jak dla niej. Zmęczona i wyczerpana czarowaniem, położyła się, lecz nie odpoczęła. Zaczęła chłodzić swój organizm niedawno zatrzymanym zaklęciem. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Dobra, teraz Edge kontra Victor. - powiedział Trevor. Na ringu stanął mężczyzna ubrany jak jakiś druid z torbą na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - To i tak dobrze, koleżanko - Alice powiedziała i uśmiechnęła się wesoło - Przepraszam że tak mocno atakowałam - Alice powiedziała i trochę się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Szczerze, czułam tylko tę zaklęcie paraliżujące. - powiedziała. - Ale ten ostatni atak mnie by załatwił w takim stanie... a Trevor zablokował to ręką... czasami sądzę że on nie jest człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Dziewczyna, gdy przyjemny chłód wypełnił jej ciało wstała i usiadła. Poczuła jak pot spływa jej po skroniach. Była prawie całkowicie blada, ponadto mdliło ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Idź do Abi. - poprosiła Eve Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) - Właściwie jak to możliwe że to zrobił. Przecież jego magia to magia łowców co nie - Zapytała, rozmyślała nad tym. Gdy usłyszała co mówiła Eve zrobiła to, pomogła utrzymać dziewczynie na jej nogach. - Chodź, dam ci coś do jedzenia. - Powiedziała Alice i posadziła dziewczynę obok Eve. Gdy to zrobiła podniosła z ziemi skórzany pas przy którym były laski, miała tam zapakowany obiad przyczepiony do samego pasa. - Proszę zjedz, powinnaś odzyskać siły. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) -Dziękuję-powiedziała Abigail i spałaszowała część obiadu-Wybacz, że zjadłam aż tyle, ale to bardzo smaczne. Dziewczyna czuła się bardzo zawstydzona. Podczas gdy inni nawet nie sprawiali wrażenia zmęczonych, ona ledwo trzymała się na nogach. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Cieszę się i nie przejmuj się tak wszystkim - Odpowiedziała i zabrała puste pudełko po czym usiadła na ziemi i położyła się na plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 -Spójrz na siebie-powiedziała z lekkim wyrzutem Abigail-Podczas walki prawie nie zdradzałaś zmęczenia, teraz też wyglądasz jakby nic cię to nie kosztowało. Ja rzuciłam parę podstawowych zaklęć i ledwo trzymam się na nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Edge wstał i przygotował się do walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - I przy tym całą mane wykorzystałam, brakuje ci wprawy. Ja mam 25 lat, od 7n roku życia ćwiczyłam. Ty też musisz sobie wyrobić to tempo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 Mag wyciągnął z torby jakiś proszek i dmuchnął nim w stronę Edga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Edge dla pewności odskoczył od proszku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 Proszek upadając na ziemię zaczął wydzielać dym. Po chwili mag rzucił czymś innym z torby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Skończ z tymi prochami.-mruknął zdenerwowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts